יש למישהו מושג

יש למישהו מושג

איפה אני יכולה להשיג פוסטרים של הפינק פלויד?? כי אני ממש רוצה איזה 2 3 פוסטרים יפים לחדר.. ודיי נדמה לי שאי אפשר להשיג.. אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשמח!! תודה, חן.

skinner

New member
אני חושב שתוכלי

למצוא פוסטרים בחנות נקראת תומר בדיזנגוף סנטר

אוויי

זה קצת מבאס כי אני גרה בשדה בוקר... ממש בנגב... ככה שלת"א יצא לי להגיע עוד מלא זמן.. יש למישהו מושג על חנויות בב"ש או משהו?? אבל בכל זאת ממש תודה!! :)

edlessme

New member
מדרשה או קיבוץ?

כי אם את מהקיבוץ אז אולי אני יכול לעזור לך (מה גם שאולי רפי גרוס גם יכול...)

edlessme

New member
אה כן...

וראיתי כמה פוסטרים סבירים בחנות ההיא עם הברווז בקניון הנגב...

מה?!

בקניון הנגב בב"ש?? איפה זה? אשמח אם תאמר לי..

מזכירה לכולכם

שאין לתת לינקים לאתרים מסחריים בפורום, אלא אם יש להם בלעדיות על מוצר כלשהו (כגון הגליונות המיוחדים של Q או Mojo וכד'). שמות של חנויות ואתרים, מותרים.

עדיין לא...

אבל עוד שנה אני אלמד... איך קוראים לך?? יכול להיות שאני מכירה...

שאלה ציף;

מה ההבדל בין הכתובת שקוסקוס הביא לבין מה שהולך בשרשור של קניית הדי.וי.די של פ``פ? (סטימצקי, ביג, דיסק קלאב וכו`) יש להם בלעדיות על המוצר בטעות??????!!!!! י"ט

אין בעיה על המלצה על חנויות

ואפילו מתן כתובתן. אבל מתן לינק לחנות או לאתר מסחרי נותן לו יתרון על פני האחרים, מעבר להמלצה סתם. זה הופך את ההודעה לפרסומת - בדיוק כמו מהפרסומות שנמצאות בשולי העמוד הזה. אני מעדיפה להפריד את הפרסומות מהדיון העיקרי. לצערי, שאלות כגון "איפה אפשר לקנות פוסטרים/חולצות" חוזרות כל שבוע-שבועיים, בערך, ולכן דיון בנושא הוא בלתי נמנע.

אתר מסחרי=חנות וירטואלית

לא ככה? הרי זה הכל מסחרי פה... ואם הוא קנה מהאתר וראה לנכון להמליץ לנו עליו, מה רע בזה ומה ההבדל בינו לבין חנות בת"מ ?!

הבעיה היא בלתת לינק

לא בהמלצה על אתר. הלינק הוא הבעיה. המלצה על אתר אפשרית - אם היא באמת מבוססת על נסיון אישי.

itaikuskus

New member
היא אכן מבוססת

רכשתי מספר דגלים מרוקר, ואפשר לומר שאני לקוח מרוצה (-: למרות שלאחרונה המבחר שלהם משום מה הצטמצם. לא יודע, לא ראיתי בעיה בחוקיות בלשים לינק לאתר הזה. היא ממילא תקנה מאיפה שהיא רוצה.

למעלה