אם את לא חצופה, את לא ישראלית...
אבל את כן תשני דברים אם תקחי את מכוניתי בהשאלה. את תזיזי את הכסא אחורה, ותכווני את המראות כך שיתאימו לך. יתכן שגם תעבירי תחנה ברדיו, או תשימי קלטת שלך בטייפ. (שהאוטו שלי יסתובב ברחובות כשמוזיקת טראנס בוקעת מחלונותיו? לא יקום ולא יהיה!) כל זמן שתחזירי את הדברים לקדמותם כשתחזירי לי את האוטו, לא תהיה לי טענה אליך. הדבר היחיד שממש יעצבן אותי יהיה אם תעשני לי באוטו. פעם אחרונה שעשו לי את זה, לקח שבוע להפטר מהריח. לגבי הדגל ההיפותטי, אני מניחה שאם הייתי "ציונית" (כלומר: ימנית... ואני לא אוהבת את העובדה שהצד הימני של המפה הפוליטית ניכס לעצמו את הציונות והדגל, אבל זה לא רלוונטי כרגע לדיון), אז יותר משהייתי נעלבת מזה שהורדת (זמנית!) את הדגל ממכוניתי, הייתי כועסת עליך שאת כל-כך "עוכרת ישראל" שלא נאה לך להסתובב במכונית עם דגל ישראל עליה. הייתי כועסת עלייך (כמעט) באותה מידה אם לא היית שמה דגל על האוטו (שלך!) ביום העצמאות. אבל זה לא אותו דבר. "מותר" לך לנסוע עם דגל ישראל, כי את ישראלית. אם את בוחרת להוריד אותו, את כביכול מתכחשת ללאומיותך. אם הידיד של אבא היה גיי, והיה מוריד את המדבקה, אז גם הוא היה מתכחש. אבל אם הוא סטרייט, זה נראה לי פחות צורם. קצת אנאלי, No pun intended, כי אני חושבת שרוב האנשים בכלל לא היו מסתכלים איזה מדבקות יש על רכב שהם שואלים, אבל לקנדים יש את הקטע הדקדקני הזה לפעמים. ועוד מחשבה. אבא, האם שאלת אותו למה הוא הוריד את המדבקה? אולי הוא נסע לשכונה שבה מדבקה כזו היתה גורמת לחיתוך הצמיגים שלכם?