יש למישהו השערה?

Ghostmize

New member
הקסם עם הצללים../images/Emo26.gif

בוצע גם ע"י כריס אנג'ל ממזמן: כאן וסתם חומר למחשבה: בוא נאמר שהוא באמת נגע בה עם הצמר-גפן דרך הצל...הפואנטה בקסם הייתה שהיא מרגישה דברים בלי שהם נוגעים בה באמת. א-ב-ל, נכנס החלק שבו היא אמרה שהיא מרגישה משהו לבן - צמר גפן, או שהיא מרגישה משהו קשיח-מצלמה. מאיפה לה שאלה צמר גפן ומצלמה?

התכוונת להגיד ש..

מכיוון שהוא העביר לה בדרך כלשהי את זהות החפץ, היא מגדירה את ההרגשה? לזה הכוונה?

רן המלך2

New member
קסם פשוט למדי.../images/Emo58.gif

לא ראיתי את בלתי נתפס היום אבל מה שכריס אנג'ל עשה פשוט למדי, טריק של טיימינג.הוא עובד על הצופים לא פחות מאשר על 2 הבחורות. ככה זה הולך - הוא מבקש מהבחורה בלבן לבחור מספר, רגע אחרי שהיא בוחרת מספר ולפני שהיא מסובבת את ראשה בחזרה לכיוונו, הוא נוגע מבלי שהיא תבחין 3 פעמים בכתפה של הבחורה השניה ( המצלמה לא מצלמת את זה) , לאחר מכן הוא הולך לאחור, נוגע בצל ושואל "האם ה-ר-ג-ש-ת" משהו ? מכיוון שעינייה עצומות, תשובתה חיובית (בהתייחסה לנגיעות האמיתיות), לאחר מכן, הוא שוב נוגע בצל ושואל once again,did you feel something? הצופים רואים אותו נוגע שוב בצל שלה ומייחסים את השאלה לנגיעות הללו, אך הבחורה שעינייה עצומות, אינה מודעת למתרחש סביבה ומייחסת את השאלה לאותן נגיעות אמיתיות שנעשו לפני כן וככה הוא עובד על 2 הבחורות אך בעיקר על הצופים בבית...

רן המלך2

New member
אה,

ולגבי הכסא, בטח אלקטרוני או משהו, קופץ אחרי זמן מסוים או מופעל מרחוק ע"י שלט, זה כבר החלק הקל של הקסם, אבל נותן פיניש טוב.

amitmis

New member
אני חושב שאתה טועה.

אני משוכנע שנמרוד קורא כאן כמה דברים ומגחך על כולנו...
בכל מקרה: א. במופע שלו הוא עשה את זה מול קהל. הרבה קהל. והוא שאל אותה שאלות כמו "הרגשת נגיעה בראש?" ודברים אף קיצוניים הרבה יותר. אני מעט משוכנע שלא כך פועל הדבר (כמו שהצגת אותו). ב. זה פשוט נשמע לי מופרך, ההסבר שלך. כמו "יציאת ידי חובה" של פתירת הקסם. שלומר - לא מצאת את הפתרון, אז חיפשת משהו שהוא פשוט והגיוני בה-זמנית. עמית.

Flagg1

New member
הוא צודק בקשר לאנג'ל..

אבל נמרוד עושה את זה בצורה שונה לגמרי. רן, חבל לפרסם כאן את הסודות גם אם שמים סימן של ספוילר. אני מבין למה אתה עושה את זה, אבל אולי כדאי שתשמור את הסודות להסברים "הפסיכולוגיים" שהוא נותן, ולא כאלה שזה ברור לרובם שזה קסם.

תודה. אבל נוסף לכך...

הייתי בהופעה של רועי זלצמן, והוא עשה טריק דומה. הוא לקח שני בני=אדם, והעמיד אותם בצורה כזו, שלא יראו זה את זה. נדע למישהו בכתף, והשני הרגיש את הנגיעה, וכן הלאה, יש לציין, שהוא עמד במרחק מהאדם , שהרגיש את הנגיעות, ולא יכול היה לגעת בו. פשוט, איך מסבירין דבר כזה?

למעלה