יש למישהי טיפים לחזרה למסגרת?

אורי ב ד

New member
יש למישהי טיפים לחזרה למסגרת?

אחרי כמה שבועות קשים כמו שכבר כתבתי והצלחתי לחזור לעצמי ולאזן, עבר עליי שבוע קשה. התינוקת שלי הייתה מאושפזת ואני רק מהדיכאון, מהמחסור באוכל מסודר (הייתי איתה לבד רוב הזמן) אכלתי כל הזמן רק עוגות, עוגיות וכדומה. כצפוי כבר העלתי (לא יודעת כמה) אני מרגישה בבגדים וגם שבעור שלי נמתח ומתפוצץ!!! ואני ממש רצינית. אם מישהי יכולה לעור עם טיפים אני אשמח מאוד! שיהיה לכונו שבוע טוב והרבה בריאות!!!

1אורניתה

New member
הי יקירתי

ומקווה שבריאותך ויקיריך בסדר עכשיו. יש אנשים ואני בתוכם ששום דבר לא זז לי בדיאטה עד שאני משלמת כסף,אז כשכואב בכיס,פתאום יש מוטיבציה לעשות משהוא,אח"כ אחרי 5 ק"ג ראשונים שנושרים,כבר לא צריך אף אחד,זה רק כדי לצאת מאנרציה שלילית,אולי את כזאת??? בכל מקרה,אנחנו עושות הרצאה בסיסית בנושא ואם מתאים לך לבוא אז פני אלי במסר ואתן לך פרטים-זה אמור לעורר קצת את המוטיבציה הרדומה ואולי יעזור לך ,לא יזיק לך באמת שעה או שעתיים בשבוע אם תשקיעי קצת בעצמך,זה מעלה את הדימוי העצמי ועוזר בעקיפין גם למטיבציה. אז יאללה הגיע הזמן שלך לעצמך אורנה

אתי אתי

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo184.gif ומה שלומכן עכשיו?

להתחיל הייתי מציעה לאכול רק בארוחות. כלום ביניהן, ומאחלת לכם התאוששות קלה ומהירה

טיפוטף

New member
הכי חשוב שהקטנה בסדר

מה קרה לה? הכל בסדר עכשיו? קחי את הזמן, זו חוויה טראומטית לאשפז ילד, מנסיון. כל אחד מגיב אחרת במצבם כאלה. אני דווקא בזמנים כאלה מפסיקה לגמרי לאכול אבל יש רבות שאוכלות יותר מהרגיל, אני בטוחה שלאט לאט תחזרי למסלול.

אורי ב ד

New member
היא מרגישה הרבה יותר טוב ../images/Emo13.gif

היא סובלת מוירוס בקיבה שגרם לשלשולים והקאות בלתי פוסקים והוא עלול להימשך חודש, אני מקווה שזה יגמר יותר מהר. הסיבה שבגללה היא אושפזה היא התייבשות חמורה. וכל ניסיון לנתק אותה מהעירוי גרם לה להתייבש שוב. עכשיו היא כבר אוכלת ושותה ומרגישה טוב.
התחלתי היום לחזור למסלול אבל זה ממש לא קל... המקרר מלא מכל הפינוקים שפינקו אותי כשהיינו מאושפזות...
ומה שהכי נורא שאומרים לי שרזיתי יותר מדי, שאני "שחיפה" ובעלי בכלל ממש שמח שהתעגלתי. איך אפשר לקבל מוטיבציה ככה?

שיפסלה

New member
אני מקווה שהוירוס הזה

השתכנע לעזוב אתכם ולא לחזור. לא במהלך החודש ולא אח"כ. (זה לא חייב לחזור. כשלנו זה קרה, הוירוס נעלם לאחר האישפוז. תחשבי חיובי) תשתו הרבה ותרגישו טוב
טיפים:
לשתות הרבה. כמה שפחות ממותק. נניח אחת לשעה או לשעתיים תלכי לשתות כוס. השתיה ממלאת לך את הבטן. גורמת לזה שמשהו יהיה לך בפה - אז אין את התחושה של לחפש משהו לאכול. מעבירה לך את הזמן - טיולים לשירותים
שמזכירים לך שהגיע הזמן לשתות שוב.
להוציא מהבית את כל העוגות, העוגיות ושאר מיני המאפה והצ'ופרים שקיבלת באישפוז. יש המון נזקקים שרעבים. קחי את כל האוכל שקיבלת ותביאי לנקודת איסוף. או תחשבי על מקום קהילתי שאפשר לתרום להם את המאכלים האלה: גן ילדים, בית ספר, מתנ"ס, בית זקנים. שישימו אצלם על השולחן ושהפיתוי יהיה אצלם. לא אצלך. מה שאי אפשר לתת בגלל בעיית אריזה - לזרוק לפח. עדיף שזה יהיה בפח ולא אצלך בבטן.
להתחיל לאכול ירקות. והרבה. (תצטרפי אלי לאחו. אני מרגישה כמו עז. מֵהההההה)

טיפוטף

New member
מותק, את לא עז, את כבשה.

מאיפה הבאת את הניק הזה, תוך כדי אכילת העשב? מצטערת אם כבר שאלו אותך וענית (אולי אפילו אני). לנשים אחרי לידה יש פטור מלזכור.

למעלה