יש למישהו תמונות עדכניות של אקסל? רצוי כאלה שהוא בלי צמות בהם. בתודה מראש, מישל.
M michelbel New member 14/6/08 #1 יש למישהו תמונות עדכניות של אקסל? רצוי כאלה שהוא בלי צמות בהם. בתודה מראש, מישל.
® ®NuLy® New member 14/6/08 #2 ../images/Emo205.gifעל אחריותך בלבד.. לא מצאתי תמונות שלא בלי צמות.. הנה כמה.. מקווה שזה בסדר
® ®NuLy® New member 15/6/08 #4 ../images/Emo205.gifזאת לא נראית לי כל כך עדכנית לדעתי היא מתחילת שנות ה-2000, הוא נורא רזה פה יחסית להיום. אבל הוא נראה פה הרבה יותר טוב משאר התמונות.
../images/Emo205.gifזאת לא נראית לי כל כך עדכנית לדעתי היא מתחילת שנות ה-2000, הוא נורא רזה פה יחסית להיום. אבל הוא נראה פה הרבה יותר טוב משאר התמונות.
M michelbel New member 15/6/08 #5 תודה, לפי התמונה מקרוב, יש מצב שזו תוספת, לא? , במיוחד אם הוא כל הזמן נראה עם הצמות.
® ®NuLy® New member 15/6/08 #6 ../images/Emo205.gifלא הבנתי מה אמורה להיות התוספת../images/Emo122.gif אם את מתכוונת לשיער אז כשאת אומרת את זה, נראה לי שכן, כי בעקרון יש לו שיער מאוד דליל ופה הוא נראה מאוד מלא. אז אם זאת הכוונה, יש מצב
../images/Emo205.gifלא הבנתי מה אמורה להיות התוספת../images/Emo122.gif אם את מתכוונת לשיער אז כשאת אומרת את זה, נראה לי שכן, כי בעקרון יש לו שיער מאוד דליל ופה הוא נראה מאוד מלא. אז אם זאת הכוונה, יש מצב