יש לכן מושג

habubnik

New member
יש לכן מושג

איך בדיוק התחילה הקלישאה הזו שאישה שאין לה ילדים - יש לה חתולים?

QueenOfMagic

New member
המממ...אולי זה בא יחד

עם חתולים שחורים...ואישה שמגדלת חתולים היא מכשפה. אבל האימרה הזו ממש אבל ממש לא עובדת על אימא שלי...עובדה...היא אימא שלי ואימא לעוד 3 בנות חוץ ממני ותמיד גידלה חתולים. למעשה, אני דיי בטוחה שאימא שלי אהבה יותר את החתולים שלה מאשר את הבנות שלה...אבל זה עדיין לא ממש ברור. היא טוענת שלא, אבל כשמסתכלים עליה רואים אחרת. חוצמזה, מה רע בחתולים? אני מכירה כמה זוגות שלא יכולים להביא ילדים לעולם ומגדלים 4 חתולים ואיזה כלב והם הילדים שלהם. כמה פעמים את שומעת את האימרה הבאה. |"את יודעת מה זה כשהוא אומר מיאו בפעם הראשונה?"| חחח- זה הצחיק אותי יותר כשזה קרה...

I s t a r

New member
נדמה לי

שזה קשור בצורך של בני אדם בתפיסה תבניתית ונוחה. לאנשים קשה לקבל מי ששונה מהם, זו עובדה שאננחנו צריכים ללמוד וללמד איך לעשות את זה כי התגובה הראשונית שלנו לשונה -היא פחד ורתיעה ולפיכך, ניסיון להכניס אותו לתבנית שתהיה לנו מסודרת ותפחית חרדה. סטיגמות שונות הן חלק מהניסיון הזה- זה מקל על אנשים ומסדר להם את הקונפליקט .

XUXA141

New member
יש לי ילד. יש לי חתול.

אני משוגעת על חתולים, ואם זה היה תלוי בי, היה לי בית מלא חתולים. יכול להיות שאם אורח החיים שלי היה רגוע יותר, הייתי מחזיקה גם כלב אבל אין לי זמן לצאת עם כלב, ולטפל בכלבים. חתול מסתדר לבד ולא דורש הרבה תחזוקה. אולי יש איזה קשר בעקיפין - השערה פרועה - נשים וגברים קרייריסטים שאין להם זמן או רצון לילדים, גם לא יכולים להקדיש הרבה זמן לחיית מחמד ולכן יעדיפו חתול כי הוא לא דורש הרבה השקעה? סתם ניחוש פרוע.

gezer5

New member
די מוזר

כשהייתי יותר צעירה כבר ידעתי שאני לא רוצה ילדים ולא היו לי שום חיות היום אני עדיין לא רוצה ילדים וכבר יש לי 4 חתולים יצא ככה

למעלה