יש למישהי פה כתף פנויה, שאני

hilae

New member
יש למישהי פה כתף פנויה, שאני../images/Emo7.gif

לקחתי עכשיו את איתי לתחנה, הוא נוסע עכשיו לשבועיים רצופים של מילואים. (עשו להם טובה וקיצרו להם משלושה שבועות לשבועיים) אני כל כך חוששת מהקושי שיהיה לאביעד, הוא כל כך קשור לאיתי, בערבים הוא מחכה שאבא שלו יחזור מהעבודה. בלילה הוא בוכה לאבא שלו, ואני כל כך מקווה שזה יעבור יותר בקלות ממה שאני מצפה.
חוצמזה, ששיש לי ציפורן חודרנית ברגל, ואני לא מצליחה לדרוך על הרגל. 2 ציפורניים מודלקות אצלי, אני בקושי זזה. בחיים לא קרה לי דבר כזה, אני תמיד מטפלת בציפורניים. כנראה בגלל ההיריון יש צמיחה מוגברת של הציפורן. יש לי תור עוד מעט, אני מפחדת שיכאבו לי כל כך. זהו, כל עידוד יעזור

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שזה עוזר קצת... ואת כמובן מוזמנת לבוא לכאן - הכתפיים שלי פנויות... POOH

maya28

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

בעלי היה במילואים 3 שבועות , אני יודעת שזה מבאס , אבל זה עובר מהר. אני בטוחה שאיתי יהיה בסדר איתך. אני מקווה שתרגישי טוב , וקבלי הרבה

קודם כל ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo25.gif

נכון שכבר השתפרה לך טיפונת ההרגשה??? ולעניננו - גם הבעלול שלי יצא פעם לכמה שבועות מילואים ובדיוק התחלתי לעבוד - הייתי עם שני ילדים בבית (אחד עדיין תינוק) והיום שלי משבע עד ארבע נראה כמו מרוץ אחד אררררררוך . אבל - נכנסנו תוך כמה ימים לשגרה כזאת שאחרי שחזרנו התקלחתי מיד והיו לי כמה דקות לנוח - בינתיים הילדים שיחקו לבד בחדר(הגדול שלי היה בן 6 בזמנו ) וחוץ מזה כשהייתי איתם לבד הדברים זרמו אחרת . נכון שאצלך הדברים אחרים - אבל הבנת את רוח הדברים . נכון לא יהיה פשוט ובטח לא לאביעד אבל תנסו לדבר עם אבא כל יום לפני השינה - זה בטוח יעזור ותטפלי בעצמך קודם שתוכלי לטפל גם באביעד . אמנם אני רחוקה - אבל כתף שלי פנויה בכל רגע אל תהססי לכתוב אלי - אני פה. מותר גם להתייאש לפעמים ולבכות - זה עוזר.... שיהיה בהצלחה ולפני שתרגישו הזמן יעבור .
נטלי .

עוד משהו .שכחתי ../images/Emo163.gif

אולי קצת עזרה מאמא או חברה בימים הקרובים עד שתתרגלו לשגרה ותרגישי יותר טוב????

הילה יקירתי!../images/Emo24.gif

אוי, מסכנונת! אולי אתם רוצים לבוא להתארח אצלנו לכמה ימים? ואם לא, תיעזרי במשפחה כמה שאפשר. מהבחינה הזו, מזל שאתם גרים עם המשפחה ואפשר לרפד את אביעד טוב טוב עם הרבה תשומת לב ואהבה. מה שכן, הייתי מדברת איתו הרבה ומכינה אותו לזה שאבא לא יהיה הערב וגם עוד כמה ימים ושאת איתו, את אוהבת אותו ושומרת עליו עד שאבא יחזור. אולי כדאי שהוא ישן איתך עד שאיתי יחזור? או שזה לא עובד אצלכם? לגבי הציפורן, אני לא מכירה את המצב ולכן רק שולחת לך חיבוק גדול גדול ומקווה שזה לא כאב. אנחנו נשמח לקבל אתכם ולהעסיק את אביעד במשך כמה ימים. תחשבי על זה.

