יש לנו דלקת עיניים

יש לנו דלקת עיניים ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

לשגיא יש דלקת עיניים שהתחילה היום לקראת הערב. היינו בסופר, ופתאום האור שבחיי ראה שיש לו משהו בעין. ניגבתי לו את העין, וחשבתי שכך סיימנו את הפרשה. אבל כששגיא התעורר מהשינה (אחרי ה"טיול" בסופר), העין שלו היתה מלאה במעין קרום... אוף-אוף-אוף! ודווקא כשתכננתי לקפוץ לרופא רק עבור ביקור הכרות, זה כבר יהיה ביקור רפואי לגמרי. אני כ"כ מקווה שהדלקת לא תחמיר. הוא היה כזה ילד טוב ונתן לי לנקות לו את העין עם צמר-גפן טבול בתמצית תה. אני מקווה שהוא לא יסבול ושזה לא יציק לו. אנחנו חושדים שהדלקת נגרמה לו כתוצאה שהחיתול שהוא מחזיק כשהוא נרדם ולפעמים מגרד איתו ליד העין. כולי תקווה שנעבור את הדלקת כמה שיותר מהר, והעיניים היפות של בני האהוב יהיו נטולות "איכסה". יצא לי קצת מבולבל, אבל אני באמת מוטרדת. סיגל אמא של שגיא

סיגל, את עוד מניקה?

כי אם כן, חלב אם עושה פלאים בעיניים מודלקות. לנו היה אותו סיפור, גם כן בסופר, חחחח, אולי בגלל הניאונים? ויומיים שטפנו עיניים עם שפריץ מציץ.

לא, אני כבר לא מניקה. שגיא לא

אהב, והעדיף את הבקבוק. אני אצטרך לקחת מרשם לשפריץ ממשהו אחר... אני באמת מקווה שלא עשיתי לו נזק כשלקחתי אותו לסופר, למרות שזו לא הפעם הראשונה בה הוא מתלווה אלינו. אנחנו מעדיפים ללכת לסופר בלעדיו, אבל מכיוון שאמא שלי עבדה בשעות הערב, ואני עדיין לא סומכת על אבא שלי שישאר איתו (ואבא שלי גם לא יסכים...הוא מפחד על הנכד שלו), אז לקחנו אותו איתנו.

סליחה עם נגעתי בנקודה רגישה.

תה יעשה את העבודה לא פחות טוב, אני מאמינה. ובנוגע לסופר- גלי קניינית סופרים מינקות, ולא היתה עם זה אף פעם בעייה. אל תחפשי לעצמך רגשות אשמה איפה שאין! שום נזק לא נעשה. ולמה את חושבת שזה מהחיתול? את בטוח מכבסת אותו מידי פעם, לא?!

טלי - חלילה! לא נגעת בנקודה

רגישה. כמובן שהייתי שמחה אם האדון שלי היה יונק עוד קצת, כי מאוד נהננתי להניק, אבל הוא בחר שלא, ואני "זרמתי" עם בחירתו. הנושא אינו רגיש אצלי כלל וכלל. כביסת חיתולים? ככה, את יודעת, מדי פעם בפעם....סתאאאם. אולי החיכוך של החיתול בעין גרם לדלקת, לא יודעת. ולעניין האשמה - את יודעת שאפשר להתפלסף על העניין הזה רבות. פולניות אינה עניין גאוגראפי, אלא מנטלי. אני מנסה לא להיות יותר מדי פולניה עם שגיא, אבל לפעמיים ה"עניין" משתלט עלי. דבר ראשון אני מאשימה את עצמי. הרבה פעמים אני תופסת את עצמי ממלמלת לשגיא: "איזה מטומטמת אמא שלא..." וכאן את יכולה להשלים עם מה שבא לך: לא זיהתה ישר שאתה רעב/עיף, שלא חיממה/קיררה מספיק את הבקבוק...ועוד ועוד ועוד. יש תרופה נגד זה? לא נראה לי, לצערי.

דיאנה1

New member
הי סיגל, הבת שלי קיבלה כל כך הרבה

פעמים דלקת עינים, לא תמיד אפשר לדעת מה הסיבה. זה יכול להיות גם חלקיק אבק שנכנס בטעות. אז אני לא אומרת שלא תמשיכי להאשים את עצמך, אחרת איזו מין אמא תהיי
אבל בנושא דלקות העיניים באמת לא נראה לי שאפשר למצוא סיבה.

zimes

New member
אצלינו, זה מתחיל מחדר קר מדי בלילה

(לא קר לנו, כי השמיכה מחממת היטב, אבל הראש מחוץ לשמיכה) אני מרגישה שהעיניים שלי קופאות, והילדים קמים עם עיניים מלאות. בד"כ זה עובר תוך יום, היתה פעם אחת שזה נמשך שבוע (וטופל בחלב ובתה. ממש בריטים
).

נרגעתי../images/Emo8.gif

אני יכולה להגיד לך, שכחצי פולניה מלידה (רק הביצית), החלטתי לחדול מהעיסוק הזה, אחרת הוא היה אוכל אותי מבפנים. החלטתי להפסיק לכעוס על עצמי, ולחפש את הטעויות שלי, ולהתחיל להנות מהאימהות, ואני כל כך כל כך נהנית! תראי את ההודעות שלי מהיום, יומולדת לגלי, פה ובפורום הנקה, וזה רק בגלל החלטה קטנה-גדולה. לקח לי כמה חודשים, אבל היה שווה!

דיאנה1

New member
החלמה מהירה, זה לא נעים הדלקות

עיניים האלה. לפחות ברגע ששמים את הטיפות המוגלה מיד נעלמת והעיניים הופכות חזרה להיות נקיות. אם את מניקה או שיש לך חברה מניקה בהשג יד את יכולה לנקות לו את העינים בצמר גפן או גאזה טבולה בקצת חלב אם, גם זה מנקה מיד את המוגלה.

תודה על הטיפ של חלב האם. יש לנו

חברה שמניקה (מה שידוע לי עד מלפני שבועיים), ואני אשוחח איתה. החלב שלה לא יכול להזיק, בגלל שהוא לא שלי? זה בסדר? לא רוצה להחמיר את העניין...

דיאנה1

New member
לדעתי לא צריכה להיות בעיה אם היא

לא חולה באחת המחלות שעוברות בחלב. ואין הרבה כאלה, רק החמורות ממש עד כמה שאני יודעת כמו איידס וצהבת זיהומית B. אבל אם יקח לך אותו זמן להגיע לרופא אז אין צורך, הטיפות עוזרות ממש מיידית.

אפרופו חלב אם, אני שומרת חלב אם

במקפיא בדיוק למקרה של דלקות עיניים יש לכם מושג לכמה זמן זה טוב?

למעלה