יש למישהו המלצות על ספרים?

יש למישהו המלצות על ספרים?

אשמח לדעת אם יש למישהו המלצות על ספרים בשבוע הספר. לא מדבר על רומן או נובלה, אלא על כל ספר מרתק אחר. אשמח לשמוע על המלצות על ספרים, גם אם נקנו בשנים קודמות.

ט י נ ה

New member
אחד לגדולות ואחד לקטנים .....

אז ככה ממי ,רצות עם זאבים מאוד מולץ לנשים אמיצות עם ראיה רחוקה וגלברים שתומכים בנשים אמיצות ... ותפילילה . ספר מדהים ביופיו של מאיה חנוך .. כן כן מאיה מאיה הנה את בת 20 ... מאיה של שלום כתבה ואיירה יחד עם עוד צייר רוסי מדהים. אין לי מלים לתאר את יופיו של ספר זה. משהו שכל אחד צריך על יד המיטה כי תפילה שיוצאת מהלב אין זה משנה אם זהו לב של ילד או אבא אלו המלצותי . כמה חבל שזה עבר לגני התערוכה כל כך חסרה לי החגיגה בכיכר רבין כל שנה אבל אין מה לעשות ביטחון היום הגורם מס אחד לשינויים שלך סי

איך קלעת!

"רצות" - רצוי שיהיה ברשימת הספרים בהם אתעמק, היות ונושא חדש המרתק אותי הוא הוא מבנה המוח האנושי, עם ההדגשה המגדרית (זכר, נקבה)! ו- תפילילה? צפיתי בידידתי בעת שרכשה אותו בשבוע הספר הזה, וחיוך של אושר על פניה. השם נשמע כאומר הכל. זהו רעיון גדול להנחיל לקטנים: לא לקבל הכל כמובן מאליו. האח, הידד.

חובה

"נקמה" של שרה אנג'ל - ספר עבה שחיסלתי בנשימה אחת פשוט עוצר נשימה ומרתק ולא צפוי. בהתחלה היו לי הסתיגויות רבות חשבתי הנה עוד סלב שנהיה יוצר אבל שרה הרויחה זאת ביושר מה שגרם לי להבין שספרות פופית היא לא מילה גסה "מישהו לרוץ איתו" + "יש ילדים זיגזג" - שני ספרים מעט דומים במסע האודיסאה שעוברים הצעירים בכל אחד מהם הרפתקאות מרתקות ומרגשות כמעט כמו ה"מבוכים ודרקונים" אגדות בנות ימנו "תאמינו לי" מאת דני סנדרסון - ספרשל אחד מגדולי המוחות הקטנים כהגדרתו שנותן תשובות לכל השאלות בחיינו ממוטט מצחוק קטן קטן אבל ענק "חתולשלאפאחד" מאת יהונתן גפן - ספר שירים חצי מתורגמים וחציו המקוריים מלאי תעצומות הנפש של יוצר לא בר ניתוח "מינוטאור" של בנימין תמוז - ספר ישן שכיום נדמה לי ניתן למצואו רק בחנויות הישנות, ספרון קטן שנהפך גם לסרט ענק עוד יותר על סוכן חשאי שמתאהב בתלמידת מוסיקה והקשר היחיד בינהם הוא במכתבים, מה שנקרוי "אהבה ללא מגע" אכזרי אך נוגע ללב שלא ניתן לעמוד בפניו "החתיכה החסרה" מאת של סילברסטון - זוכרים את "העץ הנדיב" ספרון מקסים לילדים וספר מתנה חכם למבוגרים על אחד שחיפש את החתיכה החסרה שלו החיפוש שלו הוא של כולנו וכמו שסבתו של חבר מועצת העיר שלי (רגע לפני שמתמזגת עם בית דגן) היתה אומרת: "תהיו בריאים ותקראו ספרים"

צחי24

New member
כמה אהובים עלי במיוחד

התפסן בשדה השיפון/סאלינג'ר עפיפונים/רומן גארי סוגרים את הים/יהודית קציר (זו אסופה של סיפורים קצרים) אני אנסטסיה/אלונה קמחי באדולינה/גבי ניצן חוות החיות/ג'ורג' אורוול המשפט/פרנץ קפקא מישהו לרוץ איתו/דוד גרוסמן

Sharks!

אחי הכרישים, וואו, איזה כיף לקרוא מה שכתבתם, ואני בטוח שיהיה לא פחות כיף לקרוא על מה שכתבתם. תודה, תודה, אנצל זאת.

actress

New member
../images/Emo63.gifהארי פוטר../images/Emo22.gif

זה ספר ממש ממש קטלני במלוא מובן המילה שמתאים גם למבוגרים וגם לצעירים, עקבתי אחר ההתפתחות בלונדון שהוא יצא ואני מחכה לחנוכה שהוא ייצא בעברית כי באנגלית הוא ממש ממש עבה ואני לא אסיים אותו. וגם ספרי ומחזות תאטרון כמו המלט, הקמצן וכו'... אבל בעיקר בעיקר מחזות ודרמות קומיות מהתאטרון.

למעלה