יש למישהו מושג בן כמה קובי שהיה בדוגמנים של אקזיט?
מ מאוהבת2עפר New member 16/3/06 #4 יש!!! אני ממש רציתי מהתחלה שאדי בטלר יזכה...אני ממש חושבת שהוא מתאים!!!
I is258 love shiri New member 16/3/06 #5 ../images/Emo7.gifמה טוב בזה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif ניסיתי להצביע מ-5 טלפונים וההצבעות שלי לא נקלטו... על כל SMS ששלחתי קיבלתי SMS בחזרה שזה לא נקלט וכשניסיתי להתקשר היה תפוס תחשבו לבד מה זה אומר... בכל מקרה ציפי הייתה מדהימה
../images/Emo7.gifמה טוב בזה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif ניסיתי להצביע מ-5 טלפונים וההצבעות שלי לא נקלטו... על כל SMS ששלחתי קיבלתי SMS בחזרה שזה לא נקלט וכשניסיתי להתקשר היה תפוס תחשבו לבד מה זה אומר... בכל מקרה ציפי הייתה מדהימה
מ מיימונית בדם New member 16/3/06 #7 גם אני!!../images/Emo90.gif אני ממש שמחה שהוא זכה!! לא אהבתי אף שיר חוץ מהשיר שלו והייתי די בטוחה שהדיימונז או הגיימבויז יזכו וממש הייתי בשוק כשהוא זכה טיהי הוא גם חמוד! תמים כזה. מגיע לו!
גם אני!!../images/Emo90.gif אני ממש שמחה שהוא זכה!! לא אהבתי אף שיר חוץ מהשיר שלו והייתי די בטוחה שהדיימונז או הגיימבויז יזכו וממש הייתי בשוק כשהוא זכה טיהי הוא גם חמוד! תמים כזה. מגיע לו!
א אסי סרחנה בנשמה New member 16/3/06 #8 חחחחח וואו זה ממש עוזר לי!../images/Emo194.gif ווווווווווווו WTF?! מי זה האיש הזה?!
א אסי סרחנה בנשמה New member 16/3/06 #10 חח ואי זה עוד יותר עוזר לי../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחחחח לאמשנה כבר חחחחחחחח
T ToXic BoY17 New member 18/3/06 #11 נו הוא המלווה ברוקדים עם כוכבים!!! הוא הזמר המלווה את הריקודים ביחד עם עוד זמרת ועם עוד אחד שהיה איתו ב"עדן"
נו הוא המלווה ברוקדים עם כוכבים!!! הוא הזמר המלווה את הריקודים ביחד עם עוד זמרת ועם עוד אחד שהיה איתו ב"עדן"
א אסי סרחנה בנשמה New member 18/3/06 #12 פשש מזה עוזר לי../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוקדים עם כוכבים חח מה? טוב פאק למי אכפת ממנו
פשש מזה עוזר לי../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוקדים עם כוכבים חח מה? טוב פאק למי אכפת ממנו
ל לירווונע New member 19/3/06 #13 חח../images/Emo110.gif ברוקדים עם כוכבים זה גבריאל בטלר ממשפחת תאקט
מ מיימונית בדם New member 16/3/06 #6 אממ..../images/Emo90.gif יש פה: http://www.tapuz.co.il/exit/parzi.asp , בקטגוריית אורח - הדוגמנים, כמה סרטונים על הדוגמנים אז אולי יגידו גם בן כמה קובי.
אממ..../images/Emo90.gif יש פה: http://www.tapuz.co.il/exit/parzi.asp , בקטגוריית אורח - הדוגמנים, כמה סרטונים על הדוגמנים אז אולי יגידו גם בן כמה קובי.