יש למישהו פנס?

laronpilot

New member
יש למישהו פנס?

המורכב על האוזניות ומאיר בלילה את הפנל? אני מתכנן לרכוש פנס כזה. אשמח להמלצות או כל שיטה אחרת. תודה. יפתח לרון

Pilon

New member
תאורה

אני ממליץ על תאורת LED מהסוג שמתחבר לאוזניות באזור המקרופון. מוצר זה בשימוש נרחב ע"י טייסי מסוקים צבאיים. מוצר נחמד נוסף ( גם אותו ראיתי בשימוש )הוא פנס אצבע ( מורכב על האצבע). פנס זעיר זה גם הוא על בסיס LED מסוג" Super Bright LED " בכול אופן, הרכבתי פנס כזה ( בנייה עצמית ) על Yoke Pad , וזה עובד נפלא, נקודה שעליך לחשוב עליה היא צבע התאורה. קווים אדומים למשל יעלמו תחת אור אדום, אז... את ה- LED´s ניתן להשיג בשלושה צבעים עיקריים: אדום, כחול(נדיר יותר) וירוק (הנוח ביותר לקריאה )

לי יש כזה באיזה מקום במחסן

מה, אתה מתארגן להרבה טיסות לילה? תראה, לפנס כזה יש הרבה מגרעות. אומנם הוא גם עם תאורה בעלת כיסוי אדום שמחליש את האור במעט, אך הוא בכל אופן מאיר חזק ויכול להפריע לך בסינוור. השימוש בפנס לצרכי הכנות לטיסה בלילה יכול להיות בפנס רגיל שמוחזק ביד. ואילו לתקלת תאורה, תקנה לך "פנס אצבע" שניתן לשים אותו בין האוזן לאוזניות כמו עיפרון של נגרים. בכל אופן, יש פנס כזה כמו שהזכרת, תבקש ממישהו שטס לאושקוש שיביא לך כזה עולה שם פרוטות.

תגיד לי ??../images/Emo151.gif

אתה נורמאלי או סתם חולה ?? אתה יודע שאני חולה עליך, אבל פנס מתחבר ??????? מה רע במה שיש לך ?

למעלה