hilae

New member
תודה יקירתי../images/Emo25.gifאין כמוך

תודה על ההצעה, היינו קופצים אם זה היה יותר קצר. אבל ננצל את ההזמנה לימים יותר קלילים...
ות לקטנטנה המקסימה שכל-כך הדהים אותי לראות איזה יופי היא גדלה. היא ממש שרון קטנה

hilae

New member
הייתי בקופ"ח ולא ממש הצלחתי

לדבר עם האחות אתן מכירות את זה ששני דברים מעצבנים + הורמונים = בכי היסטרי אז התאפקתי יפה לא לבכות ליד האחות היא הזמינה את הרופאת משפחה, והם הודיעו לי לא לצאת מהבית. לקחת אנטיביוטיקה, וכל היום לעשות קומפרסים של מים, כי יש זיהום נוראי. וכנראה שבהיריון יש הרבה חיידקים לא טובים שמחפשים ל"התיישב" איפה שרק אפשר. כשחיכתי למרשמים שלי חברה טובה התקשרה, זהו כבר לא יכולתי יותר, פרצתי בבכי של ילדה בת 3, שכואב לה, שלא יכולה לדרוך על הרגל, ושאין לה כח להתמודד בלי איתי. ותאמת שזה די עזר לי, חזרתי הביתה, כיבתי את הפלאפון שיהיה לי שקט, וישנתי כמה שעות. אביעד חזר עכשיו הביתה, מקווה לכמה שעות טובות איתו.
על כל החיבוקים אתן נשמות טובות

אמרתי לך שזה יעזור?

טוב שיש הורמונים להאשים אותם חחחחחחחחחחחחחח מבטיחה מסר מנחם נוסף בערב .... ביי בינתיים נטלי

hilae

New member
../images/Emo140.gifאת מלאך בעצמך,

את מלאך של שלושה נטלים קטנים וההורמונים חייבים להאשים אותם, לפחות פעמיים בהיריון ו-3 פעמיים אחרי לידה

אנידס

New member
אכן קשה, גם להיות לבד עם זאטוט

ובהריון. אגב כהחצי מתעכב או שהוא בחו"ל והפשושה מחפשת אותו אני פשוט מסבירה לה שהוא לא בבית ויחזור עוד X זמן ומציעה להתקשר אליו. בדרך כלל היא נרגעת. אולי זה יעבוד גם אצלכם. לגבי הציפורניים יכולה רק לשלוח חיבוק וכתף לתמיכה - אין לי מושג ירוק בנושא. שיעבור מהר.

תומרלי

New member
קבלי חיבוקים

אני מקוה שהמילואים יעברו מהר. את מטפלת בציפורן? בכל מקרה תרגישי טוב

ornaok

New member
אוף הילה../images/Emo4.gif

מקווה שהכאבים עברו והזיהום יעבור מהר, ושהמילואים יעברו בשלום. שולחת לך
ים לעידוד

yaelia

New member
השתפר קצת?

איך עברתם את הלילה ואיך את מסתדרת עם אביעד ועם הרגל.

חושחושה

New member
הילה, לגבי הציפורן ברגל, מי שלא

חווה, לא יודע איזה סיוט זה, אבל אני סובלת מזה שנים, ויש לי פדיקוריסטית רפואית שאצלה כל חודש בערך אני עושה פדיקור, והיא גוזרת לי את הציפורן בצורה שלא תצמח לתוך הבשר, ואפילו לימדה אותי איך לעשות זאת לבד במידה ואני לא מצליחה להגיע אליה, וגם בהריונות זה היה טיפול קבוע, אסור להגיע למצב של זיהום, אוישששש, זה כואב, אולי אחרי שתסיימי את האנטיביוטיקה תמצאי מישהי או מישהו שיטפלו בזה באופן קבוע? אני יכולה להמליץ על מישהי בגבעתיים, ומישהו מעולה ברמת אביב, אם זה מתאים, שלחי לי מסר! תרגישי טוב

hilae

New member
מתוקה, תודה על ההזדהות

אני בד"כ יודעת איך לטפל בציפורן מאוד טוב, כי אני יודעת איזה ב-ל-א-ג-ן זה. הזיהום הגיע בלי התראה ולו הקטנה ביותר. (האחות בקופ"ח אומרת שבהריון חיידקים "מחפשים" איפה להתיישב שוב

למעלה