יש למשיהו פו בנות בגיל 14 -15 -אני

nissimlev

New member
יש למשיהו פו בנות בגיל 14 -15 -אני

יש למשיהו פו בנות בגיל 14 -15 -אני בדאגה גדולה לנעמי הבת שלי שמיתקרבת לגיל 15 היא נערה טובה מאד גם דיי חמודה ומדליקה והחברים שלה הם ממש גברי היום נכנסו 2 לסלון וניבהלתי מהם כל אחד כפול ממני אמרתי לה לא להביא לי בני הביתה אני לא פתוח לארח אותם נעשה לי שחור בעיניים מה אני יעשה,

Dumbo 1

New member
אני חולם על נעמי...

ניסים, אל תדאג. הכל יהיה בסדר. הבת שלך עוד תגדל, ויהיו לה עוד הרבה חברים - גדולים, יותר קטנים, נחמדים, ואולי פחות נחמדים... בסוף היא גם אפילו תתחתן ויהיו לה ילדים קטנטנים וחמודים - ואז היא כל הזמן תדאג להם בדיוק כמו שאתה דואג לה כל הזמן יהיה בסדר

nissimlev

New member
אז מה לת ת להם לכנס לבית לאכול לי

אז מה לת ת להם לכנס לבית לאכול לי את כל האוכל לשבת לבד בחדר להישתולל שם לצאת לבלות איפוא שהיא רוצה אם מי שהיא רוצה גב שהם רק גויים מספיק שאני צריך לגדל את החברות שלה את יודעת איך זה פו לאף אחד אין שניי הורים ואני כל היום בבית במשך כל השנים ויש לי את החברים של ויקטור על הראש גם כן לi מישום מה אני נותן יותר חופש.

15noonit

New member
DOUMB 1../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

נראה לי שאת\ה באמת DOUMB תתן עצות נורמליות אל תייאש את הבנאדם עכשיו לניסן לב-כדאי שתשמור על הבנות שלך אם אתה רוצה שהם לא יצאו לתרבות רעה,אני אמא צעירה כך שאין לי ניסיון אבל עוד יענו לך בהתאם אני רק חושבת שזה הזמן להציב להן כללים ברורים ותשב איתם ותאמר להם את החלטותייך אז בהצלחה ושבת שלום
נונית ניורק

Dumbo 1

New member
זה לא יפה

ככה סתם להעליב בלי סיבה ודרך אגב - מה זה DOUMB? חיפשתי שעה במילון של הפילפילים ולא מצאתי מילה כזאת היתה שם מלה דומה - DUMB. אולי לזה התכוונת?

G a l i 11

New member
נונית מניו יורק

בפורום הזה אנחנו מתבטאים קצת יותר בנימוס. למה להעליב? ועוד את דמבו? הוא הרי פילפילון כזה נחמד, עדין ורגיש. מזל שיש לו עור של פיל.

Dumbo 1

New member
לגלי 11 הפיה הטובה שלי

ומי אמר שפיות טובות יש רק באגדות? (אולי המכשפות הרעות והקנאיות?)

nissimlev

New member
אני אוהב אותך אני אוהב אותך

אני אוהב אותך אני אוהב אותך אני אוהב אותך .זה רק ניסיון ;כתבתי והכל נימחק לי בכל אופן אני כבר הולך לישון או לנוח ויקטור עוד שעה הולך לאילאנד אוף אדוונצר טיול בית oפר בדיסני תודה לך .

ronnieyuval

New member
הי ניסים

כמו שאתה אומר - לבן אתה נותן חופש יותר מלבת... וזה באמת לא הוגן. למה שהחברים שלו כן יהיו אצלך בבית והחברים שלה לא? זה חלק מלהיות הורה, שהילדים מביאים את החברים הביתה. מה עדיף לך, שישבו בחדר שלה ויעשו שם בלגן, או שישבו לך על הראש בסלון ויעשו לך בלגן שם? ומה הקשר להיותם יהודים או נוצרים? אני באופן אישי לא רואה הבדל. מה לעשות, ניסים... ככה זה גיל ההתבגרות. תחשוב איך היה כשאתה היית בן 15. לא בילית עם בנות? לא ישבת בחדר שלהן? לא יצאת לבלות בערב? לא אכלת לחברים שלך מהמקרר? ככה זה...

