יש למישהו מושג אם עדיין שוברים צלחות ביוון

יש למישהו מושג אם עדיין שוברים צלחות ביוון

ואם כן ,אז באיזה בית חרושת מייצרים אותם. ואם לא אז מה שוברים במקום תשובתכם חשובה לי

גארוטה

New member
כמה שידוע לי

כבר לא שוברים צלחות ולא שום דבר אחר, היום הנוהג של שבירת הצלחות הוחלף בזריקת פרחים...

אה הבנתי,אז הפרחים שזורקים על אומנים מסויימים

אחר כך אוספים אותם,וזורקים אותם על מישהו אחר למחרת? או ששמים בזבל ומביאים פרחים אחרים? כאילו מה?

גארוטה

New member
עוד לא יצא לי

להשאר במועדון אחרי ערב מהנה, כדי לבדוק מה עושה המנקה כשכולם הולכים....בפעם הבאה אבדוק ואחזור אליך עם תשובה מפורטת

תלוי על איזה אומן זורקים את הפרחים תשמע......

אם נניח זורקים את הפרחים על טרזיס-אז אין ספק שאוספים אותם ולמחרת זורקים על אומן אחר כנ"ל על מרגריטיס או מטרופנוס. אבל אם זורקים למשל את הפרחים על לפטריס פנטסיס או למשל כריסטוס דנטיס וכל שאר הפלצנים וכדומה...זה ישר הולך לזבל
אה ושכחתי אם למשל זורקים את הפרחים על דאלרס או ניקולופולוס אז אוספים את הפרחים ושומרים אותם בכספת
בקיצור תלוי על מי זורקים אותם. מקווה שעזרתי לך

שוברים ללא ספק...

גם צלחות וגם כוסות במהלך הריקוד... ופרחים כמובן נזרקים. להלן הוידאו הבא שהעליתי - טברנה יוונית, בקרוב יהיו עוד קטעי וידאו. http://www.youtube.com/watch?v=NB6ed-IYsUE

שבירת צלחות ..... מחוץ לחוק

שבירת צלחות יצאה מחוץ לחוק לפני כמה שנים, הקטע של מרגריטיס מלפני הרבה שנים, אז עוד היה מותר...

ZILEVO1

New member
מכורה ליוונית-פשוט ../images/Emo31.gif!!

לפני פחות משנה היתה בערוץ ERT תוכנית עם מלינה קאנה וניקולופולוס לרגל צאת אלבומה החדש...ושברו שם צלחות בכמות אדירה!!!! מי שהתחרו בינהם מי "אלוף השבירות" היו הזמר סטליוס דיוניסיו -והמשורר מאנוליס רזוליס שהיו בין האורחים!!! אז זה רק לצורך העידכון שבוע טוב

ZILEVO

ראית מה שראית ואני מאמינה לך, אבל ביוון שבירת צלחות יצאה מחוץ לחוק וזה בדוק.... חזרתי משם לפני חודשיים וכאשר שאלנו את היוונים למה לא שוברים צלחות יותר, זו הייתה תשובתם...... עקרונית אני בעד פרחים ולא זכוכיות !!!!! כי את הנדוניה כבר שברתי ......
יום מקסים לך

למעלה