יש לכם...

mariZZa rules

New member
יש לכם...

חדשות עסיסיות על התאומות?! בזמן האחרון לא שומעים מהן....
דרך אגב- חופש איזה כיף!!! אותנו הפציצו בש.ב מה איתכם?!?!

../images/Emo159.gif../images/Emo9.gifאוקיי, אז....

1. קודם כל אני נפרדת מ-|קר| שליווה אותי חודשים רבים! 2. הפציצו אותנו בשיעורים ובעבודות!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףף, זה חופש זה?! טוב, עדיף על כלום!

שי?!?!?!

כמה זמן לא היית כאן... איי מיסט יו
וולקאם באק
ובקשר לשיעורים-איזה מסכנה... בניגוד למצופה, לנו לא נתנו הרבה [אם 3 עבודות+מבחן מסכם במתמטיקה+קצת ש.ב לא נחשב הרבה..
] דברים...

../images/Emo159.gif../images/Emo9.gifשרונוששששששששש../images/Emo70.gif

איי מיסט יו טו!
!!!! נקווה שהחופש לא יעבור מהר!!!

../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif../images/Emo156.gif שיעורים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה שיעורים לי כל השיעורים היו במתימטיקה וסיימתי אותם
זה אולי בגלל שלא היה להם זמן בגלל כל השביתות....

A d i d a

New member
חברים!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

טם
טם
טם
עשו לנו רשת לכל המחשבים בבית [מקודם זה היה שהמחשב שלי הוא הראשי והמחשב של אח שלי מחובר, ועכשיו כל המחשבים מחוברים] אז קיבלנו חינם מצלמת מחשב! יששש! זו כזו תוכנה מגניבה! יש שם כל מני דברים, כמו פוטושופ! גם לתמונות רגילות! ANYWAY, צילמתי את עצמי
סופסוף, תדעו איך אני נראת
נ.ב. למי שיש אינטרנט זהב, שיעזוב את החברה הזו מיד! ד"ר משהו [לא זוכרת את שם המשפחה שלו] שעומד בראש אינרנט זהב עומד גם בראש ניסויים בבע"ח בישראל.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gif../images/Emo161.gifוואי איך תיארתי א

ותך שונה...
.. תיארתי אותך בלונדינית... עם שיער עד הכתפיים... ועייים חומדות.... מווווווווווווו
זר... איזה יפיופה...

גם אני דמיינתי אותך שונה../images/Emo70.gif

ידעתי שאת אדמונית (חחחח) אבל נראה לי שדמיינתי אותך מתולתלת כזו... לא זוכרת כבר איך דמיינתי אותך... אבל את יפה

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif גי'נג'ית../images/Emo70.gif

אלוהים, דיימנתי אותך בצורה שונה לחלוטין... כמה נמשים
שווה
את ממש יאפה...

למעלה