יש למישהי מידע בנוגע לאלקטרודות?

אורלי14

New member
יש למישהי מידע בנוגע לאלקטרודות?

אתן מכירות את המכשיר הזה שלוחיות גומי ממנו מתחברות אל הגוף - אזורים מלאי שומן - בצד אחד, ומן הצד השני מחוברים למכשיר חשמלי שבאמצעות כפתורים אפשר לנתב את החוזק של פעולת האלקטרודות? ניסיתי כזה היום למשך שעה. הם טוענים שלאחר 12 טיפולים שכל אחד אורך כשעה אפשר להצר היקפים ולרזות בין 5 ל-8 ס"מ. מישהי מכירה? נסתה? יודעת? ממליצה? תודה

אורלי14

New member
מה, אף אחת לא מכירה את זה?

אין כאן אף אחת ששמעה על הדבר הזה בכלל? חבל. :(

אורלי14

New member
מצד שני, אולי שם בשביל הפרסומת

זה נראה שזה עוזר. הכל אפשר לעשות היום באמצעות מחשב ופעלולים... יהיה טוב.

לא להאמין לפרסומים

מה כבר אמרו גלולות פלאים? שוקרים חשמליים? אפילו שמעתי על מישהי שסגרה את הפה שלה בברזלים בשביל שתוכל לפתוח בדיאטת נוזלים במשך חודש... הפתרון היחיד הוא לא דיאטה סוויצ' באורח חיים להוסיף קצת ספורט אני אוהבת ספורט (בגלל זה הפכתי את זה למקצוע) אבל תמיד אפשר לשלב ספורט בחיי היום יום כמו במקום לעלות במעלית לעלות במדרגות אם נוסעים בתחבורה ציבורית אז לעצור תחנה או שתיים לפני וללכת הביתה לא להיסתמך יותר מידי על המכונית.. אפשר גם ללכת לסופר או למרכז ששתי מטר מהבית ברגל לא יקרה כלום!! ודווקא אם יש שקיות לסחוב זה שווב ערך למשקולות :) החיים זה ספורט אל תתפתו לדרך הקלה כי אלה פירסומי סרק רק בשביל שתקנו!! חוץ מזה עוד מעט כבר תתחילו (אם לא כבר עכשיו) תתחילו לרוץ אחרי הילדים זה כבר יספק המון ספורט!! בלי לשים לב תרזו! :)

אורלי14

New member
אני מכירה הרבה עקרות בית מטופלות

בילדים רבים שהן מלאות עד שמנות מאד... אני מכירה אנשים שעולים 70 שנים במדרגות עד קומה רביעית או שלישית והם מלאים מאד עד שמנים לחלוטין. אני לא בטוחה שזה מה שעוזר. אולי אם כל היום או לפחות 3/4 שעה רצוף יעלו במדרגות וירדו - ירזו. אני גם הולכת הרבה ברגל ונוסעת באוטובוסים שזה כולל עמידה בתחנה וצעידה ממקום למקום, ולא רואה שזה עוזר לי.... (נכון שתמיד תוכלי לומר שמי יודע איך הייתי נראית בלי זה, אבל זה כבר פילוסופיות....)

