יש למישהו ניסיון עם איטלסופה?

פיטנגו4

New member
עכשיו נשארה לי רק הבעיה המצפונית

אם בא לי לשבת בבית שלי על חיות שנרצחו כדי שיפשיטו מהן את עורן כדי שאני אשב עליהן... קשה לי עם זה. באמת... אבל זה בטח לא לפורום הזה.

יוספה 51

New member
פיטנגו, התלבטתי אם להגתייחס קודם

והנה את כותבת - אז רק לומר שמבחינתי באמת לא אקנה ואשב על ספות מעור. אני לא פנאטית, ולמשל אני הולכת עם נעלי עור, כי אין הרבה אפשרויות אחרות, אבל לא מעילי עור, משתדלת לא תיקי עור, ובטח ובטח לא ספות מעור 0שהן הרבה יותר גדולות. ולפני שכולם קופצים עלי- לא מבקרת אתכם, מחליטה על עצמי...

פיטנגו4

New member
מזדהה איתך לגמרי

אבל אחרי המון המון חיפושים מצאתי את ספת חלומותי... קשה להפרד ממנה... בכ"ז נראה לי שאני לא אהיה מסוגלת לקנות אותה, כי ברור לי שאם אקנה אז אצטרך לתרץ לעצמי כל הזמן תירוצים, וגם בטוח מתישהו אגעל לשבת עליה. (וכמותך, אני לא שופטת אף אחד אחר) אולי אצליח לשכנע אותם בכ"ז לרפד לי בבד... אולי..

היי, יכולה להבין את הבעיה המצפונית

אצלי בבית אין כלום מעור וגם אין מוצרים שנוסו על בעלי חיים... כשרצינו לקנות ספות היה לי ברור שעור לא בא בחשבון למרות שזה הכי איכותי ופרקטי (במיוחד עם ילדים). אחרי מחקר לא קטן הגעתי לבד שנקרא "אימפלה" שהוא סינטטי לגמרי ודוחה כתמים בהינף מגבון לח. ממליצה בחום, אנחנו קנינו בשמרת הזורע אבל יש בעוד מקומות

מסתערת

New member
האמפלה באמת עומד בכל ההבטחות?

באמת הכל יורד עם מגבון? בחנויות שמענו על אימפלה הבטחות כאילו זה מינימום פיתוח של NASA. האם זה באמת מוצלח כפי שמספרים?

פיטנגו4

New member
אבל

הבעיה היא לחבר את הבד (שכבר שמעתי עליו) הזה לספה הזו... הם לא מוכנים לרפד במשהו שהוא לא עור. אני אוותר על הספה ואחפש דומה (אין!), או שאצליח לשכנע אותם לרפד לי בבד.

למעלה