יש למישהו המלצה (ועדיף גם נסיון) לאפפ

placid1

New member
יש למישהו המלצה (ועדיף גם נסיון) לאפפ

פשוט וקל לשימוש לצורך הקלטת שיחות בסלולרי (אנדרויד, אם זה משנה)?
תודה!

debby12

New member
מנהל
zvzזה להקלטה של משהו חיצוני? (כמו הרצאה למשל) או להקלטה של ש

לצרכי הקלטת הרצאות/נאומים וכאלה, ניסיתי בעבר כמה אפפים ואיכות השמע תמיד יצאה דרעק - לא שמעו מספיק טוב, ואם הגבירו מאוד עם רמקול שמעו רעשי רקע

בסוף התייאשתי וקניתי כזה:

https://www.amazon.com/gp/product/B018IMLQDG/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

והוא ממש מעולה בעיני.

debby12

New member
מנהל
נקטעה לי הכותרת וגם יצאה מקושקשת...

השאלה היתה אם זה להקלטה של הרצאה או משהו כזה או, להבדיל, להקלטה של שיחת טלפון?

ilanvag

New member
השתמשתי בעבר ב- Automatic Call Recorder

של Appliqato כשהייתי צריך להקליט שיחה חשובה, והצד השני מסכים.
&nbsp
את מודעת לזה שכל הצדדים לשיחה חייבים להיות מודעים להקלטה *וגם* לתת את הסכמתם, נכון?
זהו החוק בארה"ב -- אסור לך להקליט שיחה אם אחרים לא מודעים לכך ומסכימים. בגלל זה, כשאת מתקשרת למוקדי שירות, מודיעים לך שהשיחה עומדת להיות מוקלטת, ושאם את ממשיכה אז את מסכימה להקלטה הזו.
&nbsp
בישראל החוק שונה, מספיק שצד אחד רוצה להקליט, והוא לא חייב ליידע את הצד השני. בארה"ב, בה מקפידים על שמירת הפרטיות הרבה יותר מאשר בישראל, החוק הוא מאוד דרקוני בנושא הזה -- ובעיניי לטובה.

debby12

New member
מנהל

אבל ממה שהוסבר לי הקלטה של נאומים פומביים לא דורשת מתן הסכמה. כך למשל עיתונאים בד"כ מקליטים כדי להשתמש אח"כ בציטוטים בכתבה שמתארת את הנאום.

placid1

New member
תודה! זה מה שהורדתי היום ונראה

שאיכות ההקלטה די טובה.
בקנדה, לשמחתי, מותר להקליט שיחה שאתה אחד הצדדים בה מבלי לקבל הסכמה ובעיני זה ראוי ונכון. אם אתה לא רוצה שיקליטו אותך ויציגו את מה שאמרת כי זה עלול לפגוע בך, עדיף שלא להגיד את הדברים מלכתחילה.....

ilanvag

New member
תודה, לא ידעתי.

הסבירו לי שזה החוק -- ועכשיו אני מבין שזה בגלל שאני במסצ'וסטס. נו שוין...

למעלה