יש לנו דרכון אמריקאי ורוצים להגר

cobin1

New member
יש לנו דרכון אמריקאי ורוצים להגר

אנחנו זוג בני 24 עם אזרחות ארה"ב בגלל ההורים השאלה מי יכול לעזור לנו למצוא עבודה בניו יורק בתור התחלה או מקום אחר אין לנו אף מכרים שם ורוצים לעבור במאי , אנחנו יודעים שקל לנו לעבוד שם השאלה מה עושים ? מגיעים עם מזוודה ואז? איזה דירה איזה עבודה? אנא תכתבו מה שידוע לכם - כל דבר יעזור-תודה אבי וחוי

jethro1

New member
לא ברורה לי השאלה

זה שיש לכם אזרחות זה יופי, אבל בזה זה נגמר. כדי להתחיל חיים במקום אחר צריך, אתה בודאי יודע, סכום כסף נאה שיספיק למחיה של לפחות כמה חודשים. בהתחלה מוצאים דירה ֿ,אחר כך מנסים למצוא עבודה ולהסתדר. לגבי הימים הראשונים אפשר לישון במלון, אבל זה קורע את הכיס. עדיף הרבה יותר למצוא משהו שאפשר להתנחל אצלו לשבוע שבועיים. במהלך הזמן הזה מתזזים את התחת לחפש דירה. לנו לקח שבועיים למצוא דירה סבירה בניו יורק. כשתתמקמו, תתחילו לחפש עבודה.

tomaj10

New member
הגירה לניו יורק

שלום לכם, זה שיש לכם אזרחות אמריקאית, זו רק ההתחלה. כאזרחים הייתי מציע לכם ללמוד את כל הזכויות והחובות שחבות/מגיעות לכם. אפשר להיעזר באינטרנט באתר של המשרדים הממשלתיים האמריקאים - יש שם המון מידע. לגבי מגורים - קחו בחשבון שהשכ"ד במנהטן גבוה מאד ולכן רצוי למצוא דירה בקווינס או בברוקלין למשל - דבר שיוזיל בהרבה את הוצאות הדירה. למצוא עבודה זה פשוט לפתוח עיתון מקומי ולהסתכל בדרושים. יש גם עיתון יהודי וכדאי לפשפש גם בו. אינטרנט זה כלי מצויין לכל זה. קפצו למים ותחילו לשחות. אם אני עשיתי את זה לבדי, לכם כזוג קל יותר. נ.ב. אם אתם בראש צעיר - יש הרבה אכסניות במנהטן וכדאי לשקול להתנחל באכסניה עד למציאת דירה. חדר זוגי אולי יעלה 50-70 דולר תלוי בעונה. תבדקו באינטרנט. אשמח לענות לשאלות.

tomaj10

New member
עיתון יהודי בניו יורק

מה זה עיתון יהודי? בוא ננסה לחשוב ביחד?! השם שלו זה The Jewish Week והוא גם און-ליין. ראה: www.jewishweek.org תומר

jethro1

New member
סליחה??

מי שאל "מה זה עיתון יהודי"? שאלתי מה זה העיתון היהודי. ותודה על התשובה.

cobin1

New member
המשך שאלה להגירה לניו יורק

ראשית-תודה, בטח יהיה פה שאלות ותשובות: 1 כמה כסף בערך נצטרך להביא איתנו כדי שלא נתקע, 2 איזה סוג עבודות נוכל להשיג בהתחלה ומה המשכורות בערך בערך של אותם עבודות - פשוט אנחנו רוצים לקבל מושג ראשוני, כיון שיש לנו אזרחות ,אולי העבודות יהיו רשמיות ואז יותר כסף??? , ובאמת היינו מאוד שמחים אילו היינו מכירים מישהו מניו יורק , טוב אולי פה נוכל להכיר???

cobin1

New member
שתדעו

שתדעו שזה אחד השאלות הכי פרקטיות פה כי אנחנו תוך חודשיים עוברים ואין לנו ידע כלל וכל דבר יעזור לנו , תודה רבה רבה

טל ר

New member
איזה סוג עבודות?

לא יודע - מהם המקצועות שלכם, מה רמת הניסיון שלכם במקצועות אלו, ומה ההשכלה שלכם?

השאלות שלכם לגמרי תלושות

ולכן יהיה לכם מאוד קשה לקבל תשובות. "איזה עבודות"? זו שאלה מוזרה מאוד - מה אתם יודעים לעשות? יש לכם השכלה כלשהי? תחום עיסוק? מקצוע? נסיון במשהו? אף אחד לא יוכל לתת לכם הערכה של כמה כסף תוכלו להרוויח בלי שום מידע על מה אתם מתכוונים או מסוגלים לעשות. לגבי כמה כסף תצטרכו להביא, גם זו שאלה שללא נתונים בסיסיים אי אפשר לענות עליה. איפה אתם רוצים לחיות? באיזו רמה? אתם צריכים רכב? לכמה זמן? כמו שכבר כתבו אפשר לחיות עם 60 דולר ליום בניו יורק, לאכול מקדונלדס ולישון באכסניה עם עוד שמונה אנשים בחדר בלי מקלחת, או שאפשר לשכור דירה או סאבלט באלפיים דולר לחודש, לעשות קניות בסופר ולאכול בבית, ואפשר גם לחיות במלון של 400 דולר ללילה ולאכול במסעדות יוקרה. בניו יורק יש הכל מהכל, אי אפשר לענות לשאלות כאלה בלי שום פרטים. אישית אני חושבת שכדאי לכם להתחיל לבדוק היטב את מצבכם לפני שאתם "עוברים עוד חודשיים" ולמצוא את עצמכם בצרות.

menisc

New member
ייעוץ מס

מנסיוני מומלץ מאד לקבל ייעוץ טרם נסיעה. אני ממליץ על WWW.USISRAELTAX.COM

למעלה