2 מתכונים טובים
שאני משתמש בהם הרבה.. מרגריטה פסיפלורה קפואה : 1.5 סאזה סילבר 1 קוואנטרו 1 מיץ ליים / סאוור מיקס 1 פסואה 0.5 מונין פסיפלורה גרעינים ועסיס של פסיפלורה אחת בינונית לערבל הכל בבלנדר עם קרח עד הגעה למרקם ברדי, להוציא בכוס מרגריטה דאקירי ספייס ליצ' אננס : 1.5 קפטן מורגן גולד ספייס 1.5 ליים ג'וס / סאוור מיקס 0.5 מונין ליצ'י 1 מאליבו אננס 3-4 פירות ליצ'י ( בלי החרצנים!) כמה קוביות אננס ( כמובן עדיף טרי על פני קופסא) לערבל בבלנדר ולהגיש בכוס טוליפ צ'ירס!