יש למישהו את השיר נוף ילדות המקורי

מגיקל

New member
בערך...

פעם מישהו הביא לי קלטת שקוראים לה "השירים היפים", יש את זה שם אבל אני לא אוכל לעזור לך כי זה בקלטת...
אם תמצא, תודיע בפורום!

ברק!

New member
יש לי יש לי

השיר מופיע בדיסק של חברת "התקליט חיפה" - אוסף ששמו "הזמרים הגדולים". אם אתה רוצה, צור קשר למייל ונראה איך אפשר להעביר אותו לך.

ברק יקירי

שלחתי לאימייל שלך את "שיר בבוקר בבוקר" (פתאום קם אדם) מקווה שתהנה אנא צור איתי קשר בעניין נוף ילדותי

ברק!

New member
תודה על היוזמה !

בקשר לאי מייל: אם האי מייל של IOL עושה בעיות, יש לי תא נוסף: [email protected] בכל מקרה, אני אעדיף לבצע הקלטה כמו שצריך ולא להעביא MP3 ברשת (זה מקלקל את האיכות). לכן, כתבי לי באי מייל מאיפה את בארץ ונראה אם זה אפשרי. דרך אגב, יש לי את כל התקליטים של שלמה ארצי (שיצאו אחרי "גבר הולך לאיבוד") + המסע מים אל ים, וגם קצת דברים נדירים שלא יצאו בדיסק, כמו למשל האלבום "רומנסה ופיוט" שבו שלמה ארצי שר גרסאות יפיפיות לשירים ספרדיים, הטיול לארץ התוים וסיפורי התנ"ך לילדים (חלקים א+ב). אם יש לך (או למישהו בפורום) עוד תקליטים של שלמה משנות השבעים שלא יצאו בדיסק, אני אשמח להתעדכן. אם לוקח לי זמן לענות, תקבלי את זה בהבנה, כי אני חייל (אז אל תבכי לי ילדה...
)

שלחתי לך שוב את השיר

אני מקווה שהפעם זה יעבוד אם תוכל לעזור לי ולהקליט את רומנה ופיוט וגם את השיר נוף ילדות אני אהיה המאושר באדם כי זה מה שנשאר

ברק!

New member
המון תודה!

שלח לי למייל את הכתובת שלך (בדואר) ואני אשלח לך קלטת או מינידיסק (ציין מה מועדף עליך).

תודה אבל...

מה זה מיני דיסק ? האם זה עובד במערכת רגילה של דיסק בגודל רגיל? אם לא אנא שלח בקלטת את מה שביקשתי קודם לכתובת: גיל גריברג פרוג 9 רמת גן 52482 נ.ב. האם אתה מכיר את תקליט ההופעה מ 82 עם אצ´י ? אני מחפש בטירוף מת עליך מראש גיל

ברק!

New member
אהלן גיל

... וסליחה שפניתי אליך בלשון נקבה
המינידיסקים הם דיסקים קטנים שניתן להקליט עליהם ויש צורך במכשיר מיוחד. כדאי שתקנה - זו המצאה מדהימה! אני אקליט לך על קלטת ואשלח לך. התאזר בסבלנות, אני אשתדל לשלוח את זה בימים הקרובים. דרך אגב, מאיפה אתה השגת את "פתאום קם אדם בבוקר"? יש לך את התקליט המקורי (שומעים בהקלטה קצת חריקות של תקליט)

ברק!

New member
ודרך אגב,

התקליט של ההופעה מ- 82 נגנז באותו יום שהוא יצא לחנויות. רק אנשים בודדים יחידי סגולה הצליחו לקנות את התקליט הנדיר באותן שעות בודדות שהוא היה על המדפים. פעם קראתי באיזשהוא עיתון שהתקליט הזה שווה כחמשת אלפים שקל. דרך אגב, התקליט רומנסה ופיוט שווה, לפי אותה כתבה, כ- 700 שקל! אם אתה נתקל בכזה תקליט, תודיע לי מייד !!!!!!! ברק

ברק!

New member
על תדאג,

עכשיו זה מקליט. עוד כמה ימים זה ינחת אצלך ב-
את רומנסה יש לי. את התקליט של ההופעה אין לי
ברק

למעלה