יש למישהו תקליטים של סי ?

מי יכול לעזור לי למצוא

הדישק : "סי היימןולהקה מקומית - התקליט השני". אודה למי שיוכל לעזור, או לקנות לי - ואני אשלח לו כסף. יש לי את זה רק על תקליט ישן

actress

New member
אני דרך הפלא אבל פרסמתי פה

לפני כמה שרשורים את הקישור לקנייה כיוון שכרגע אין לי גישה לארכיון אני נאלצת להפנות אותך לשם דרך אגב אפשרי גם לנסות בשינקין

את שלושת האלבומים

יש לי על תקליטים וקלטות ואת "עובדים בכביש" גם על דיסק. אבל כמו שכבר כתבתי (לפני שבוע בערך...) אני רוצה את כולם על דיסקים, אז אם מישהו יאמר לי איפה יש את הראשון והשני על דיסקים אני אהיה אסירת תודה לנצח!

actress

New member
התיחסתי לזה בהודעה הקודמת

ואנא ממך השתדל לשרשר את הודעותיך, תודה.

samc

New member
יש לי קצת שחורים כאלה

ניתן להשיג אותם בחור שחור. ממליץ על התקליט השני עולם תעשיתי יורים ובוכים צמח בר

טינה2

New member
דיסקים שלי יש אצל אילן בן שחר

אבן גבירול אילן הוא בכלל מעין אוצר של תרבות ישראלית ותמיד אפשר למצוא אצלו מציאות .. כמו כן הפתעה ... בעיר הכי דרומית בארץ אילת יש דיסקים שלי .למה ? לא יודעת לא ברור אבל כלח פעם שומעת שמישהו קונה שם וכו שווה בדיקה וגם חופשה ונשיקות שמוליק הפרחים עדיין רעננים מה שמת עליהם ?

נכון, שכחתי מהחנות הזאת !

תודה על המידע, עכשיו את מבינה למה מתים עלייך? דיסקים שלך יש בכל מקום, אבל בעיקר תחלמי בגדול ורגעי סי. בחנויות היותר גדולות אני רואה גם את הדיסק הירוק עם להקה מקומית. יש לי חופש כל יום שני, אז זה באמת רעיון להגיע לת"א קצת, וגם לקפוץ לבן שחר ולקחת כל מה שיש לו שלך. באמת מצחיק שהפרחים עדיין רעננים, שמתי עליהם את כל האהבה שיש לי אלייך!

actress

New member
אז זהו שאני קניתי את הדיסק האחרון ש

של נפגשים וששאלתי אותו אם יש עוד הוא אמר לי שאין כי היו לי לי גם קלטות ואמרתי שאני אחפש אבל כרגע אני לא מוצאת שום דבר הכל בבוידעם אבל מה שכן אבא שלי לקח את זה איתו.

actress

New member
ולגבי אילת אני יודעת ששקד קנה משם

אפשר לשאול אותו אם אני לא טועה זה היה את "עובדים בכביש"

actress

New member
לא מתעללת אני פשוט ביררתי בשביל הפו

הפורום לפני כמה זמן אם יש עוד דיסקים והתברר לי שקניתי את האחרון והאחרון התברר לי שהוא מהמיוחדים עפ"י דבריה של סי ככה שבאמת הרווחתי וזאת התעללות
אבל ממש לא התעללתי ולא אוהבת להתעלל.

טינה2

New member
סליחה על התערבות אבל לקחת בחשבון

שאילן בן שחר מחדש מדי פעם את הסטוקים שלו .. למה להוציא לבחור המסכן את הרוח מהמפרסים המתוחים והיפים שלו? שמוליק גש לאילן ןחפש אצלו כמו כן יש עוד רעיונות ודווקא בפרפריות .. לא מזמן הייתי ביחת עסקים בזכרון יעקוב והיו שם כמה דיסקים שלי לא זוכרת איזה .......

samc

New member
מצאתי שחורים

רציתי לבוא איתם לראשון לציון אך לא הסתדר

למעלה