יש למישהו קופון לעלי אקספרס? החלטתי לקנות את הטאבלט של teclast

ladybug4NLP

Active member
מהאתר של עלי הגעתי לאתר של טקלסט. האם כדאי לקנות בעלי אקספרס עצו או לחנות שהוא מפנה (חנות המפעל עם הכי הרבה מכירות)

מצויין שם מחיר שהם גובים (138$) ומעל זה sale price 126$
אבל אני לא יודעת איך להגיע לזה.
אז:
1. קופון אם יש?
2. איך מגיעים למבצע?

ועוד שאלה: האם יש את אותו הטאבלט בלי היכולת להפעיל אותו כטלפון כי אני לא זקוקה לזה
תודה

ladybug4NLP

Active member
הציעו לי לא מבנגוד אלא בעליאקספרס כי אם
מגיע תקול או שיש בעיה, אין עם מי לדבר

z1george

Member
מנהל
אין אותו בלי אופציות טלפון (סים). אבל לא חייבים לשים סים כמובן. יעבוד על wifi או הוטספוט שתצרי לו בחוץ
לנו יש טבלט לנובו עם סים. פעם אחת נשבר הטלפון לאחר הילדים אז העברנו את הסים משם לטבלט. וכך היה לו פתרון זול, כולל שיחות, עד שהזמנתי מסך חלופי (כמובן שלא הכי נוח לדבר עם טבלט 10 אינץ ליד האוזן עדיף אזניות BT)

ladybug4NLP

Active member
איום ונורא מה? המוצר? האתר? השרות? יש לך משהו אחר להציע בסביבות מחיר זה?

ctzn99

Member
איום ונורא מה? המוצר? האתר? השרות? יש לך משהו אחר להציע בסביבות מחיר זה?
אל תשימי לב לתגובה כנ"ל - עוזרת רק לשחרר קיטור על איזה עוולה מדומה או אמיתית.
האתר הנ"ל אמין לחלוטין, שירות לא חשוב (לא מבין למה נותנים לו משקל כ"כ גדול).
אני קניתי טקלסט לפני כמה שנים ומשתמש בו עד היום. בהתאם לכך שהו מודל ישן, CPU בסיסי איטי, אנדואיד 5 !!
החסרון הבולט שלו היא סוללה קצרה. היות ואני משתמש בו כקורא אלקטרוני, אני פשוט משאיר אותו plugged in.
המודל שלך הוא חדיש, CPU משוכלל יותר, זכרון וסוללה גדולים יותר, אנדרואיד 10 - if I were you כן הייתי הולך עליו

GOOGOOLOO

Member
מהאתר של עלי הגעתי לאתר של טקלסט. האם כדאי לקנות בעלי אקספרס עצו או לחנות שהוא מפנה (חנות המפעל עם הכי הרבה מכירות)

מצויין שם מחיר שהם גובים (138$) ומעל זה sale price 126$
אבל אני לא יודעת איך להגיע לזה.
אז:
1. קופון אם יש?
2. איך מגיעים למבצע?

ועוד שאלה: האם יש את אותו הטאבלט בלי היכולת להפעיל אותו כטלפון כי אני לא זקוקה לזה
תודה
זה דגם יותר איכותי לפי דעתי ויותר זול

GOOGOOLOO

Member
הציעו לי לא מבנגוד אלא בעליאקספרס כי אם
מגיע תקול או שיש בעיה, אין עם מי לדבר
יש שירות לקוחות, אתה חייב לתעד כל הבעיות ולהתלונן ולדרוש לקבל חלק או כל הכסף בחזרה אבל חייב לנמק היטב ולשלוח תמונות ומסמכים ולהתמיד ולעקוב, עכשיו יש אפשרות לשלוח בחזרה בדואר חינם, מסלול זה לא ניסיתי לא יודע

ladybug4NLP

Active member
ועוד שאלה. כתוב באתר מחיר ןמעלין אפשרות מבצע בכ-15$ פחות ועם שעון רץ. מתוך מה שאני הבנתי אם שמים בסל ולא מזמינים אלא מחכים X שעות
אז מקבלים את ההנחה.
אמממה... כנראה לא הבנתי נכון כי המחיר נשאר כמו מקום. מישהו?

וגם עדיין מחפשת קופון הנחות לעליאקספרס
תודה

ctzn99

Member
"אם שמים בסל ולא מזמינים מקבלים הנחה"??? LOL
אכן נראה לי שלא הבנת. האתרים האלה עושים שמיניות כדי שהלקוח יזמין מייד, לא לתת הנחה למי שמחכה.
הקופון הכי גדול שאולי תשיגי אם תתאמצי מאוד יהיה בטח $1-2 לא יותר וכנראה שגם את זה לא תצליחי. אז שווה לך כל הטרטור בשביל דולר?

למעלה