יש למישהי המלצה על מוהל טוב? תודה.

• פותח הנושא HM
  • פורסם בתאריך

רותי ע

New member
כדאי לך לעשות חיפוש

כי הנושא עלה כמה פעמים ויש המון תשובות בנושא. נסי/ה לעשות חיפוש מתקדם-פעם לפי נושא ופעם לפי תוכן. ואני אישית ממליצה על צ´צ´קס שמהל את בני. הוא רופא ומוהל ועושה את המילה עם הרדמה.

גם ממליצה על צ´צקס. לנו הוא אמר

שהוא כירורג וגם מוהל. הוא לא אמר כלום על גניקולוג... אצלנו ואצל חברים הוא עשה עבודה יפה (עד כמה שניתן לומר עבודה יפה על קיצוץ איבר...).

אורית ג.

New member
היתה בפורום המלצה לא כל כך טובה

על צ´צקס (ואישית שמעצי על עוד כמה כאלה ... אבל בטח תגידו שאני משוחדת
) הנה היא בכל אופן

אם את מאזור ראש העין, אני ממליצה על

הרב צנעני, במידה וזה רלוונטי תפני אליי לאי מייל או במסר.

נושא רגיש../images/Emo150.gif

גם את איתמר מהל צ´צקס והוא רופא מוהל. הוא מעל גם את שלושת האחיינים שלי ועוד שניים שאני מכירה. כולם היו מרוצים מאד ממנו (כולל אותנו) אבל!!!! היום עליו כבר 3 כתבות בעיתונים שונים שהוא מתחזה!!! הוא מציג עצמו כרופא גניקולוג-מוהל! והוא רק רופא כללי. לא מוהל ולא גניקולוג... כקיצור מתחזה אז את העבודה הוא עושה טוב אבל... לשיקולך. בעלי לא מוכן להכניס אותו שוב אלינו... אבל יש גם את גונן שהוא מעולה ומבני ברק הוא גם מאד מוכר... בהצלחה ומזל טוב

ציפי ג

New member
המוהל שנהגתי להמליץ עליו

בקש שלא אעשה זאת עוד. ישנו גם ד"ר פיין מפ"ת, אבל הוא מל כנראה ללא הרדמה, אם זה מפריע לך. לגבי ההכשרה כמוהל, אני לא יודעת איזו הכשרה צ´צ´קס עבר, אבל מילה יכול לעשות כל רופא. |דגש| ברית מילה, יכול לעשות רק אדם שלמד הלכות מילה. הבנתי שצ´צ´קס מברך את הברכות. מעבר לכך אני לא יודעת אם הוא מל הלכתית או לא. למה יש רופאים שרוצים להחזות לגנקולוגים? מה כל כך מיוחד בזה? מצ"ב רשימה של המוהלים הרשומים ברשימת המוהלים המוסמכים של משרד הדתות. והכי חשוב מז"ט, ושתזכו לגדלו רק בטוב.

ציפי ג

New member
כדי להגיע לרשימה

צריך ללחוץ בצד שמאל על ברית מילה. בפרק זה יש הסברים רבים על מה צריך המוהל לעשות ואיך בוחרים מוהל ועוד. אולי כדאי שתקראו את הכל ולא רק את הרשימה.

ממליצה בחום רב על ד"ר אטיאס

מבי"ח "לניאדו" בנתניה. גם רופא גניקולוג וגם מוהל. איש נחמד ביותר ועשה ברית לתפארת ליפתח לפני שבועיים בדיוק כולל אלחוש בזריקה (אם אינך מעוניינת באלחוש הוא יכבד זאת). הילד קירקר דקותיים ונרדם מבלי שנצרכנו לתת לו אפילו אקמולי. ד"ר אטיאס הגיע אלינו הביתה לבצע את הברית ועשה זאת מהר (ובאופן מקצועי לעילא)נחמד ואלגנטי כולל הזמירות וכל הטקס.גם המחיר הוגן ביותר. רוצה טלפון שלו? השאירי לי מסר ב"תפוז".

למעלה