יש לנו אתר!

wildcat6

New member
אתם יצרתם את האתר

או בניתם במקום מיוחד כי יש לי הערות עיצוב אם אפשר בלי לפגוע כמובן

mili999

New member
בנינו לבד

וזו רק סקיצה ראשונית, רק רצינו לשים את התמונות שלנו. כשיהיה לנו זמן נמשיך לעדכן. (ענייני עיצוב זה בעלי, לי אין סבלנות) נשמח להערות

wildcat6

New member
אוקי אז אם אתם מוכנים לדעתי

יש לכם פריים בצד ולכן אין צורך שיהיו אותם קישורים גם בתוך תמונת הפתיחה להוריד את הסטריפ המגעיל שאומר שאתר בבניה כשיש לכם ילדים שגדלים תמיד תוסיפו תמונות ופריים הצדדי של הקישורים לא מטופל להשקיע או ברקע או\ו בפונטים אם יש שאלות אשמח לעזור זה המקצוע שלי

mili999

New member
תודה

לגבי הקישורים בפריים הצדדי - מסכימה איתך - בעלי התעקש (ועכשיו שכנעת אותו
), את הבר השמאלי באמת צריך לסדר, עוד לא הספקנו ... הורדנו אנימציות וכאלה אבל "אין לי זמן" את מעצבת גרפית?

wildcat6

New member
בין שאר הדברים

במקור אני מורה לאמנות המחשב יש לי ידע בצילום ובתוכנות גרפיות אבל אני עוסקת לרוב בבנית אתרים

כל הכבוד ../images/Emo45.gif

מזמן מזמן עשיתי לאורן אתר - אבל היה רק עמוד אחד. איפה אתם מאחסנים אותו? ויופי של אתר דרך אגב

yaelli10

New member
אחלה אתר

ויופי של תמונות, תמשיכו תמשיכו... ואת יכולה לספר לנו בסוד איך בניתם אותו??? ועוד משהו לדפנה וטוטי - אולי במסגרת מאמרים קישורים לאתרים אישיים????

mili999

New member
בסוד

קודם כל יש לנו כתובת ip קבועה מספק האינטרנט שלנו כך שהמחשב שלנו יכול להיות שרת. הורדנו server פשוט (Abyss שמו) את דפי התמונות בנינו עם תוכנה בשם ACDSEE . את הדף כולו בנינו בתוכנת Front Page של Microsoft כי זה מה שיש לנו
את רב העבודה עשה בעלי הסבלני
, והוא לא מכיר את הכלים האלו ולא יודע HTML, אבל עם תואר שני במדעי המחשב נראה לי שהוא יסתדר... אם את צריכה עוד טיפים סודיים ביותר, בשמחה

yaelli10

New member
../images/Emo51.gifאנחנו הלא מנוסים צריכים לעשות

משהו בנידון.... שכולם יראו

למעלה