את לא אוהבת סורבה?
בננות קרמיות.מה פתאום שומניות.
ומה מונע לשדך שסק חמצמץ עם מתוק הבננה הקרמית?
שסק,בדומה לאפרסמון,מלון,מנגו,בטוח יהיה נהדר כגלידה.
אולי זה ידבר אלייך :
http://wearemevorach.wordpress.com/tag/בלוג-טבעוני
"מתוק
פנקייקים טבעונים בריאים מאוד – מתכון מאתר שב"י
עוגיות טחינה ושיבולת שועל, מאפינס שוקולד בננה ותמרים
עוגות שמרים במילוי טבעוני (נורא קל לטבען עוגות שמרים – מחליפים את החמאה בשמן קוקוס, ומעיפים את הביצים)
"גלידה ביתית! בקלי קלות! כל מה שצריך זה בלנדר שכותש קרח. דואגים שיהיו במקפיא פירות שטופים וחתוכים מראש (באמריקה זה נורא פשוט, אפשר לקנות פירות קפואים מכל הסוגים כמו סנפרוסט בארץ) ובבלנדר טוחנים יחד חלב סויה (או כל תחליף חלב אחר) יחד עם כף זרעי פשתן (רק בשביל האומגה 3) ושני תמרים יבשים ללא גלעינים עד שהתערובת נהיית חלקה, מוסיפים פירות קפואים (תותים ובננות זה הכי בטוח, אבל אפשר בקלות גם מנגו אננס, פירות יער, מלון ואפילו אבטיח רק לא לערבב את כולם יחד) טוחנים יחד עד שמתקבל מרקם אחיד ובעל יציבות כמו של מילקשייק סמיך מאוד (חשוב לא לטחון יותר מדי זמן וגם שהפירות יהיו קפואים). אחרי שהילדים מתרגלים לגלידה אפשר בבטחון להתחיל להוסיף עלים ירוקים ולהפוך את הגלידה הזו למזון על!
עוד טיפים:..."