איש מדליק1
New member
יש למישהו רעיון למה כשאני ממיס שוקולד זה לא נהיה דליל
אלא גושים?
מדובר בשוקולד צ'יפס (כמות של כוס) שהמסתי בבן מארי. מכיוון שראיתי שזה נמס אבל לא דליל אז הוספתי חצי כפית חמאה ועדיין זה לא דליל. הוספתי 2 כפות מים וזה נהיה מעט דליל אבל עדיין לא מרקם נוזלי. למה זה ככה והאם יש רעיון להבא?
אלא גושים?
מדובר בשוקולד צ'יפס (כמות של כוס) שהמסתי בבן מארי. מכיוון שראיתי שזה נמס אבל לא דליל אז הוספתי חצי כפית חמאה ועדיין זה לא דליל. הוספתי 2 כפות מים וזה נהיה מעט דליל אבל עדיין לא מרקם נוזלי. למה זה ככה והאם יש רעיון להבא?