יש לכם תקופות של תקיעות?

יש לכם תקופות של תקיעות?

הכוונה שלי היא לא שאין לכם על מה לכתוב, אלא שמשהו בפנים "תקוע" והכתיבה מרגישה אחרת? אצלי זה ממש בא בתקופות: יש תקופות שבהן אני מרגישה שאני מתפוצצת מרעיונות על מה ואיך לכתוב, ונורא נורא נהנית מכך, ואז יש תקופות (של כמה ימים, אולי כמה שבועות), שבהם יש תחושה שמשהו סתום: יש לי דברים שאני רוצה לספר, אבל אני לא מוצאת את הדרך שמרגישה נכון לספר אותם. בפעם הראשונה שזה קרה לי נורא נלחצתי, חשבתי שאולי נמאס לי מהכתיבה לגמרי, אבל כשהתחושה הזו השתחררה גיליתי שהרשומות שלי הפכו להיות רק טובות יותר. אלא שאני חושבת על זה, בטח יש דרכים להתמודד עם תקיעות חוץ מפשוט לחכות שהיא תעבור, לא? אז בקיצור, מישהו כאן מרגיש ככה לפעמים? ואז איך אתם בוחרים להתמודד עם זה?

היו לי בעבר תקופות כאלה

שאו שלא היה לי מה לכתוב או שמשום מה לא רציתי לכתוב על נושאים מסויימים בזמן הזה הקדשתי את הפנאי שהיה לי לקריאה, לחיפוש חומר על נושאים שעניינו אותי ולאו דווקא בבלוגים חוץ מזה אין לנו מחוייבות לקצב העדכון של הבלוג ככה שתקופת המתנה או אי כתיבה היא בהחלט משהו אפשרי ומקובל אומרים שכל עכבה היא לטובה וזה נכון גם במקרה הזה.

b love

New member
נכון..

הכי טוב לכתוב כשזה מגיע, אם מעדכנים רק בגלל שרוצים או חייבים- הרשומה תהיה תקועה או משעממת..

ע ל ו מ ה

New member
בהחלט קרה

ובפעמים הראשונות הרגשתי בדיוק את אותה בהלה שאת מתארת. מאז הספקתי לעבור תקופת יובש כזו שאחריה הכרזתי על סגירת הבלוג. אחרי חודשיים חזרתי. אחרי שנה שוב החלטתי שנגמר לי. אז גם הסרתי את הרשומות ומחקתי את הבלוג. בבלוג החדש אני סולחת לעצמי. לא בא? אז לא. והנה בשבועות האחרונים פתאום נשפכות ממני רשומות כל הזמן... בקיצור... אני לא רואה בזה "התמודדות" עם תקיעות... אני אפילו לא "מחכה" שזה יעבור. אני פשוט עושה מה שבא. מרגישה שהבלוג (וגם אני...) מספיק בוגר כדי לשרוד הכל.

Tali1912

New member
זה צריך לבוא

מבפנוכו, צריך לדגדג באצבעות הכתיבה, אם זה לא בא אין טעם לכתוב בכלל. זה סתם יהיה חנטריש לכתוב בלי מוזה. לא הייתי הולכת רחוק ומכנה את זה בשם "התמודדות" אם אין רשומה, אני מעדכנת מסביב לרשומה

קרה לי המון

בדיוק כמו שתיארת - יש לי מה לספר, אבל אני לא מוצא את האופן הנכון לספר את זה, או שפשוט לא מרגיש לנכון לספר. לעומת זאת, לא נלחצתי - זה קורה, ואחרי תקופה מסויימת זה עובר וממשיכים הלאה. אני בוחר שלא לכתוב או לפרסם פוסטים בכוח, אלא פשוט להמתין, לחכות, לעזוב קצת את הבלוג ולחזור אליו בעוד כשבוע-שבוע וחצי. אני רוצה להיות שלם עם כל פוסט שאני מפרסם, ולא לא להיות בטוח לגביו.

TheWhiteTigris

New member
תמיד קורה לי

שרעיונות אין ספור חכתיבה באים לי בזמן לא טוב, ולעומת זאת יש תקופות שאני לא יכול לכתוב (למרות שבחלקן יש לי הנחה, כמו בתקופות בחינות...)

Tomak20

New member
ברור, זה משהו שלכולם יש

לפי דעתי לא צריך לכתוב בגלל הלחץ לכתוב והלחץ לשמור על מעמד הבלוג, אלא צריך לכתוב מתי שמתחשק לכתוב, שהרי שבשביל זה נוסד הבלוג מלכתחילה. לא צריך להיות לחוצים יותר מידי, כשבא לכתוב כותבים... כשלא בא?? לא כותבים... צריך לעשות מה שבראש ולכתוב מתי שמתחשק, בלי לחץ!!!

דם דם

New member
פשוט עוברים את זה

לא שיש ברירה אחרת כן אצלי יש מידי פעם תקופה של תקיעות, זה לא בדיוק אפשר להגדיר "תקוע" כי אצלי אני מפרסם דברים קודם כול כשיש לי על מה לכתוב או כשיש לי מוזה שזה בדך כלל בלילה מאוחר. הינה למשל בשבועיים-שלושה האחרונים לא כתבתי ממש הרבה חוץ מ2-3 פוסטים כי אין לי על מה לכתוב. יש מקרים שיש רעיונות כללים לכתיבה אבל זה לא מתפתח מעבר לזה

פגעסוס

Well-known member
כאשר אין לי מה לכתוב

וזה קורה לא מעט, אני פשוט לא כותב. לא רואה בכך בעיה.

למעלה