יש למישהו את "כשאתה כאן"

יש למישהו את "כשאתה כאן"

בביצוע של מוקלט של אביב? אגב הוא פשוט טיפש הוא הביא את זה לנינט כי הוא שר את זה הכי יפה בעולם וכבר מאז ששמעתי אותו שר את זה בהופעה לפני איזה חודשיים ובהופעה אתמול חשבתי ככה...אתמול הוא הביא לזה ת'ביצוע הכי מצמרר בכל ההופעה זה היה יותר יפה מכל השירים נדירים לא נדירים שהוא שר... כולם פשוט עמדו והסתכלו על אביב עם עיינים פעורות...זה היה אדיר

לפי התגובות פה דווקא הפסדתי המון

אגב נינט,חחח ביום שתגיעי לרמת

הביצוע שאביב הביא לשיר הזה אתמול אני אישית אהפוך לביצה אורגנית של תרנגולת שגדלה בלול חופש......עם כל השירה המדוייקת שלך האוקטבות הגבוהות,הצליל המושלם...המבט שלך כשאת שרה את זה הוא מבט חלול... אף וריד אחד לא מתנפח לה בגרון,כי היא הרי שרה כמו מלכה והיא בכלל לא צריכה להתאמץ כדיי לשיר...טיפה של זיעה לא בוקעת מבין הר הפודרה והמייק אפ היענו "גותי" סטייל אביב של פעם-האיפור הלא מקורי הזה הוא לא מה שישכנע אותנו שאת כמו חי פצועה..וביננו את בכלל לא משתוללת,את עומדת כמו גולם ולפעמים עושה עם היד את התנועה של אורית שחף מהיהודים ...נתפסת עליה חזק מאז ששרת את " קח אותי" באודישנים של כוכב נולד... נינט לא משכנעת אותי,היא לא מעבירה את הסיפור של השיר הזה בגרוש...ולא משנה כמה סדנאות נפש היא העבירה עם אביב על השיר הזה...זה לא חודר מבעד לפוני... נינט טייב,הכל כוונות טובות...אבל את וואנבי אביב גפן... אבל ביננו זה היה צפויי כי זה מה שקורה כשהאמן שהמציא את הדור מזויין עושה לאחת שרק יודעת לשיר,לא לכתוב ולא להלחין בצפר...האישיות שלו נהיית האישיות שלה..."הווי זנב לאריות ואל תהיי ראש לשועלים"

מה זאת באמת היא בתמונה???

וואי היא ממש השתנתה! מה קרה לה??? היא מפחידה שם!!! רגע זה משהו בפוטושוט הזה או שהיא באמת ככה???

טוב אני לא מכירה אותה טוב

זה היה נראה ככה וזה היה ממש מבהיל. זה גם לא נעים לראות אנשים עם חתכים ועוד בפנים.

אני דווקא לא חולק על דעתך

אם נינט לא הייתה מתחברת לשיר, היא לא הייתה מכניסה אותו לאלבום שלה ובטח שלא מוציאה אותו כהסינגל הראשון. שנית, השיר נכתב עלייה, המסר שיוצא מהשיר זה מסר על חייה שלה, אז איך אתה יכול להחליט שהוא ''לא עובר דרך הפוני'' ? דרך אביב קיבלת את הרגש של השיר, כי אתה מחובר אליו ומעריך אותו כאומן. אבל שמתעסקים בפוני ומק-אפ, לא מצליחים לקבל את הרגש, רק את המרירות והציניות.

קודם כל אני בת

דבר שני יכול להיות מאוד שהיא מתחברת לשיר,יודע מה אני בטוחה במאה אחוז שהיא מתחברת לשיר ומעבר...כמעט כל אחד יתחבר לשיר,בעיקר אם הוא נבע משיחות האישיות שלה עם אביב....לא התכוונתי לכך שהיא לא מתחברת התכוונתי לכך שאני לא מרגישה את זה שהיא מתחברת כשהיא שרה את זה...וחמוד שלי,זה לא נובע לא ממרירות ולא מציניות זה נובע מהעובדה שהיא לא מעבירה כלום מלבד הלוק הגותי החדש שלה שהיא העתיקה מאביב...וכשהיא לא מעבירה כלום,רק את הפוני שלה בסופו של דבר אני רואה...והוא מכוער. נכון,אני מתחברת אל אביב ואני משוחדת...אבל ביננו גם מי שלא מחובר לאביב יחשוב ככה לאחר שהוא ישמע את אביב עצמו שר את השיר לעומת הביצוע של נינט...הביצוע הפושר והאיכותי שלה. כשאביב שר את זה זה משהוא אחר לגמריי ואני מבטיחה לך...זה ביצוע רקיע ש מיני ומעבר אמנם הקול של נינט הוא מושלם אבל כמעט ואין בו רגש...אביב סוחט את הגרון שלו אמנם...אבל נשפך ממנו מיץ של עוצמה שנינט בחיים לא תעביר בשירה שלה אגב קצת תמים מצידך לומר שהיא לא הייתה מכניסה את השיר לאלבום ומוציאה אותו לסינגל ראשון...אם היא לא הייתה מתחברת לשיר...בכל זאת זה שיר פצצה.

למעלה