יש למישהו מושג איך להשיג כרטיסים לבכורה של fright night?
B Beautifully Tragic New member 15/8/11 #2 להתקשר לבית הקולנוע/לגלוש באינטרנט ולהזמין. או לחילופין, לבוא לבית הקולנוע פיזית ולקנות שם ולחסוך את המלה החזירית של בתי הקולנוע. סביר להניח שיהיו גם כרטיסים באותו היום, זה לא סרט בפרופיל גבוה.
להתקשר לבית הקולנוע/לגלוש באינטרנט ולהזמין. או לחילופין, לבוא לבית הקולנוע פיזית ולקנות שם ולחסוך את המלה החזירית של בתי הקולנוע. סביר להניח שיהיו גם כרטיסים באותו היום, זה לא סרט בפרופיל גבוה.
S shaharEB New member 16/8/11 #3 הסרט יוצא ביומולדת שלי ../images/Emo13.gifואני רוצה ללכת אליו יש לך מושג כמה גדול החלק של דיוויד בסרט ?
הסרט יוצא ביומולדת שלי ../images/Emo13.gifואני רוצה ללכת אליו יש לך מושג כמה גדול החלק של דיוויד בסרט ?
I ilovedoctorwho New member 17/8/11 #4 לפי מה שידוע לי הוא בין השחקנים הראשיים,הנה קישור,ולפי איך שהם מסודרים שאיך הולך השחקן הראשי,משניים וכו'.הנה הקישור: http://www.imdb.com/title/tt1438176/
לפי מה שידוע לי הוא בין השחקנים הראשיים,הנה קישור,ולפי איך שהם מסודרים שאיך הולך השחקן הראשי,משניים וכו'.הנה הקישור: http://www.imdb.com/title/tt1438176/
S shaharEB New member 17/8/11 #6 תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif מקווה שאני אצליח ללכת בעצמי
I ilovedoctorwho New member 20/8/11 #7 ../images/Emo68.gif../images/Emo78.gif../images/Emo83.gif הלכת?איך היה?
S shaharEB New member 20/8/11 #9 לא הלכתי בסוף :-\ אבל אני מתכנת ללכת מחר ../images/Emo13.gif את הלכת ?
M MispIaced New member 20/8/11 #8 אז הייתי בסרט (אין פה ספוילרים) סביר פלוס כזה. דיוויד משחק מדהים, כרגיל. מזכיר קצת את הסרט דיסטרביה ביחד עם ערפדים. שווה ללכת אליו, לא שווה את המחיר שלו אבל.
אז הייתי בסרט (אין פה ספוילרים) סביר פלוס כזה. דיוויד משחק מדהים, כרגיל. מזכיר קצת את הסרט דיסטרביה ביחד עם ערפדים. שווה ללכת אליו, לא שווה את המחיר שלו אבל.
M MispIaced New member 20/8/11 #11 אמממ, משהו כמו חצי, אולי קצת פחות שווה כל רגע אבל חחח קטן יש חלק שהוא אומר שצריך צבא כדי להלחם בערפדים ואז הוא מרים טלפון, ואני צורח לידידה שלי שגם מכורה לד"ר הו "omg he's gonna call torchwood#)!%(%"
אמממ, משהו כמו חצי, אולי קצת פחות שווה כל רגע אבל חחח קטן יש חלק שהוא אומר שצריך צבא כדי להלחם בערפדים ואז הוא מרים טלפון, ואני צורח לידידה שלי שגם מכורה לד"ר הו "omg he's gonna call torchwood#)!%(%"