nissimlev

New member
מה אני עשיתי שום דבר היינו נערים

מה אני עשיתי שום דבר היינו נערים לימדו אותנו לינסוע לתל אביב להיתפלח לקולנוע בכיכר דיזנגוף . יצאתי לעבודה אחריי יסודי בליתי ;אבל בנות לא תפסתי רק אחריי הצבא היה לי יחסים אם בנות,,עכשיו בקשר לילדים ויקטור בין 12 החברים באים לבית .נעמי בת15 החברות שלה פו גם כן הבין הולך לשחק לא מכניס אותי למטח כמו שהבת נעלמת לי מין הראיה הגיל שלה יש לה רצונות שונים מילשחק ניטנדו או עים איגוואנה או סתם ללכת לסרט חס וחלילה שיראו אותה עים ה.,,,.מה שכן עשינו החברה מאפקה היצצנו לבחורות בבתים שלהם ו שיחקנו קלפים אני לא נימשחתי לזה . הלכתי למכון מישקולות ולחוף שרתון מתקות חסקה של סימחה עבדתי במגן דוד אדום במזה..סליחה איך שזה כתוב אני מפחד לשנות משהו שהכל יאבד לי עבודה שעה וחצי מה אני עשיתי שום דבר היינו נערים לימדו אותנו לינסוע לתל אביב להיתפלח לקולנוע בכיכר דיזנגוף . יצאתי לעבודה אחריי יסודי בליתי ;אבל בנות לא תפסתי רק אחריי הצבא היה לי יחסים אם בנות,,עכשיו בקשר לילדים ויקטור בין 12 החברים באים לבית .נעמי בת15 החברות שלה פו. גם כן .הבין הולך לשחק לא מכניס אiתי למטח כמו שהבת נעלמת לי מין הראיה הגיל שלה יש לה רצונות שונים מילשחק ניטנדו או עים איגוואנה או סתם ללכת לסרט חס וחלילה שיראו אותה עים ההורים זהו.למי שיש בת בגיל שלה שיכתוב לי במיוחד אבות הורים זהו.למי שיש בת בגיל שלה שיכתוב לי במיוחד אבות;כל הדברים שכתבתה אני לא עשיתי

irisgh

New member
ולא עדיף שתכיר את החברים שלה?

סבתא שלי הייתה אומרת לאמא שלי - כל מה שאת רוצה לעשות, תעשי אצלי בבית... נכון, אתה צריך להרגיש בבית בביתך שלך. אבל, אם לא תתן לה להביא חברים הבייתה, אילו ברירות ישארו לה? ללכת אליהם. ואז לא יהיה לך מושג מה מתרחש שם. לא עדיף שהכל יהיה מול העיניים שלך, ותדע מה קורה?

nissimlev

New member
זה לא הולך ככה ;מול העיניים שלי

זה לא הולך ככה ;מול העיניים שלי לא תעשה כלום ; אני לא מרשה לה לעשות מה שהיא רוצה אין חבר שתבוא לי הביתה כמו זוג עים מישהו. ידידים זה הכל .אין בילויים כמו מסיבות לילה וריקודים רק אם אני או אמא נוכחים

nyc1

New member
שלום לניסים עם הבת נעמי

לי יש בת 14 וחצי ואני דיי שומרת עליה אבל אני מאוד רוצה שאת החברים שלה היא תביא הביתה וכך אני אדע עם מי היא הולכת ... כי לנוער של היום אין את אותם גבולות שלנו היו או לי לפחות בכל אופן אני לא חושבת שאתה צודק ...תן לה להביא הביתה ואז לפחות תדע עם מי היא מסתובבת בהצלחה

nissimlev

New member
שלום לך אמא של בת 14 ווחצי

שלום לך אמא של בת 14 ווחצי זה בדיוק אותו הגיל גם ליאשתי לא איכפת שבחורים צעירים יסתובבו לנו בבית כמו שלא איכפת לי שבנות ימלאו לי את הבית בינתיים היא מבסותית שנסעה באוטובוס ורוצה לינסוע גם בסוף השבוע אני מכיר את החברה שלה הם מדברים בחוץ לבית למה גם צריך לכנס.במיוחד שאין להם שום כבוד .

