מה אני עשיתי שום דבר היינו נערים
מה אני עשיתי שום דבר היינו נערים לימדו אותנו לינסוע לתל אביב להיתפלח לקולנוע בכיכר דיזנגוף . יצאתי לעבודה אחריי יסודי בליתי ;אבל בנות לא תפסתי רק אחריי הצבא היה לי יחסים אם בנות,,עכשיו בקשר לילדים ויקטור בין 12 החברים באים לבית .נעמי בת15 החברות שלה פו גם כן הבין הולך לשחק לא מכניס אותי למטח כמו שהבת נעלמת לי מין הראיה הגיל שלה יש לה רצונות שונים מילשחק ניטנדו או עים איגוואנה או סתם ללכת לסרט חס וחלילה שיראו אותה עים ה.,,,.מה שכן עשינו החברה מאפקה היצצנו לבחורות בבתים שלהם ו שיחקנו קלפים אני לא נימשחתי לזה . הלכתי למכון מישקולות ולחוף שרתון מתקות חסקה של סימחה עבדתי במגן דוד אדום במזה..סליחה איך שזה כתוב אני מפחד לשנות משהו שהכל יאבד לי עבודה שעה וחצי מה אני עשיתי שום דבר היינו נערים לימדו אותנו לינסוע לתל אביב להיתפלח לקולנוע בכיכר דיזנגוף . יצאתי לעבודה אחריי יסודי בליתי ;אבל בנות לא תפסתי רק אחריי הצבא היה לי יחסים אם בנות,,עכשיו בקשר לילדים ויקטור בין 12 החברים באים לבית .נעמי בת15 החברות שלה פו. גם כן .הבין הולך לשחק לא מכניס אiתי למטח כמו שהבת נעלמת לי מין הראיה הגיל שלה יש לה רצונות שונים מילשחק ניטנדו או עים איגוואנה או סתם ללכת לסרט חס וחלילה שיראו אותה עים ההורים זהו.למי שיש בת בגיל שלה שיכתוב לי במיוחד אבות הורים זהו.למי שיש בת בגיל שלה שיכתוב לי במיוחד אבות;כל הדברים שכתבתה אני לא עשיתי