יש למישהו פירוש לstairway to heaven

מישהו יכול להמליץ לי על שירים

אחי השמיע לי את סטייר ווי טו האוון ובאמת האבתי את זה, היה לזה משהו מיוחד ואיזשהו קסם אבל אני לא מוצא את זה באף שיר אחר שלו ששמעתי לא בI לפחות, מישהו יכול להמליץ לי בכל זאת על שיר או דיסק שכדאי לי לשמוע, או להסביר לי אם השיר הזה הוא יוצא דופן גם בעיניכם אם לא אז תנו שמות של שירים דומים לו בבקשה, תודה מראש אור

Full of gold

New member
המלצה

אם התחלתה לשמוע לד זפלין מסטייר ווי טו הבן אז רוב הסיכויים שלא תתחבר לרוב השירים שלהם כי לפי דעתי סטייר ווי טו הבן שונה מאד משאר השירים אבל בכל זאת אני ממליץ לך לנסות שירים באלבומים היותר מאוחרים שלהם. תנסה גם את השירים BABE I`M GONNA LEAVE YOU, THANK YOU, ALL MY LOVE.ג€

מה דעתכם על הפירוש הזה לשורה

TO BE A ROCK AND NOT TO ROLL אתם לא חושבים שזו יציאה מהשגרה? בזמן שכולם רוצים רוק אנ רול הוא רוצה חצי ושובר את המוסכמות של הרוקאנרול? מה אתם אומרים? כשה להסביר את מה שאני מתכוון אליו אבל אם תסדרו לכם את זה קצת בראש אולי תוכלו להגיד אם אתם מקבלים את זה או לא

P o M i K i

New member
אין ממש "פירוש" אחד לשיר

יש המון השארות אבל לפי מה שפלאנט תמיד אומר הוא לא זוכר על מה הוא חשב שהוא שמע את השיר הזה.(מסומם!) אני אישית חושב שהשיר מדבר על התאבדות, רוב האנשים חושבים שבגירסה הרגילה זאת הזמנה להתנסות בסמים קשים ושמשמיעים את השיר אחורה זה שיר הלל לשטן. ולדעתי זה השיר הכי מיוחד שלהם, לא תמצא עוד שיר כמוהו... אבל יש להם עוד הרבה שרים טובים אחרים, אני ממליץ בחום על האלבום השלישי שלהם, הוא האהוב עלי.

soul one

New member
וואו...

נורא אהבתי את הפירוש שלו ל- To be a rock and not to roll אף פעם לא חשבתי על השורה הזאת בהקשר שהוא פירש אותה. פשש, מרגש..

למעלה