יש למישהו כמה עצות לגידול חסה חשמל?

אלנבי52

New member
יש למישהו כמה עצות לגידול חסה חשמל?

כל קססה שאני מעשן אני מעיף זרעים גדושים אחולמניוקי! כל פעם מחדש אני מתבאס לזרוק אותם ואני אומר לעצמי יום אחד אני חייב לשתול...אין לי מושג איך למה מי מו וכמה...יש לכם עצות?

SENDA

New member
בוקר טוב למעשנים ןלמגדלים

כאמור יש המון אתרים שמלמדים גננות. האתר הכי ידוע בעיברית הוא WWW.JOINT.CO.IL אתר חביב שיש בו פורום שמיועד לגננים, שם אני למדתי איך מגננים, בנוסף בעמוד הבית של פורום הגינון יש קישור למדריך למגדל המתחיל - תקרא ותשכיל. חוץ מזה יש המון אתרים באנגלית שבהם המידע הוא הרבה יותר טוב (לפחות המדריכים) אבל השאלה היא מה רמת האנגלית שלך, אחד המפורסמים הוא OVERGROW.COM ואם יש לך שאלות ספציפיות תשאל דרך אגב עכשיו זה לא זמן מתאים לשתול בחוץ, אם כבר אז שתילה בבית עם תאורה מתאימה עכשיו.

פשוט תשתול

הגוינט הוא אחלה אתר. יש עוד מ-ל-א, גוגל קטן ואתה מסודר, כולל תמונות להבדיל בין זכר לנקבה, ושאר טיפים ועניינים רבים. אבל - הכי כייף זה פשוט לגדול לגלות, ממילא בפעם בראשונה עד שאתה מבין מי-נגד-מי, כבר עבר זמן הגיזום... פרט שולי, אך חשוב - השכנים. כולם יודעים לזהות את השתילים החינניים הללו, ואי אפשר לדעת מי נשמה טובה. וזה אהמ..אהמ... לא חוקי, כידוע. >ספל חמאה ששכנים טובים עקרו לה כמה שתילים יפיפיים<

0g30

New member
עצה ראשונה , אתה מעשן חרא של חומר

גראס עם זרעים תופעה שאני חושב שמצויה רק בארצנו הקלוקלת , מאחר ואנו מפקידים את הגידולים בידי בני דודיינו בסיני , זו גם הסיבה שרוב הגראס בארץ מלא חול , לגראס יש זכר ונקבה הפריחה שאנו מעשנים זו פריחת הנקבה נקבה שלא הופרדה בזמן הגידול מהזכרים ( הופרדה = לעקור זכרים) מופרת ומוציאה זרעים שמורידים את רמת ה THC בפרח, במקומות מתוקנים פרח הגראס מגיעה דביק כולו משרף וללא זרעים . עצה שניה : אם אתה כבר מסתכן בגידול ביתי דבר ראשון דבר ראשון תשיג זרעים של זן טוב , ובטח אל תשתול את הזרעים הגדושים של הגראס הגרוע שאתה מעשן.