nyc1

New member
שלום לך ניסים

אני מעדיפה לראות עם מי ביתי הולכת אם לא תאפשר לביתך להביא את ידידיה או יותר מזה את חבריה הביתה אז היא תיאלץ להיפגש עימם בחוץ. אני חושבת שזה לא עניין של כבוד לדור הזה אין את המושג כבוד בלקסיקון שיהיה לך חג שמח ואם תירצה לשוחח עימי אתה יכול להשאיר לי מספר טלפון בפרטי

nissimlev

New member
אני לא יודע איך קוראים לן עוד.

אני לא יודע איך קוראים לן עוד. המצב לא הייהייה גם אצלנו שאין לנו הרבה שליטה ואם כמוני שאין גם חברה בית כנסת או קירבה יהודית מימה היא תיקח דוגמא בטור הורים אם אין השראה איך יהיה השפעה בינתיים זה מיסתדר לי שלחתי את אלו בלי כבוד לקיבינמת והיא מסתובבת אם החברות שלה ?לבת שלך יש חבר או יחסים אינטימים אם מישהו.

nyc1

New member
היי ניסים

מעניין אותי לדעת מאיפה אתם? אנחנו גרים בקווינס ויש כאן מלא יהודים כך שזו לא הבעיה הבעיה העיקרית שהורים מאפשרים לילדות בנות 14 ללכת למסיבות ואני לא מאפשרת לבת שלי לכן יש לנו המון מריבות אני אחרי הזנב שלה כל הזמן כי אני מאוד פוחדת מבני הנוער כאן הם עושים גראס וכל מיני כולירות

nissimlev

New member
שלום לך אני לא יודע איך קוראים לך

שלום לך אני לא יודע איך קוראים לך . אני לא יודע אם שמת לב שאני נסים מהיימי איש מים בגלל החום פו בלי מזגן המים עוזר . טוב את לעט לעט יורדת לאותה נקודה ונריאה שאת שמרנית כמוני.הילדים האלו לא עושים הרבה ח שבון הם יכולים לאנוס את הבנות על המדרגות והם לא יעשו סיפור מיזה זה דבר שגרתי בשביל להם כל הדרג שהם לוקחים נותן להם הרגשה שהכל מקובל אין גבולות .מה שמפחיד שהבנות הולכות אם זה ואתה חסר אונים .לכן אני לא נותן לה ללכת למסיבות האלו היא יושבת בבית עים החברות שלה שהם באותו מצב לא מסיבות ולא חברים שבאים לנייק וללכת .אנחנו בכלל לא רבים על זה .אלו דברים מובנים בכל זאת הדאגה היא מה הם עושות תחת המדרגה .לא ענית לי עם לבת שלך יש יחסים אינטימיים עם חברים שאת יודעת מיזה למשל מתנשקים בבית וכולה.עכשיו הקיץ בא והם רוצות הרבה אכשיין צריך יד עוד יותר חזקה ושיהנו בלי לכנס לצרות.שלום

nyc1

New member
אין לה חבר אם לזה כוונתך

אבל היה לה ומן הסתם הם בטח היתנשקו זה לא נורא... אני לא כזאת פרימיטיבית אבל אני מאוד חוששת

nissimlev

New member
את יודעת מה הולך במודה

את יודעת מה הולך במודה היום מתורתו של פרזידנת קליטון זה שם הדאגה.

למעלה