יש למישהו עצה ?

deliveranceALj

New member
די כבר נמאס לי! ../images/Emo7.gif

אני גרה כרגע עם אמא ואח שלי.. יש ימים שבהם הכל טוב, יש לי כאן נוחות מושלמת, אבל בימים אחרים זה פשוט סיוט.. אח שלי מתנהג איום ונורא מאז שהוא חזר לגור כאן.. ואמא שלי עדיין מציקה לי בקשר לדברים קטנים אני כבר לא יכולה לשאת את זה יותר.. כאן מתחילה הבעיה שלי.. אני רוצה לעזוב.. אבל לעזוב כרוך בלעבוד קשה, דבר שאני לא יכולה לעשות כל כך, כי אני מתחילה לימודים בעוד 3 חודשים לתואר במוזיקה, והם יקחו זמן לא קטן מהיום שלי.. והסופי שבוע שלי, החל מיום חמישי עד ראשון מלאים לחלוטין בדברים שאני לא יכולה לבטל. אולי זה נשמע ילדותי, ולא וותרני, אבל אילו באמת דברים שאני לא יכולה להוריד אותם מהסדר יום שלי (מעדיפה לא לפרט) אני פונה אליכם בפורום לעזרה.. אני חושבת שאתם תבינו לליבי :) איך אני יכולה לצאת מהבית במצב כזה? מישהו מכם ניסה לגור בקיבוץ? מהם התנאים? אני אשמח לעצות מאד מאד.. תודה רבה!
(בת 18.6 אגב)..

היי כולם!

שלום לכולם אני חדשה כאן בכל מקרה אני משכירה דירה בת"א עם השותף הכי אידיוט בעולם!!! ולפני שבוע וחצי פרצו לי לדירה
אבל מה שכן זה נתן לי פתח לעוף מהדירה הזאת ואני חושבת לעבור לאזור ר"ג ואני לא יודעת מה לעשות! תעזרו לי בבקשה!!!

ברוכות הבאות

כוס
תעזור? אני עונה כאן לשתיכן ביחד. צומפי, מהודעתך לא ברור איזה סוג עזרה את מבקשת. זה נשמע כמו דבר מאוד לא נעים, הפריצה. ול-deliveranceALj (התקשיתי לחשוב על קיצור), אני יכולה מאוד להזדהות עם מה שאת מספרת. לא חוויתי מגורים בקיבוץ, ולכן אני לא יכולה להציע שום מידע בנושא. ההצעה הכי טובה שאני יכולה להציע לך כרגע היא להתחיל לתכנן אסטרטגיה לצאת מהבית: להתחיל את הלימודים, לנסות לבדוק איפה את יכולה בכל זאת לשלב עבודה במשמרות (נניח מלצרות), להתחיל לחסוך כסף וכו'. הכוונה היא שגם אם אין כאן מעבר בפועל עדיין, עצם התוויית התכנית עוזרת (מבחינה מורלית, ברור שהיא גם מקרבת אותך למטרה עצמה.).

קשה לייעץ,

עם כל הסימפטיה למצב, לעזוב את הבית למקום שבו לא תצטרכי לשלם כלום על שכירות, זה משהו מאוד נדיר. אולי תלכי לגור עם אשה מבוגרת? לפעמים יש שאישה מבוגרת שנשארה בודדה, מחפשת מישהי שתגור איתה בלילה, תמורת חדר. זה לא להיות מטפלת אלא רק כדי שלא תהיה בודדה בלילות. אולי תנסי למצוא משהו כזה.

למעלה