יש למישהו סיפור מעניין מהעבודה ?

Diamond Head

New member
אלימות נגד המאבטח ../images/Emo10.gif

נסיתי לבדוק לקוח עם המגנומטר והוא אמר שהוא יפוצץ אותי אם אנסה לעשות זאת שוב חשבתי שרק מחבלים מנסים לפוצץ את המאבטחים

alonpaz

New member
מודיעין אזרחי פיטר את אבא שלי בגלל

שהוא "זקן" (53) אחרי 12.5 שנים אצלם. הם אמרו אבל לא מודים עכשיו שעדיף צעירים אחרי שיצא חוק ששמירה היא עבודה מועדפת. אבא שלי מעולם לא עשה ברז, לא איחר, היה מסודר, מגולח, ואהבו אותו כולם ועוד רשמו עצומה שישאירו אותו. האחראי עליו גם ליכלך על אבא שלי כי הוא לא סבל אותו (שינאת חינם). הוא גם טירפד לאבא שלי לעבוד כמאבטח בבית לוינשטיין למרות שכולם המליצו עליו אבל הוא סירב בתוקף למרות שהוא לא היה אמור לעבוד תחתיו. הם מביאים לו עכשיו פיצויים. בושה שכך מתייחסים היום לעובדים.

Einstern

New member
פחחח

קח תעודת זהות ואל תכניס אותו יותר משטרע או משהו אחר

Einstern

New member
חבל שככה זה קורה

אני מבקש ממי שקורא את ההודעה ומבין בתחום לבדוק את האפשרויות המשפטיות שעומדות בפני אותו אדם.

avi1976

New member
תתבע אותן בבית דין לעבודה

על פיטורים עקב אפליה עקב גיל!!! תוכל לזכות בפנסיה או במענק של קרוב ל-100 אלף שקל רק על הפיטורים... (זאת אם לא יחזירו אותך לעבודה) בנוסף תוכל לתבוע על תנאי עבודה תשלום משכורת וכו... ויש תקדימים לכך בפסיקות בית הדין לעבודה צור קשר ונעזור לך אמי"ל ארגון מאבטחי/ות ישראל

boazt25

New member
איזה אנשים

אני מאחל לאותו זבל להקלע לפיגוע במקום בו אין מאבטח ואז שיבין את נחיצותם של המאבטחים.

gnsis

New member
הנ"ל

פשוט בושה וחרפה כיצד אנשים מתיחסים לאנשי אבטחה. אנשים לא יודעים להעריך את תפקידו של המאבטח.הם לא מבינים את הנושא עד שקורה אסון.ואז שוב העסק מתקרר וחוזר חלילה.אל היחס העגום.

gnsis

New member
הנ"ל

פשוט בושה וחרפה כיצד אנשים מתיחסים לאנשי אבטחה. אנשים לא יודעים להעריך את תפקידו של המאבטח.הם לא מבינים את הנושא עד שקורה אסון.ואז שוב העסק מתקרר וחוזר חלילה.אל היחס העגום.

למעלה