אחי השמיע לי את סטייר ווי טו האוון ובאמת האבתי את זה, היה לזה משהו מיוחד ואיזשהו קסם אבל אני לא מוצא את זה באף שיר אחר שלו ששמעתי לא בI לפחות, מישהו יכול להמליץ לי בכל זאת על שיר או דיסק שכדאי לי לשמוע, או להסביר לי אם השיר הזה הוא יוצא דופן גם בעיניכם אם לא אז תנו שמות של שירים דומים לו בבקשה, תודה מראש אור
אם התחלתה לשמוע לד זפלין מסטייר ווי טו הבן אז רוב הסיכויים שלא תתחבר לרוב השירים שלהם כי לפי דעתי סטייר ווי טו הבן שונה מאד משאר השירים אבל בכל זאת אני ממליץ לך לנסות שירים באלבומים היותר מאוחרים שלהם. תנסה גם את השירים BABE I`M GONNA LEAVE YOU, THANK YOU, ALL MY LOVE.ג€
TO BE A ROCK AND NOT TO ROLL אתם לא חושבים שזו יציאה מהשגרה? בזמן שכולם רוצים רוק אנ רול הוא רוצה חצי ושובר את המוסכמות של הרוקאנרול? מה אתם אומרים? כשה להסביר את מה שאני מתכוון אליו אבל אם תסדרו לכם את זה קצת בראש אולי תוכלו להגיד אם אתם מקבלים את זה או לא
יש המון השארות אבל לפי מה שפלאנט תמיד אומר הוא לא זוכר על מה הוא חשב שהוא שמע את השיר הזה.(מסומם!) אני אישית חושב שהשיר מדבר על התאבדות, רוב האנשים חושבים שבגירסה הרגילה זאת הזמנה להתנסות בסמים קשים ושמשמיעים את השיר אחורה זה שיר הלל לשטן. ולדעתי זה השיר הכי מיוחד שלהם, לא תמצא עוד שיר כמוהו... אבל יש להם עוד הרבה שרים טובים אחרים, אני ממליץ בחום על האלבום השלישי שלהם, הוא האהוב עלי.