יש למישהו רעיון...........

יש למישהו רעיון...........

מה לעשות אם ארוחת בוקר??????????????? כאשר יוצאים לעבוד בנהיגה (במיניבוס - הסעת ילדים) בשעה 0700 (שלפניה אין שום סיכוי שאני אוכל אי פעם בחיי לאכול משהו.)ולא מגיעים הביתה חזרה עד שעה 1000 בערך???????? מה שקורה לי במצב כזה שכל כך כואב לי שאני מרגישה שאני חייבת באותו רגע לאכול....ואז הרבה פעמים אני ממש "טורפת".......... אורית

ronnymp

New member
אורית תשמעי ..... נשמע די מפתה

זה נשמע ממש המצב הכי הכי מפתה לתפוס בדרך איזושהי מנת פלאפל , שוארמה או what ever . פעם זה היה תסריט מתבקש .... בזמנו ..... מה שאני יכול להציע לך - זה לשים ליידך איזושהי קופסא עם ירקות חתוכים שתכיני מבעוד מועד - טרי על הבוקר לקראת היציאה , אולי עם איזשהו גביע אשל (או משהו דומה שאת מעדיפה) את אלה מותר לנו לאכול חופשי חופשי , ניתן לאכול אותם תוך כדי נהיגה אני אישית הייתי מפנטז על גמבה אדומה וטריה , גזר , קולורבי - וכו´ ... אולי את תעדיפי דוקא פירות (יש אחלה מגוון מהם) - גם סבבה ..... זה גם ממלא , מזין , ולא משמין . בתאבון - רוני

רוני - כל אחד וה...

פנטזיות שלו...
אבל בגדול אתה צודק וזה מה שצריך לאכול אולם כמו שכולם יודעים הניתוח הוא בבטן ולא בראש ולכן יש הבדל בין הרתצוי למצוי או בין הפנטזיה למימוש... יום טוב

הרעיון שלי../images/Emo91.gif

לעשות מאמץ ולקום קצת קודם. אין כמו שעת הבוקר למחשבות לעיון בעיתון לשמיעת רדיו ועוד. ותוך כדי את יכולה לארגן לך משהו אהוב מותר ובצורה מסודרת. בהצלחה ליונה בניתוח ענקון

ענקון חמוד............./images/Emo94.gif../images/Emo97.gif../images/Emo135.gif

ובקיצור...... כל הדברים האלו לא מצליחים להכנס אלי לפה לפני שעוברות איזה שעתיים - שלוש שעות של ערנות..... פשוט לא עובר..... ולפני 7 בבוקר אפילו ה -
בקושי מצליח לעבור.........(לא את הטבעת.....את המחסום הפסיכולוגי!!!!!!!!!!!!!!!!) וחוץ מזה.... כמה קודם אפשר לקום????????.מה ??????5.45 זה לא מספיק מוקדם??????? ובעניין עיתונים........בעיקרון - מידע רע אני רואה מספיק בטלויזיה - לא צריך יותר..... ענקון - המון תודה על העצות ומיונה - על האחולים אורית

עדי.פ

New member
אני פשוש שותה קפה הפוך ../images/Emo96.gif גדול

ולא אוכל שום דבר אחר עד השעה 10-11 בבוקר ( ואני קם ב 5 וחצי) פשוט גיליתי שעושה לי רע אם אני אוכל לפני 10-11 בבוקר אז הקפה ההפוך פשוט מצויין לי

SARA120

New member
הי אורית../images/Emo13.gifמה דעתך על סלט פירות קטן

עם יוגורט בתוך מיכל סגור.
השבוע טו בשבט אפשר להוסיף כמה פירות יבשים (לא הרבה -נורא משמין)

אורית,

כל הרעיונות שהזכרו עד כה נשמעים מפתים, אבל בדקי עם עצמך - האם תוכלי תוך כדי עבודה לאכול משהוא שדורש לעיסה יסודית, בלי לזייף בגלל לחץ זמן או בהסח הדעת. אם יש חשש כזה הייתי מסתפקת במשהו שעובר בקלות ולא דורש לעיסה - כמו יוגורט, ו/או פרי רך מאד, או אפילו גרבר או רסק תפוחי עץ. חוץ מזה חשוב - לפי נסיוני - שכאשר תגיעי הביתה תהיה לך ארוחה מוכנה, או לפחות תכנית ידועה מראש וברורה: מה לאכול וכיצד להכין. בהצלחה לך ולבעלך, שלומית.

למעלה