יש למישהי מספר טלפון של משרד רישוי יש לי שניים וכל הזמן תפוס שם תודה
K kisses New member 26/11/02 #2 אני מציעה לך ללכת לשם כי כל הזמן תפוס שם (עם הכוונה למשרד הרישוי בפתח תקווה)
H Hadar p New member 26/11/02 #3 על הרישיון לחידוש כתוב לי: מענה טלפוני בשעות 08:00-14:00 - 5027777-03 מענה ממוחשב - 24 שעות ביממה- 5024000-03
על הרישיון לחידוש כתוב לי: מענה טלפוני בשעות 08:00-14:00 - 5027777-03 מענה ממוחשב - 24 שעות ביממה- 5024000-03
U uti New member 26/11/02 #4 אני אתמול המתנתי איזה 40 דקות עד שענו לי...ואני בספק עם המזכירה שענתה לי קלטה מה שביקשתי ממנה, אין לי ברירה לחכות עוד יום לראות מה הם יעשו ואם לא יעשה שום דבר, אצטרך כמו מרביתנו לבזבז יום חופש וללכת לשם!
אני אתמול המתנתי איזה 40 דקות עד שענו לי...ואני בספק עם המזכירה שענתה לי קלטה מה שביקשתי ממנה, אין לי ברירה לחכות עוד יום לראות מה הם יעשו ואם לא יעשה שום דבר, אצטרך כמו מרביתנו לבזבז יום חופש וללכת לשם!
N nonaa New member 26/11/02 #5 מישהו יודע אם שינוי שם משפחה מצריך שינוי ברשיון נהיגה ??? אני מנסה כבר כמה ימים להתקשר לברר ללא הצלחה ...
מישהו יודע אם שינוי שם משפחה מצריך שינוי ברשיון נהיגה ??? אני מנסה כבר כמה ימים להתקשר לברר ללא הצלחה ...
ג גלי ב New member 26/11/02 #6 אני שיניתי...במשרד הרישוי. ניגשים למשרד הרישוי - שם המשפחה עודכן כבר אם שינית במשרד הרישוי..... ואז משלמים 18 ש"ח ומקבלים רשיון זמני (מנייר)... ואחרי כחודש וחצי - בדואר.......
אני שיניתי...במשרד הרישוי. ניגשים למשרד הרישוי - שם המשפחה עודכן כבר אם שינית במשרד הרישוי..... ואז משלמים 18 ש"ח ומקבלים רשיון זמני (מנייר)... ואחרי כחודש וחצי - בדואר.......
N nonaa New member 26/11/02 #7 ../images/Emo51.gif ! מה קורה אם לא משנים ? זה עקרוני. נראה לי מעיק ובזבוז זמן להגיע למשרד הרישוי רק לצורך זה .. זה באמת נחוץ ? זו עבירה על החוק אם רק השם שונה ?
../images/Emo51.gif ! מה קורה אם לא משנים ? זה עקרוני. נראה לי מעיק ובזבוז זמן להגיע למשרד הרישוי רק לצורך זה .. זה באמת נחוץ ? זו עבירה על החוק אם רק השם שונה ?
ג גלי ב New member 26/11/02 #9 לא יודעת אם זה עקרוני.. אבל אני מעדיפה לא להתעסק עם המשטרה...לא לחפש סיבות לדוחות...
נ נופר30 New member 26/11/02 #10 לא עקרוני בחידוש תקבלי עם השם החדש והשאלה הי אעבור הבוס שלי הטיפשים האלה שלחו לו מעטפה של הרשיון נהיגה רק שכחו לשים בפנים את הרשיון
לא עקרוני בחידוש תקבלי עם השם החדש והשאלה הי אעבור הבוס שלי הטיפשים האלה שלחו לו מעטפה של הרשיון נהיגה רק שכחו לשים בפנים את הרשיון