חחחח גם אני מכירה

ברור שאת לא יכולה לטחון פיצה בזמן שאת עולה שתי קומות ברגל ואז להדליק טלווזיה ולקנח באיזה עוגת שוקולד ללכת ברגל לעבודה 5 דקות מהבית ולהגיד למה אני לא מרזה?? פעילות גופנית זה בתוספת לתזונה נכונה והשלב הראשון הוא להבין את עצמך את הצורך הפסיכולוגי שלך לאכול!! לרוב זה הרגל במשך 9 חודשים התרגלת לאכול בשביל שתיים ופתאום להתרגל לאכול פחות זה קשה! זה גם מאוד אינדיבידואלי האם את צריכה להוריד עכשיו 5-10 קילו רק בגלל ההריון או שגם לפני זה היו לך בעיות שקשורות לאכילה זה נושא מורכב במיוחד היום בעולם המערבי ששמים דגש על אוכל בנורמה חברתית! לדוגמאות: זה לא לשבת אם הילדים לדבר, זה לשבת אם הילדים סביב שולחן האוכל ולטחון בעבודה כל החברתיות נעשת על ידיד אוכל זה גורם מקשר כאילו הקיבה מקשרת אותנו לאנשים :) הטיפים הקטנים שאמרתי שאת מבצעת הם מעולים בעיקר לדעתי לשמירה על המשקל אם אוכלים קצת יותר אז טוב שזה בסדר היום אבל בשביל להוריד משקל צריך להתאמץ יותר!! בשביל ספורט חשוב הזעה חשוב שאת מעבר ליכולת ככל שאת מאמצת את הגוף באירובי כך גם את שורפת יותר אבל אם את מכניסה יותר ממה שאת שורפת זה לא יעזור לך 4 שעות במכון כושר כי לדוגמא שעה ספינינג או ריצה שנחשבים לאירובי מאומץ שווים ל300-400 קלוריות = ערך לשתי פיתות (220 לפיתה) אז לחשוב גם מה אוכלים !!! לי יש עודף חיבה למתוקים אני מכורה לשוקולד כמו שאני מכורה לספורט אז כשאני מרגישה עוד שניה אני מאבדת שליטה וטורפת את כל המתוקים שיש לי בבית אני יוצאת לאיזו ריצה של שעה כשאני חוזרת אני כבר שוחכת מהכל :) את צריכה להסיח את הדעת של המוח כי המוח דורש הגוף רוב הZמן לא צריך!!! הרבה פעמים את צמאה אבל את בכלל מזהה את זה בתור רעב.. בגלל זה הרגלתי את עצמי לשתות שתי כוסות מיים לפני שאני מתחילה לאכול! היתה לי מישהי שהדרך חשיבה שלה היתה כזאת: היא היתה כל הזמן עסוקה בעבודה איך שהיא היתה באה הביתה היא מתחילה לטרוף - בולמוס אכילה אוכלת בלי השיניים דוחסת את זה מהר מהר ובראש היא היתה אומרת לעצמה כמה שאני יאכל יותר מהר אני לא ישים לב שאכלתי כל כך הרבה זאת היתה הגישה שלה.. במקום לשבת ולאכול את כל מה שהיא מתכוונת לאכול לשים בצלחת בארוחה אחת.. היא היתה עומדת ואוכלת כריך כזה לוקחת עוד חתיכת פיתה פה ושתי פרוסות גבינה צהובה שם במצטבר זה שווה ערך לשתי ארוחות אבל בגלל שהיא לקחה מפה ולקחה משם היא לא שמה לב כבר כמה היא אוכלת בתוספת לבלומוס!! כשהיא התחילה לכתוב עברה לארוחות קטנות והתלהבה מלבוא לאימונים איתי 3 פעמים בשבוע שעה וחצי לפני עבודה ראיתי אותה זורחת והיא תמיד אמרה שהספורט נותן לה אנרגיות לפני העבודה! בשלושה חודשים היא ירדה 15 קילו עכשיו אני רואה אותה רק פעמים בשבוע אבל זה שווה את זה כשאני רואה את הכייף שיש לה לבוא לאימונים!! קשה לי לכתוב באופן כוללני לצערי אין לי שום תרופת פלא ואני לא מחדשת שום דבר בתחום ההרזייה אבל זה המון כוח רצון אני בטוחה שיש לך את זה!!! ובכלל אני מציעה להתמכר לספורט יש כל כך הרבה סוגים הכי חשוב למצוא את הסוג ספורט שלא תרגישי שאת בעונש ... המון המון המון המון המוןןן בהצלחה ואני מאמינה בך!!! ואני כותבת כמו שאני מדברת ה-ר-ב-ה!

אורלי14

New member
וואו!!! כל הכבוד לך על ההשקעה בתגוב

צריך לקרוא את זה בתשומת לב, בעזרת ה' בעוד כמה שעות אהיה יותר פנויה. תודה בינתיים!!!!!

אורלי14

New member
טוב, אז עכשיו היה לי יותר זמן לקרוא

ופשוט נהניתי ממך. אני לא יכולה להתמכר לשום דבר. יש לי בעל, ילדים, עבודה ובית, ואם אהיה מכורה למשהו זה יהיה רגל על רגל ולקרוא... בחורף בירושלים כמעט אי אפשר לחשוב על הליכה ויציאה, ולרוץ מתי שבא לי לאכול - כמעט כל היום אבלה בריצה... ואני גם לא יכולה פתאום לעזוב הכל ולתחיל לרוץ או ללכת... בגלל הסיבות שכתבתי למעלה. אגב, אני לא אעשה ספורט כזה שאזיע ממנו ולא אוכל לדבר. קראתי באין ספור מאמרים שהליכה שבה אפשר לדבר עם בן הזוג להליכה היא הטובה ביותר, יותר זמן ופחות מאמץ, לא להתנשף כמו קיטור. אין לי עניין לעשות כושר, יש לי עניין להיות בריאה. ולשיטתי משיגים בריאות באמצעות תזונה נכונה עד כמה שאפשר מחד גיסא, וספורט מתון בגבולות האפשר מאידך גיסא. אגב, משומה, ומעניין אותי אם אני היחידה שמרגישה ושחושבת ככה: אני מרגישה שככל שה"דיאטה" שלי נעשית ותיקה בחודשים, כך אני נכנסת להלך מחשבה ולרגשות יותר עצובים ויותר דכאוניים. משהו כמו: אוף. אכלתי ולא אוכל עד השעה ..., אוף, אכלתי משהו שלא היה כדאי שאוכל. והדבר הזה משפיע על כל היום ועל כל ההתייחסות לכל מיני דברים אחרים. נהייתי הרבה פחות טבעית, שמחה וזורמת מאשר כשהיו עלי עוד כמה קילוגרמים. לא לחינם אומרים שהשמנים חייכנים, שמחים וצחקנים יותר מהרזים, כנראה.

למעלה