יש למישהו שיר שאנדריי שר לקטיה?
ש שושי101 New member 31/1/07 #2 .... ../images/Emo3.gif לא אני...אבל פנינית בטח יודעת ...והיא תענה לך היא אשכרה לא מפספסת שום פרט קטן על הסדרה חח..
.... ../images/Emo3.gif לא אני...אבל פנינית בטח יודעת ...והיא תענה לך היא אשכרה לא מפספסת שום פרט קטן על הסדרה חח..
T the Girl of Love New member 31/1/07 #5 ../images/Emo214.gifואני צנועה, הא?../images/Emo98.gif אני רואה שלמדת משהו ממני, למרות הכל..
T the Girl of Love New member 31/1/07 #16 ../images/Emo214.gifסתם כי בא לי להגיד שלא../images/Emo3.gif
מ מררריייננוושש New member 31/1/07 #6 אאאאאוווו שושי זו רק אני יודעת הכל על פנינית ולא את חחחח אם לא היית מגיבה לפני היית אומרת את זה חחחח פנינית, יש משו שאת לא יודעת ? [שקשור לסדרה]
אאאאאוווו שושי זו רק אני יודעת הכל על פנינית ולא את חחחח אם לא היית מגיבה לפני היית אומרת את זה חחחח פנינית, יש משו שאת לא יודעת ? [שקשור לסדרה]
מ מררריייננוושש New member 31/1/07 #11 איזה פרק יש היווםם?../images/Emo13.gif ואת יודעת מתי הסדרה תיגמר? יעני יולי..אוגוסט..לודעתת
W white angels New member 31/1/07 #12 היום אמור להיות פרק 69 ולפי החישובים שלי זה אמור להיגמר באוגוסט אבל אני מקווה שהרבה לפני כי אני אמורה להתגייס ביולי
היום אמור להיות פרק 69 ולפי החישובים שלי זה אמור להיגמר באוגוסט אבל אני מקווה שהרבה לפני כי אני אמורה להתגייס ביולי
מ מררריייננוושש New member 31/1/07 #13 וואי כבר הרבה פרקים עברו.. וואי מקווה שתספיקי לראות והמון בהצלחה בגיוס [טוב יש עוד זמן] עוד נאחל לך איחולים וכאלוו..
וואי כבר הרבה פרקים עברו.. וואי מקווה שתספיקי לראות והמון בהצלחה בגיוס [טוב יש עוד זמן] עוד נאחל לך איחולים וכאלוו..