יש למישהו שקיות של כח?

נאן

New member
יש למישהו שקיות של כח?

כל הלילה המחשבות התרוצצו לי בראש...... חשבתי עליך כל הזמן מה את עומדת לעבור מין דה זווה' כזה למה שעברתי. כל עוד שזה נשאר אצלי הכל בסדר. את מפחדת שאני אהיה איתך שם שזה יעשה לי רע ואומרת לי הרי את הית גיבורה הלכת בלי משפחה רק עם חברה אז מה הבעיה? שאלת אותי על הכאב וכמה זה יכאב ואני לא יפיתי לך את הדברים היתי ישירה מאוד וחותכת להכין אותך לכאב או לנורא מהכל. אבל ליבי פרפר לו פיפורים אחרים אני יודעתשאני הדוגמא לחיים שאחרי ודגמא מוחשית זו הסבתא בת 77 כרותת השתיים וכשסיפרו לי שהבעיה לא גנטית נרגעתי ידעתי שאתן מוגנות ובנותי..... אבל היום האדמה רועדת לי מתחת לרגלים ןהפחד זוחל בצעדי ענק אולי עם נתכונן לנורא הוא יעלם מעצמו? ובעצם גם אני שיחקתי את המשחק הזה לפני פחות משנה.. העולם הזה היתי נותנת הכל שלא תעברי וזו תהיה רק ביופסיה... כי בסרט הזה כבר היתי החיים טורפים לנו את הקלפים ואנחנו רק שחקנים נשאר לנו רק להמתין... ולהיות חזקות אחותי ולקוות רק לטוב..... זה צחוק הגורל את בבית חולים אחד בביופסיות ואחותנו השניה הולכת לחדר לידה. אני יכולה רק לבקש שקית של כח לך ולי ולכולנו כאן..... שנעבור גם את זה...... סליחה שנסחפתי חברים נאנוש.

anati4

New member
מה שכתבת מקסים...!

גם אנחנו שלוש אחיות...כשאני חליתי לאחרונה הן נתקפו בחרדה תהומית הבדיקות הגנטיות שלי יצאו שליליות וזה אולי הביא קצת רוגע למשפחה. אני מבינה ממה שכתבת שאחותך בדיקות ? מקווה לבשורות טובות עבורכן... מזדהה.

מלמלה

New member
ממממממממממממממממ

אם זה באמת היה כך הייתי באה אליך עם שקים ולא שקיות ואכן אנחנו שחקנים בחיים האלה וכתב לי מישהו שעד שלא נבין את הסיבה שלנו כאן לא נוכל להתמודד עם הפחד הזה ...........

ברנשית

New member
2 ק"ג כח מיוחד../images/Emo140.gif

יקירתי, כמה שזה קשה, רק את יודעת ולא מספיק שק הצרות שאת נושאת לדאוג למישהי כה קרובה שעלולה לעבור את אותו מסלול - צריך לגייס הרבה כוחות. אבל עבורה זה נפלא שיש אדם כה דואג וקרוב שחי את הסרט הזה יום יום ויודע לייעץ - גם את הדברים הקשים שלא כל כך רוצים ונעים לשמוע, וגם עצות קטנות וחשובות לאין ערוך על רופאים, בדיקות, חלופות ועוד.... מה שהיום נראה לך נורא, קשה ובלתי נתפס ואפשרי יהפוך מחר, אם נזדקק, לדרך חיים והתמודדות אותה תיקחי צעד צעד וגם איתה תתמודדי בצורה מעוררת הצדעה כמו היום. נשיקות ברנשיתך

את זו

שבידיה שקיות הכוח. אני פשוט חושבת שכדאי להזכיר לך את זה לפעמים. תראי מה עובר עליך, במה את משתפת את האנשים פה. כל בנאדם אחר כבר אולי היה משתגע או מתייאש או מוותר. אבל את - לא. בטורבו קדימה. עוד בעיה ועוד כאב ועוד פחד ואת מדלגת מעליהם, עוברת דרכם. ועוברת!! אני רואה את זה. ואת?

למעלה