יש לנו המון המון חדשים! מה דעתכם על שירשור התפקדות? שם: רותם גיל: 18 אני? שייכת לקטגוריית הילדים
F faith2 New member 24/5/04 #1 יש לנו המון המון חדשים!../images/Emo24.gif מה דעתכם על שירשור התפקדות? שם: רותם גיל: 18 אני? שייכת לקטגוריית הילדים
יש לנו המון המון חדשים!../images/Emo24.gif מה דעתכם על שירשור התפקדות? שם: רותם גיל: 18 אני? שייכת לקטגוריית הילדים
L lady d23 New member 24/5/04 #2 ../images/Emo108.gifמתפקדת!../images/Emo9.gif נחמד שהפורום גדל לנו, יותר עיצות ושיתוף וכאלה..) שם:דניה גיל:16 (עוד 26 ימים!!)) ואני? אני צריכה מועד ב' במגן בלשון( (57, כמו רוב הכיתה. מורה דפוקה, בחיי..)
../images/Emo108.gifמתפקדת!../images/Emo9.gif נחמד שהפורום גדל לנו, יותר עיצות ושיתוף וכאלה..) שם:דניה גיל:16 (עוד 26 ימים!!)) ואני? אני צריכה מועד ב' במגן בלשון( (57, כמו רוב הכיתה. מורה דפוקה, בחיי..)
B BEIZI New member 24/5/04 #4 שלום. אני שמח להיצטרף שמי: יצחק. גיל:21 ובאמת נחמד שיש פורום כזה שאפשר להיתיעץ. בכול מצב. גם שהלב שבור והדימעה זולגת. וגם כשטוב והשמחה פורצת.
שלום. אני שמח להיצטרף שמי: יצחק. גיל:21 ובאמת נחמד שיש פורום כזה שאפשר להיתיעץ. בכול מצב. גם שהלב שבור והדימעה זולגת. וגם כשטוב והשמחה פורצת.
L lady d23 New member 25/5/04 #10 תלמד לשרשר../images/Emo3.gif ברוך הבא לפורום, מקווה שתמצא לעצמך פה אזן קשבת=]
B BabyGirl 17 New member 24/5/04 #5 אני חדשה ../images/Emo9.gif שם: חגית גיל: 17 וחצי שייכת כמובן לקטגוריית הילדים נעים מאוד
N NoFi M New member 24/5/04 #8 לא חדשה אבל... ../images/Emo15.gif אני נופר עוד (הולכת לבדוק ביומן...).... 16 ימים בת 15!!! כמובן שאני בילדים... (למרות שאני בהריון, חודש 6!!! <עזבו, בעיות נפשיות מאד מאד קשות שלי ושל חברות שלי....>)
לא חדשה אבל... ../images/Emo15.gif אני נופר עוד (הולכת לבדוק ביומן...).... 16 ימים בת 15!!! כמובן שאני בילדים... (למרות שאני בהריון, חודש 6!!! <עזבו, בעיות נפשיות מאד מאד קשות שלי ושל חברות שלי....>)
S s h i r k u s h New member 25/5/04 #9 גמאני למרות שלא חדשה ../images/Emo9.gif שם: שירי גיל: 20 שייכת לקטגוריית הילדים שמבינים את ההורים
א אור הנצח New member 25/5/04 #11 אני...../images/Emo9.gif נוני. מחר בת 16!!!!!! אממ ילדה?! ח.. (ספק ילדה ספק אישה.
ע עינת New member 26/5/04 #12 איפה אתם ההורים ../images/Emo12.gif עינת 41 באיזה קטגוריה אני??? אממממממ ילדים וגם הורים
S s h o o s h a New member 26/5/04 #13 גם אני הורָה ההיא עם היי קולי עוד עולה קולי לא נדם לאיזו קטגוריה? אני אשה, קודם כל הרבה הרבה אני אמא מאלאנים ויש בי ילדה מקסימה בתוכי שגדלה אתי זהו
גם אני הורָה ההיא עם היי קולי עוד עולה קולי לא נדם לאיזו קטגוריה? אני אשה, קודם כל הרבה הרבה אני אמא מאלאנים ויש בי ילדה מקסימה בתוכי שגדלה אתי זהו
S s h o o s h a New member 27/5/04 #15 לא!!! לא 'כזו' ילדה ../images/Emo6.gif מתהההההההההההההה אלא הילדה הזו שיש בכל אחת מאיתנו, בעיקר בבגרותנו זו ששכחנו מקיומה במהלך הרבה מאד שנים זאת הילדה עליה דיברתי אלוהים ישמור, עוד ילדה??? כאילו לא מספיק לי הארבעה, שיחיו, שכבר יש לי וגדלו
לא!!! לא 'כזו' ילדה ../images/Emo6.gif מתהההההההההההההה אלא הילדה הזו שיש בכל אחת מאיתנו, בעיקר בבגרותנו זו ששכחנו מקיומה במהלך הרבה מאד שנים זאת הילדה עליה דיברתי אלוהים ישמור, עוד ילדה??? כאילו לא מספיק לי הארבעה, שיחיו, שכבר יש לי וגדלו
L lady d23 New member 27/5/04 #18 וואי. איך אני חושבת על מה היה קורה אם היינו עכשיו במפגש והשאלה הייתה נשאלת.. הייתי מרגישה כ"כ לא נעים..P: טוב. אז אין לך עוד זאטוטה בדרך. טעות שלי. אבל בכל זאת שיהיה מזל טובP:
וואי. איך אני חושבת על מה היה קורה אם היינו עכשיו במפגש והשאלה הייתה נשאלת.. הייתי מרגישה כ"כ לא נעים..P: טוב. אז אין לך עוד זאטוטה בדרך. טעות שלי. אבל בכל זאת שיהיה מזל טובP: