יש לנו סייעת

יש לנו סייעת ../images/Emo45.gif

אני שמחה שיש לי את מי לשתף בשמחה - קיבלנו אישור ומימון לסייעת במעון. שרון נמצאת כבר שבועיים במעון עם ילדים בני גילה, והיא השתלבה מצויין (גם בלי עזרה של סייעת). היום מנהלת המעון (שכל כך התנגדה...) אמרה לי ששרון מאושרת בקבוצה החדשה (זה נשמע לי כמו התנצלות!). למרות שהיא מסתדרת מצויין, קבלנו אישור ל 10 שעות סייעת בשבוע. גם זה משהו. אף פעם לא מזיקה עוד עזרה במעון. עכשיו יהיה מישהו שיקפיד להזכיר לה לעמוד על העקבים, לא לשבת ישיבת W, וכו', כמו שאנחנו עושים בבית. כנראה שהמלחמות עוזרות.... תודה לכולכם על התמיכה. יטבה

שכחתי...

מנהלת המעון אמרה לי לחפש סייעת. האם אתם מכירים משהו מאזור השרון שמוכן לבוא שלוש פעמים בשבוע לשער-אפריים (מושב באיזור כפר יונה)? אם יש משהו, או כמובן, מישהי שאתם מכירים שאולי תסכים להגיע אשמח אם תתנו לה את הטלפון שלי - 066-334074 תודה מראש, יטבה

יטבה יקרה

אכן יש לך את מה לשתף בשמחה הענקית הזו. איזו הודעה אופטימית, זה נורא כיף לקרוא דברים כאלה. כמו שאומרים:מעז יצא מתוק, עכשיו אתם נהנים מפירותיה של שרון, וזה יופי. זה נכון שאף-פעם סייעת לא מזיקה, רק יכולה להועיל. אני חושבת שהתנגדות המנהלת הייתה מיותרת לחלוטין, כי עובדה שעכשיו שרון משתלבת ונהנית להיות במעון. [אגב, המנהלת לא הייתה צריכה להתנצל, כי היא חשבה משהו אחד, שלא כדאי לשרון להיות משולבת, וראתה שבסופו של תהליך, השד לא נורא כל-כך]. אני מאחלת לכם בהצלחה, ומקווה שתגיעו עם שרון לעוד הישגים שיביאו לכם עוד ועוד רגעי נחת. המלחמות אכן עוזרות, ואנחנו תמיד כאן כדי לעזור ולתמוך, אז שתפי אותנו, אנחנו כאן, בהצלחה בהמשך הדרך,
ליאת.

כלב וחתולה

אכן מגיע מזל טוב, גם שאלתי את עצמי את השאלה הזו, היא אכן מסקרנת. נצטרך לחכות לתשובתה של יטבה, ליאת.

ליאת ו../images/Emo107.gif../images/Emo54.gif

אתן לא יודעות מה זה ישיבת w? זו הישיבה שהרופאים בדרך כלל מתנגדים לה... קשה להסביר במילים...זה ניראה כמו w... שמחתי לקרוא ששרון התאקדלמה כל הכבוד לה!!! שיהיה לילה טוב וסוף שבוע של כייף לכם!!!

נשמה הפצועה

אני באמת לא יודעת מה זאת ישיבת W, עליי להודות שזו סוגייה מוזרה ששווה בדיקה. מגיע כל הכבוד, ומזל טוב לשרון הקטנה שהצליחה למרות כל הקשיים הכרוכים בכך להתאקלם במעון החדש. בקשר לישיבת W, אני אבדוק את הסוגייה, אחזור עם תשובה בקרוב, ליאת.

ליאת

זה לא מוזר...פשוט אי אפשר להסביר את זה במילים... שיהיה ערב טוב לכם...ותתחילו לכתוב....

gadi7

New member
ישיבת W

הינה צורת ישיבה הנפוצה אצל ילדים הלוקים ב CP ועקב כך קשה לו לשבת באופן "נורמלי" על הישבן כשהרגליים פונות קדימה. לא רק הבת של יטבה נוהגת לשבת כך, אלא גם בתי אפרת ממש ברגעים אלו. הרגליים משוכלות לאחור וכלפי חוץ ויוצרות יחד עם האגן צורה הדומה לאות הלועזית W ומכאן שמה. יש מעט דמיון בין צורת ישיבה זו ובין מה שנהוג היה לכנות בילדותי "ישיבה מזרחית" - ובה הרגליים פונות פנימה. מקווה שעזרתי להבהיר מעט מן המיסתורין גדי

gadi7

New member
ליאת תודה על...

הקרדיט שנתת לי כשכתבת "אולי גדי יודע, אני ממליצה לך לבדוק את זה איתו"

גדי יקר

אתה לא צריך להודות לי, כי מבחינתי אתה המומחה של הפורום לכל העניינים החוקיים, וההליכים שצריך לעבור, ליאת.

גדי יקר

תודה על האינפורמציה בנושא זה. בשבילי זה היה מסתורי לחלוטין, ועכשיו פיזרת קצת את המסתורין, ליאת.

נִירִית

New member
../images/Emo6.gif גם הבת שלי חובבת את ישיבת ה-W

ואני חשבתי שאנחנו מיוחדים...

נירית יקרה

כפי שגדי כתב, ישיבת ה-W נפוצה מאוד בקרב ילדים שיש להם C.P., כך שזה לא משהו ייחודי, ליאת.

כלב וחתולה

סליחה על הטעות, שכחתי למחוק איזשהו תו, לפני ששלחתי את ההודעה. מקווה שעכשיו שזה יעבוד, ליאת.

למעלה