יש למישהו מכתביות של זינה?? מישהו יכול לתת לי בבקשה או לכוון אותי לאתר?? שלומית
ש שלומית1 New member 7/6/02 #1 יש למישהו מכתביות של זינה??../images/Emo13.gif מישהו יכול לתת לי בבקשה או לכוון אותי לאתר?? שלומית
ז *זינה* New member 7/6/02 #2 מכתביות? ../images/Emo13.gif את מתכוונת למכתביות נייר? יש לי כמה... אני הכנתי אותם, כמעט כמו כל דבר שיש לי של זינה... מה הבעיה להכין???
מכתביות? ../images/Emo13.gif את מתכוונת למכתביות נייר? יש לי כמה... אני הכנתי אותם, כמעט כמו כל דבר שיש לי של זינה... מה הבעיה להכין???
ש שלומית1 New member 7/6/02 #3 לא.. אני לא מתכוונת למכתביות כאלה.. פעם אחת נכנסתי לאתר של זינה שאני באסה שאני לא זוכרת מה השם שלו והיו שם מעין דפים למכתבים ממש יפים עם תונה של זינה בצד למטה.. או של גבריאל... היו שם גם סימניות מאד יפות... מבינה למה אני מתכוונת?
לא.. אני לא מתכוונת למכתביות כאלה.. פעם אחת נכנסתי לאתר של זינה שאני באסה שאני לא זוכרת מה השם שלו והיו שם מעין דפים למכתבים ממש יפים עם תונה של זינה בצד למטה.. או של גבריאל... היו שם גם סימניות מאד יפות... מבינה למה אני מתכוונת?
ש שלומית1 New member 8/6/02 #6 בכיף...../images/Emo9.gif זה הלינק: http://aida.hispeed.com/xena/bonuses.html ואפילו צירפתי דוגמא..
H hilabg New member 10/6/02 #11 אהה...גם אני ראיתי את ה"מכתביות" האלה. אבל איידה הכינה אותן לבד. הן לא קנויות או משהו. היא פשוט יצירתית ורצתה לתרום משהו למעריצים, שעשתה בעצמה....
אהה...גם אני ראיתי את ה"מכתביות" האלה. אבל איידה הכינה אותן לבד. הן לא קנויות או משהו. היא פשוט יצירתית ורצתה לתרום משהו למעריצים, שעשתה בעצמה....