משהו די טבעי ובריא...
בע"ה לפרוס את הגזרים במעבד מזון (עדיף בסכין הדק) בסיר חם על אש גבוה, להוסיף מעט שמן וכאשר זה חם לשפוך לתוכו את כל הגזר הפרוס. לערבב היטב, לכסות ולהנמיך ללהבה נמוכה. לערבב בעדינות מדי פעם. כאשר הגזר מתחיל להתבשל או מגיע לדרגה הרצויה לך, צריך להתחיל לתבל לפי טעמך. אנחנו אוהבים להוסיף מיץ לימון וקינמון. לא צריך להמתיק כי, כל מיצי הגזר נשארו שם! אפשר גם להוסיף, חתיכות לימון כולל הקליפה הרחוצה היטב (להזהר מכנימות!!!), מעט דבש לפי שרוצה בכל זאת להמתיק... לבסוף, מלח ופלפל לפי הטעם. לבריאות!!!