יש למישהו מושג

חלמן

New member
יש למישהו מושג

למה אני לא מצליח לקבל ויברציות ושיתוק שינה???? אני שוכב מאזין לשעון ... 30 דקות! וכללללוווום לא נרדמתי לא ויברציות כלווום. אולי בגלל שישנתי הרבה???

שריר

New member
יש הרבה סיבות אבל זה תלוי בך

יכול להיות שבאמת היית עירני מדיי אז לא נרדמת יכול להיות שסתם לא הצלחת להתרכז ויכול להיות שבגלל שזו הפעם הראשונה אז זה ייקח יותר מחצי שעה לדעתי זה לא היה דווקא בגלל השניה אלא בגלל הריכזו היית עירני מדיי גם משפיע על הרכיזו שלך לא הצלחת להתרכז במה שאתה מתרכז

חלמן

New member
זה לא הפעם הראשונה

שאני מנסה ויילד... כבר איזה שבוע .. טוב כנראה היתי ערני מידי..

Cheetah

New member
התופעות האלה הם..

לאו דווקא קשורים לתהליך של שינה, אפשר לחוות אותם בכל שעה אבל אתה צריך ליהיות במצב רוח שקט ומתאים, צריך לדעת איך להירגע, לעשות מדיטציה מתקדמת. אם זה אחרי 7-6 שעות שינה או לא זה לא כל כך עקרוני לתופעות האלה

shabaz

New member
אמממממ

למה צריך לעשות מדיטציה מתקדמת? זה לא עבד לי בכל מקרה... פעם אחת קמתי באמצע הלילה והעסקתי את עצמי שעה וחצי ובין השאר עשיתי מדיטציה ואז ניסיתי ווילד ולא הלך לי אז התעאצבנתי והלכתי לישון... דווקא אם אתה עושה מדיטציה אז זה נותן לך אנרגיה ואתה לא מצליח להירדם ושטויות. שבז

Cheetah

New member
אתה יכול להגיע לויברציות דרך...

מדיטציה שהיא גם בלי קשר לשינה. אבל חוץ מזה ווילד זה די קרוב למדיטציה אז אני לא מבין מה אתה רוצה בכלל.

shabaz

New member
טוב....

אני רק אומר שניסיתי וזה לא עזר לי לעשות ווילד כמו שצריך. שבז

shabaz

New member
כן....

אני באמת מגיע לויברציות דרך מדיטציה... אבל אם אני לא טועה שיש לך ויברציות במדיטציה אז זה אומר שאתה מקבל אנרגיה ושטויות שבז

למעלה