יש לנו דופק

rona33

New member
יש לנו דופק ../images/Emo62.gif

אתמול נצפה דופק עקבי ומהיר בשני הקטנטנים, שניהם מתאימים לשבוע שלהם (שביעי) ושניהם באותו גודל. ההתרגשות בשיאה, שרק ימשיך ככה.

כבר אמא

New member
נהדר../images/Emo45.gif ברכות על שני ה- ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שיהיה המשך קל

חן123

New member
מזל טוב לשני הדפקים

מצטרפת לתקוותך שרק ימשך כך... בהצלחה חן

עוד אבן דרך חשובה מאחורייך

וכמו במשחק מחשב - כל פעם ללקט אבן ולהתקדם מסך המשך ליקוט מוצלח חסרון - אם השבועיים של ההמתנה לבטא נראתה כמו נצח אז ההמתנה בין האבנים בשבועות הראשונים שבהם אין שום תחושת תנועה ואז אין שום אינדיקציה שהכל תקין יתרון - זה כייף בהצלחה בהמשך ליאור

שהיה לך הריון נהדר תהני מכל רגע כי

אחר כך היה קשה אבל לא נורא זה שווה את כל העולם אחרי מה שזוגת עוברים

rona33

New member
../images/Emo32.gifי ש למישהו טיפים נגד הבחילות?

וההקאות? יש לי דרך די ארוכה לעבודה ולפחות פעמיים בשבוע אני באוטובוס. חוץ מההסטריה הבטחונית אני חוששת שמא אקיא בנסיעה . התחלתי להקיא אתמול והיום (בשעות הבוקר) ואם זה יתפתח להרגל של ממש אני לא יודעת מה לעשות . רעיונות אניבודי?

רונה, קודם כל ../images/Emo49.gif על הדופק !

איזה מרגש זה דופק ראשון ... ועוד שניים! שימשיכו לגדול ולפעום עוד 8 חודשים! בקשר לבחילות ... מה שקצת מקל עלי זה לאכול ארוחות קטנות ולא שמנות. חוץ מזה את בטח תזהי במשך הזמן את המאכלים שגורמים יותר בחילה ואלה שאת יותר מסתדרת איתם וכך תוכלי להקל קצת על עצמך. אומרים שעד שבוע 14 זה עובר אבל אני לא אשת בשורות בעניין, כי אני עדיין
מקיאה ולא מצאתי פתרון אמיתי לעניין. בהצלחה ותרגישי טוב
כוכי

ligo

New member
איזה יופי, רונה!

מזל טוב והמשך קל! לגבי הבחילות לי עזר סוכריות חמוצות ומסטיקים בטעם מנטה. זה מקל על הבחילה רק נקודתית. כל שאר הדברים שהמליצו לי (תה זנגביל, למשל) פשוט לא עזרו לי.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif אילו בשורות נהדרות../images/Emo65.gif

אז מצטרפת למה שליאור כתב לך- צריך הרבה סבלנות ואורך רוח, "לצבור אבנים" ולעבור מסכים. מאוד שמחה לקרוא את ההודעה הזו ממך. השמחה בכלל כפולה ומכופלת למקרא
הפועמים בתוכך. שימשיכו הבשורות הטובות. אין לי הצעות לגבי הבחילות וההקאות. לשמחתי, לא נאלצתי לנסוע באוטובוס, אבל ב -
תמיד היה איתי בקבוק מים ושקיות ניילון (על כל צרה שלא תבוא
). שולחת
ים ו -
ות. סיגל

איזה כיף! תענוג צרוף לשמוע שכך הם

פני הדברים. שרק ימשיך טוב. חושבת עלייך כל הזמן. מחכה לראות אותך ויפה שעה אחת קודם!!! נא ליזום ביקור , דודה רונה.אפשר לבוא עם דודה זוהרה , שמכירה את הדרך בעיניים עצומות (חוץ מזה שאותה כולנו נורא אוהבים ותמיד שמחים לראות...) בפקודה , יפתח ואמא´שלו.

טילי2

New member
כל הכבוד לקטנטנים של רונה../images/Emo48.gif

מאחלים להם ולאמא שלהם הריון קל ונעים.

חשות מצויינות אהובתי, אפילו שקיבלתי

עדכון באופן פרטי שימשיכו לגדול, טפו טפו, ויעשו הרבה נחת לאבאמא אוהבת´תותך זוהרה

yaelhul

New member
אין חדשות טובות מאלה רונה ../images/Emo140.gif

מאד שמחה בשבילכם על האושר הכפול, ושמחה גם בשבילי על כך שעוד גיבורה מהפורום הקודם הצטרפה ראשית לכאן ואח"כ לשורת הריוניות התאומים... שימשיכו הדפקים לפעם ולקפץ, שימשיכו לגדול בהתאם לגיל ההריון, שלא יהיו לך תופעות לוואי בכללללללללל (טוב, נו, אולי קצת, כדי שתרגישי בהריון) ושכלל ההריון הזה יהיה ארוך ומשעמם (וכן, מותר יהיה לך לקטר בסוף). יעל

למעלה