יש למישהו פה את the wierdest link

pini-pee

New member
יש למישהו פה את the wierdest link

ובאם כן (או לא) יש התנגדות שאני אביא מדי פעם חידה מהספר? (מתורגמת, אל חשש!)

The Mad Hatter

New member
לי יש! :)

אבל אני לא זוכרת שום דבר, אז אין התנגדות אם אני אענה (מבלי להסתכל בספר, כמובן!), נכון? * למרות שאני לא יודעת מה הסיכויים שאני אצליח לענות על משהו. פעם אחרונה שבחנתי את עצמי בקושי ידעתי חמש שאלות שלמות מכל קטגוריה. אבל יש שם שאלות קשות...P:

pini-pee

New member
אם כך אז ברשותך, שאלה קלה:

איזה דמויות מעולם הדיסק השתמשו בתחפושות/זהויות הבאות, באיזה ספר ובאיזו סיטואציה? 1) בינו הליצן (Beano the Clown) 2) לורד וטינרי, הפטריארך של אנק מורפורק 3) "7 סריסים מוזרים, אחד מהם במתקן עם גלגלים" 4) ג'ק זויבלמן (Jack Zweibelman) 5) חלבן עניו אך יעיל בצורה מדהימה 6) קבוצה של קוסמים מתחזים לבושים בזקנים מזוייפים בעליל 7) איש שלג עם גזר במקום אף, מחזיק מקל עקום 8) מולי, מלכת הקבצנים, בגלימתה 9) בטי הרקדנית האקזוטית 10) (לא הצלחתי לתרגם אז קבלו את זה באנגלית) The armour of Queen Ynci the Short-Tempered, one of the founders of the kingdom of lancre לא הייתי נותן לכם אם לא הייתי יודע בעצמי - לעבודה!

l o r e

New member
תשובות

1. Eduard Daeth 2. המתחזה ב-The Truth 3. ה-Horde ב-Interesting Times 4. Two Flowers ב-The Colour of Magic 5. קאוס ב-Thief of Time 6. הקוסמים עצמם. 7. ? 8. אחת הקבצניות שנורתה במקום מולי. 9. נובי נובס בג'ינגו? 10. מגרט גרליק.

Athaclena

New member
hogfather

Death נגד הauditors על קצה התהום, כשסוזאן רוכבת על החזיר-בר.

Athaclena

New member
בלי להסתכל בתשובות של l o r e

וכמובן בלי להציץ בספרים: 1. edward d'eath, men at arms 2. the truth, לא זוכרת את השם שלו 3. the silver horde, intersting times 4. twoflower, the colour of magic 5. soak a.k.a. chaos, thief of time 6. UU wizards, soul music או אולי בראינוע 7. death, hogfather 8. molly's servant, men at arms 9. nobby nobbs, jingo 10. magrat garlick, lords & ladies אין לי כח לכתוב גם את כל הסיטואציות אבל אני זוכרת אותם. עכשיו אני הולכת לבדוק אם צדקתי...

pini-pee

New member
הייתי צריך לנחש שאת תדעי ../images/Emo13.gif

הקוסמים בראינוע... והשם של המתחזה הוא צ'רלי

Athaclena

New member
אני אקח את זה כמחמאה...

זה הזיכרון שלי, אני זוכרת רק דברים לא-שימושיים. כל דבר חשוב פשוט בורח לי בין האצבעות אחרי 2 דקות של שהייה במוחי. בצעירותי היה ספר שמאוד אהבתי וידעתי אותו בע"פ, אני וחברה שלי הייתי שואלות אחת את השניה שאלות טריויה מטורפות. ואני עדיין חולה על הספר וזוכרת יותר פרטים ממה שצריך... אבל אני מודה שאת השאלה על מוות לא ידעתי ישר אבל נזכרתי אחרי כמה דקות. וכנ"ל על השאלה האחרונה (המלכה יינסי)

ויימס

New member
כשאני זוכרת דברים קטנים ולא חשובים

זה לא בגלל שיש לי זיכרון טוב, זה פשוט בגלל שקראתי את הספר כל כך הרבה פעמים שאני כמעט זוכרת אותו בעל פה.

Athaclena

New member
גם זה עוזר לי....

יש ספרים שלו שקראתי די הרבה. אולי אני לא יכולה להתחרות בך
אבל עדיין,מספיק כדי לזכור פרטים חסרי חשיבות בעליל. לרוב קטעים אהובים, אני חוזרת רק לחלקים שאני נורא אוהבת ומסוגלת לעשות את זה כל הזמן... כמו ילדה קטנה: רוצה שוב! ועוד פעם! נו, פעם אחרונה... כמו לדוגמא בבשורות טובות כשהמטאטרון בא ואחד הילדים אומרים "המטאטרון זה לא רובוט-מחליף-צורות?" (לא נראה לי שכתוב שם רובוטריקים אבל זה די ברור) ואדם עונה: נראה לי שזה מטאטרון שונה... יה, איזה קטע מעולה! אני רצה עכשיו לקרוא אותו שוב!

l o r e

New member
ולאלו שלא זכו לראות את הרובוטריקים

מנהיג הרובוטים המרושעים נקרא מגאטרון.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

לא ראיתי הרובוטריקים כי הייתי קטנה מדי ולא הייתי מספיקה לקרוא את הכתוביות. זה עשה לי טראומה ואז החלטתי שבעצם הסדרה הזאת משעממת ואני לא רוצה לראות אותה. מאוד מחוכם מצידי. הקטע עם ה'7 סריסים, אחד מהם בכסא גלגלים' ישר העלה לי אסוציאציות ל'7 פרות, אחת מהן מנגנת בטרומבון/ מעשנת סיגר', ואני כזה חושבת לעצמי- "מה, גם '7 סריסים, אחד מהם בכסא גלגלים' היה אחד מהחלומות שלהם...?"

Athaclena

New member
איזו צ-ע-י-ר-ה את...

סתאאם. אהבתי את הרובוטריקים אבל אני בקושי זוכרת אותם. הקשר מעניין, לא חשבתי עליו. זה בפירמידות, נכון?

ויימס

New member
כן, זה החלום שיש לבני המלכות.

7 פרות ואחת מהן רוכבת על אופניים וכאלה דברים... זה נורא שיעשע אותי.

Athaclena

New member
גם אותי

בכלל פארודיות שמבוססות על התנ"ך זה אחלה רעיון, לא שאני מכירה הרבה כאלה. גם לצחוק על דת או דתות אחרות - life of brian וsmall gods ועוד כאלה... הנוצרים הרי מאמינים שבתולה נכנסה להריון מלחישה של אלוהים באוזנה. כל צחוק כאן הוא פשוט מתבקש.

pini-pee

New member
ובכל זאת קצת סובלנות

חוצמזה הרבה אמריקאים צעירים (עד גיל 4) מאמינים שתינוקות נולדים בשדה כרוב... עכשיו מילא בכפרים, אבל איפה יש כרוב בניויורק לעזאזל?

למעלה