יש למישהו שמיכה ?

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
יש למישהו שמיכה ?../images/Emo95.gif../images/Emo88.gif

אני רוצה לישון ,מבין אני רוצה לישון ,מה כל כך קשה? לעצום עיניים ולישון זהו .זה מה אני רוצה, אבל הראש דופק ודופק טוב שהוא לא עושה רעש יש שכנים,שלא יקומו. נהייתי תינוק בוכה ורוצה ומבקש כמו ילד קטן,,,,,,,,,,,,,,, תחזיר לי אותה אני מבטיח שאני יהיה ילד טוב ואני ישמע להורים ןאני יעשה מה שתרצה ואני יהיה אבא טוב ,רק תחזיר לי אותה , אתה יודע מה לא להרבה זמן רק לשנה טוב? שאוכל להספיק מה שרצינו ולתת לה מה שתמיד רצתה .ושאני אלך איתה לכל מקום שעוד לא היינו,ולעשות מה שרצינו,ואולי סתם להיות איתה עוד קצת ,ואני מבטיח להחזיר אותה בזמן נישבע לך אני לא יאחר ,אבוא בדיוק בזמן ,אני לא יאחר כמו תמיד אתן לך אותה בשניה שתגיד ,רק עוד קצת. ושהילדים יהיו איתה עוד קצת שיהנו ממנה ושאוכל להכין אותם ושאוכל להיתייעץ איתה ,ולראות סרטים יחד ולאכול יחד ולהיצטלם יחד ולשמוח יחד וללכת לים ולטייל ואני אפילו אקום מוקדם להספיק להיות עוד לנצל יותר. טוב אתה בטח עסוק יש לך ענינים חשובים אתה צריך .............אבל אולי תחשוב קצת עלינו על אלה שלמטה ותחזיר לנו אותם לקצת רק לקצת ...... שנספיק משהו בום בום יאללה לישון אז מה אתה מציע ? יש עיסקה? טוב אל תאשים אותי אתה לקחת אני רק מנסה .. אז לפחות תשמור עליה שם למעלה טוב ? היא כבר לידך אז תדאג לה, אני כבר יסתדר כאן אם אין לי ברירה, אז לפחות בחלום תבואי טוב ? יו יו כמה אני מיתגעגע למגע גופך לידייך לצחוקך לחכמת החיים שלך יההההההההההההההההההההההההההההההה אני אוהב אותך

Adrien

New member
../images/Emo24.gif

nypx יקר, כואב לקרוא את מה שאתה כותב. אני מבינה אותך ומזדהה. אני מבינה מה זה לאבד את אהבת חייך. ויחד איתה- לאבד תקווה. תקווה לקמצוץ של אושר, תקווה לימים מאושרים כמו שהיו. בשלב כלשהו אתה צריך להיפרד, אבל לא להיפרד ממנה. להיפרד מהניצוץ תקווה הזה ששוכן אצלך בלב, אותו ניצוץ שרוצה שהיא תחזור. כי כמו בכל מצב, גם פה יש להיות מציאותיים- והיא הרי לא תחזור. אך עם הפרידה הזו, עלייך לאמץ קרוב ללב את הדברים האחרים- הזכרונות. היא תמיד תהיה איתך, ואתה תמיד יכול לדבר עליה, שם, למעלה, ואני מאמינה שהיא מקשיבה. תחזיק מעמד. הרבה בריאות ואושר בימים נוראים שכאלו, אני.

noor נור

New member
מקווה ששקעת לשינה נעימה ונינוחה../images/Emo1.gif

אולי אולי גם הצלחת להעלות אותה בחלום.... כמו שאמרת - אתה כבר תצליח להסתדר.... חושבת עליך.

nypx

New member
מי ישן ? אבל תודה../images/Emo99.gif

אבל אני עדיין מאוהב-מותר לי לא?

nypx

New member
נור לא תאמיני ...היצלחתי...../images/Emo6.gif

לא חולם כבר שנים אבל לא תאמיני...... היא באה. היה שווה כל רגע כל שניה... איזה אושר זה היה לא מאמין שזה קרה... ישששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש ישששששששששששששששש זה היה כה מציאותי .....אלוהים.. ללללמממממממהההההההההההה ???????????????????????

אני שולחת לך חיבוק

חיבוק חם וכואב. חיבוק של ילדה שמתגעגעת לאבא שלה ורוצה לחבק אותו, לגעת בו, לנשק אותו - מה שתמיד רצתה וכמעט אף פעם לא עשתה.

nypx

New member
אתם גדולים-אני חושב ,מה לא?../images/Emo42.gif

אני מודה לכם מקרב לב אתם עשר למזלי ולרוע מזלי אני כאן אני שמח שהיכרתי אותכם ועצוב מאד שהיכרתי אותכם באילו הנסיבות אבל אתם כאן וזה חשוב יש לי הירהור קטן(היפצצתי אותכם כבר אה ) שאנחנו רואים נכה אנחנו לא יודעים מה לומר ושנכה רואה נכה הוא יודע בדיוק מה לומר ואנחנו.... שרואים מישהו מת למישהו עכשיו אנחנו יודעים בדיוק מה לומר.. לא כמו מקודם כי אנחנו חווינו ורק כאן אני מסוגל לקבל ביקורת כי כל אחד עבר את אותה הרגשה בערך ואני חושב עכשיו (וצר לי עם מישהו יפגע ) שאנחנו =============נכים אולי הלך לנו מישהו אבל........... משהו מאיתנו הלך יחד איתו אני מסתכל עכשיו על החיים אחרת
מרים כוס לחיינו ושאמן אמן לא תדעו עוד צער

nypx

New member
סליחה אם פגעתי במישהו../images/Emo7.gif

לא היתכוונתי...............לפעמים זה קורה לי......

למעלה