tiger

New member
יפה

הבדואים בסיני לא שמעו על השיר "הזורעים בדימעה"...מבחינתם זה הכל דחקה אחת גדולה.נותנים לשותה או לאידיוט של הכפר להשקות את השדה כדי שאם תבוא מישטרה חלילה היא מקסימום תימצא את המפגר של הכפר ובפע הבאה ניכנסים לאזור רק כדי ליקצור.לא מפרידים זכרים מנקבות ולא כלום.אני לא אתפלא אם אחרי ה"קציר" מערבבים את הכל טוב טוב עם עוד כמה דליים של לס מידברי,זאת אומרת שאם ה"צימחיה"(החסה החשמלית-זה טוב)עוד לא היתה מספיק ספוגה בלס(חול מידברי דק בימיוחד)מהסופות הקודמות כי מה יש?למה לא לימכור לישראלים חול במחיר מלא שיוצא בסוף 10 שקל לגראם?אם אפשר לימכור ליהוד חול ב10 שקל לגראם חול אין שום סיבה למה לא לעשות את זה,כולם שם שמעו את המושג "לימכור חול לבדואים" ולקחו אותו מאוד ברצינות.כל פעם שיצא לי לעשן חול מתוצרת סיני חשבתי לעצמי שמישהוא שם בטח נורא נעלב מהבדיחה הזאת והחליט להבהיר לנו איזה נקודה...הגראס הוא צמח מחוספס מאוד באופן טיבעיואי אפשר לעולם להוציא מימנו לגמרי את החולות במידה ויש כאלה...אז למי שאי פעם חשב שליגאליזציה זה לא דבר טוב רק מאפשר בעקיפין לבדואים להמשיך ולימכור לישראל חולות מידבר במחיר מופקע(10 שקל לגראם כשמישהוא קונה בחמישים שקל "קופסאת גפרורים" שמישקלה בשוק 5 גראם כשמיתוכה גראם אחד זה חול)...אני חושב ש10 ש"ח לגראם חול זה מחיר קצת גבוה,לא ככה? שלא לדבר על תוספות של זרעים ומקלות עבים.בסופו של דבר הבדואים דופקים אותנו חזק ואנחנו אומרים תודה יפה.לא לכולם יש מאות שקלים אם לא יותר להוציא על גראס הידרו ,הידרופוני=גראס שגודל בתנאים מלאכותיים על מצע של מיים עם צמר סלעים ולא באדמה כדי ליצור רמה מקסימלית של THS בתנאים וירטואליים.מצחיק אבל היום הסם הכי יקר בשוק,יותר מהרואין או קוקאין זה הגראס ההידרופוני (אני קורא לו "הידראולי"סתם)שגדל בחדרים אטומים תחת אור מלאכותי ועל מצעים מנותקים מהאדמה.מי שיודע טוב לבצע את התהליך הזה שזה דבר ממש לא פשוט(גננות מיתקדמת של שנות האלפיים) ימצא פרנסה בכל מקום בעולם בו הוא יוכל להשכיר חדר קטן...להולנדים יש בורסה של זרעים ניבחרים שזוכים שם בתחרויות הנערכות כל שנה(יש לי חלום ליהיות שופט בכזו תחרות).נידמה לי שאפילו יש מכירות דרך האינטרנט אבל אל תיתפסו אותי במילה.קישור לאתר של העיתון למיקצוענים "היי טימס" ניתן לימצא בדף הקישורים של הפורום. אז...שלא יתפסו אתכם
t שהמצאים שלו מנותקים (מיזמן)

skoda

New member
רק תיקון קטן...

המשטרה המצרית לא מעיזה להתקרב לשדות של הבדואים. אם הם התקרבו לשם הם יפתחו את תיבת פנדורה והפעם לא תשאר התקווה...

0g30

New member
שטויות המשטרה המצרית שורפת שדות

חופשי חופשי הם לא רואים את הבדואים ממטר.......

mr smoketoomuch

New member
יש יותר מן הנראה לעין!

השריפה המתוקשרת של קנביס שהיתה לפני כמה חודשים במצרים היתה לשם עשיית רושם על האמריקאים ושאר המדינות המערביות(אבל בעיקר על האמריקאים) כדי שאלה לא יכניסו אותם לרשימה זו או אחרת של מדינות המעלימות עין מגידול והפצת סמים (שכן השילטון המצרי צריך מאד את האמריקאים הן בסיוע כלכלי והן בסיוע ביטחוני ((שהוא קטן במקצת מהסיוע שישראל מקבלת)) והם אינם רוצים לקחת סיכון). אם הם באמת היו מחסלים את כל הגידולים בסיני אז לא היית קורא בעיתון כמעט כל שבוע על תפיסה נוספת של כמה מאות קילוגרמים של מריחואנה ובישראל היה מורגש המחסור (ההברחות מירדן ולבנון הן כאפס וכאין לעומת מה שמגיע ממצרים והן לא היו מצליחות להשלים את החוסר שהיה נוצר).

tiger

New member
תמיד ש יותר מהניראה לעיין,זה נכון

ובטוח שרק מערכת של שחיתות בצמרת היתה יכולה לעודד תעשיה כמו שיש בסיני כי עובדה שכשהיהוד היו שולטים שם כל זה לא היה והבדואים היו יכולים רק לחלום על טיולי גמלים עם תיירים ... אבל השילטון המיצרי זה לא השילטון הישראלי ובטח שהצבא המיצרי עושה שם שחיתויות אבל עם סמים כמו עם סמים שום דבר לא בטוח ומה שבטוח זה שלטמבל של הכפר לא יעשו יותר מידי בעיות אם יתפסו אותו פתאום באיזה גחמה של הרגע בתוך שדה של גראס עם צינור מיים...או שכן יעשו לו משהוא וכניראה שגם זה לא נורא.במיצריים יש גזר דין מוות על סחר או גידול סמים ,והם מוציאים להורג על ימין ועל שמאל.לא ניראה לי שהבדואים שמגדלים גראס בסיני רוצים לקחת יותר מידי צ´אנסים מה גם שהישראלים מעשנים וקונים כל גידול מכונם מלא בחול וזרעים (ושאר מרעין בישין) שהם מגדלים אז למה להיתאמץ? T

למעלה