יש למישהו ניחוש?........HIM איך לא?......

יש למישהו ניחוש?........HIM איך לא?......../images/Emo140.gif

אז האמת שקודם "שוחחתי " עם ענבל שהזמינה אותי לכאן. אז אני חדשה פה. אני אודליה . אני בת 24 מק.אתא. שלום לכוולם. ! ומצחיק שהגעתי לכאן במקרה. אני מעריצה מאז 1997 . ונורא שמחתי למצוא מעריצים פה בארץ הקודש. עד לפני כמה שנים כשאמרתי HIM, ענו לי....:"מה.....?" .הרגשתי נורא לבד. בכל מקרה אשמח להכיר את כולכם. רציתי לומר שאם למישהו יש שאלה שהוא רוצה לשאול אני אשמח לענות או לברר עבורו. מה גם שיש לי המון דברים לחלוק איתכם, בעיקר הרבה תמונות הרבה מידע הרבה הרבה וידאו ולסקרנים גם הרבה וילה! אז יאאללה, למה אתם מחכים ? שלכם אודליה.

Rose131

New member
היי../images/Emo140.gif

אני נועה, 16 ממבשרת\ירושלים
אמ, כדאי שתעברי על אומנות השרשור שצירפתי פה- אין צורך לפתוח הודעה חדשה על כל תמונה

היי בחזרה...

היי נעים להכיר למה יש לי תחושה שאני מהזקנים פה? רגילה להיות בין הצעיריםץ.... תודה על ההדרכה סוריח מראש אם עשיתי בלאגן או משהו.....

Rose131

New member
חח כן, רוב הפורום הוא קצת יותר צעיר../images/Emo3.gif

אבל לא נורא, הגיל לא משנה..

little WhiSper

New member
מהזקנים?

את יכולה להיות הסבתא-רבא של חלק מהבנות פה
זה מתחלק לחצי חיילות, וחצי חטיבה-תיכון.

5ifi

New member
היי!

יפי, 17. כן,את זקנה....
אבל אל תדאגי, אנחנו אוהבים אותם גם עם שיניים בכוס...

little WhiSper

New member
ברוכה הבאה

אני אדווה, בת 19 מת"א. את מוזמנת להצטרף למלחמה נגד ייבוש הפורום!
תהני

תודה ../images/Emo9.gif

תודה לכולם! אוקיי לא להגזים השיניים שלי מחוברות היטב....(עדיין)
...בכל מקרה אני די זקנה בהשוואה אליכם. יחד עם זאת אני באה מפורומים של HIM בהם אני מן הצעירים...... כן יש גם סבתות ואמהות.....אז להיות ה"זקנה" זה שינוי די מרענן עלי להודות........

תודה ../images/Emo9.gif

...בכל מקרה אני די זקנה בהשוואה אליכם. יחד עם זאת אני באה מפורומים של HIM בהם אני מן הצעירים...... כן יש גם סבתות ואמהות.....אז להיות ה"זקנה" זה שינוי די מרענן עלי להודות........

תודה ../images/Emo9.gif

Rose131

New member
היי, אמ..

אין צורך לשרשר את אותה ההודעה 3 פעמים
אני חושבת שהן ראו בפעם הראשונה
אגב, מאילו פורומים באת שיש בהם 'זקנים'?

סורי אין לי מושג איך זה עודכן 3 פעמים.....|בו

האמת יותר מדי פורומים , בינהם FOH, או funeral of hearts. המעריצה המבוגרת הכי מפורסמת היתתה פסקל ז"ל

sacrament

New member
יופי...עכשיו יש עוד "זקנה" פה (-:

ברוכה הבאה... אני עדי... בת 22- ומרגישה פה לפעמים כמו סבתא שמנסה להיות מגניבה ליד הנכדים שלה P-:

למעלה