יש ללד זפלין איזשהו לוגו או סמל?

popistit

New member
יש ללד זפלין איזשהו לוגו או סמל?

אם כן אפשר לקבל בבקשה קישור לתמונה? תודה!

guinness man

New member
לא שזכור לי :\

אבל יש את הצורת כיתוב בשם שלהם שראיתי דיי הרבה כמו כאן http://www.saturation.net/adam/catalog/dvd/official/images/1472f.jpg דרך אגב אנשים אני חדש כאן לד זפלין אחת הלהקות רוק אהובות עלי אם לא אהובה עלי ביותר אני ישתדל להיות חלק פעיל בפורום הזה ולדעת דברים שלא ידעתי בעבר על הלהקה :)

ThE RhythM

New member
מזתומרת לא זכור לך?

סוואן סונג! וגם הכיתוב Led Zeppelin בפונט הזה הוא פחות או יותר לוגו...ויש כמובן את הסמלים של כל אחד מהם

Pazc1

New member
Swan Song זאת ...

חברת ההקלטות הפרטית שהלהקה הקימה.

ThE RhythM

New member
כן, זו חברת ההקלטות

והלוגו שלה הפך להיות גם לוגו של הזפ

guinness man

New member
נו מה אמרתי

הצורת כיתוב הזאת שמאפיין את השם של הלהקה והסוואן סוונג לא מוכר לי סורי אין לי ידע כמו שלך בלהקה :\

popistit

New member
תודה לכם...

גם אני אוהבת את לד זפלין אבל אני לא כותבת בפורום כי אני לא יודעת עליהם כמעט כלום! אני סתם אוהבת לשמוע אותם, למרות שאני לא מכירה כ"כ הרבה שירים...

השתגעתם ?!?!

בוודאי שיש להם לוגו !! יש להם לוגו וחצי ! זה ארבעה עיגולים אובליים שלכולם יש שטח משותף, אני אשרטט את זה בצייר ואראה לכם !

miromiro

New member
לוגואים-

שים לב לתוף ולמגבר, לא יודע אם לקרא לזה לוגואים אבל הסמלים האלו חוזרים בהרבה הזדמנויות והופעות. אני לא יודע מה המשמעות שלהם בהקשר של הלהקה. ושלום לכולם נראה שיש פה קהילה מכובדת, רק רציתי לשאול, מאחר ופה כולם אוהבי הלהקה ומוקירהה איך זה שיש פה שירשורים בנושאי הורדות וצריבות של חומר של הלהקה? ואני לא מדבר רק על התמלוגים שמגיעים אגורה אגורה לאלו שמגיע להם על ההנאה המרובה שהנחילו לנו, אלא גם על התענוג של להחזיק את האורגינל של מה שאתה באמת אוהב. כסף-זה לא תרוץ.הכל עניין של סדרי עדיפויות.

lilithmm

New member
אהלן../images/Emo70.gif

יש להם כל מני סימני זיהוי...גם הכתב הזה וגם התמונה של המעופף...

למעלה