יש לנו עוד אדומה בפורום

יש לנו עוד אדומה בפורום ../images/Emo9.gif

נראה אם תגלו מי זאת
אז ברכותיי ל- bloc angle שתורמת המון לפורום, עם הסיכום השבועי הנהדר שלה ועם הקוויזים הנחמדים והרעיונות המקסימים. אז מתוקה, כל הכבוד וקבלי ח"ח על העבודה פה בפורום
יאלא שרשור ברכות זה פה, אז נא לשרשר ברכות ואיחולים לאדומה החדשה שלנו
ובהזדמנות זו, אני רוצה לאחל לעוד שרון שלנו שלא תדע עוד צער לעולם, שסבתה <אם איני טועה> נפטרה לפי מספר ימים.

blck angel1

New member
באינויאשה לא חושבים ככה

ומאד פגעו בי כולם שם. "אבל הם(האדומים-אני) יכולים להתחנף ולבכות למנהלים" מה שלא עשיתי. *בכי*

sivanshain

New member
מותק...מזל טוב

אני לא מכירה אותך אישית אבל ראיתי כמה מהדברים שכתבת וחלק ממה שעשית כאן ובאמת כל הכבוד ובקשר לפורום השני אינואישה אם אני לא טועה... אם את עושה משהו שאת יודעת שאת נותת בו את הלב את עושה אותו מהנשמה ונותת את כל מה שיש לך כי את רוצה מה אכפת לך מה אומרים שם האנשים...? ז"א בחרת לצאת משם וזה סבבה אבל זה שכמה בנות/בנים מזלזלים בעבודה שלך לא אומר שהם יכולים למחוק אותה ואני רואה כאן מה את עושה וזה מקסים.. כל הכבוד ומזל טוב. מקווה שהמסר שלי אלייך עבר...

בJדJה

New member
../images/Emo45.gif

חח סתם באתי להציץ פה ואת אדומה חחח מזל טוב:)

E y e s

New member
וואו, כמה אדום בעיניים!!!

מזל טוב, מגיע לך... תמשיכי לכתוב הרבה!

Bassיסט

New member
מזל טוב!!!

מותק תמשיכי לעזור לשירי בכל מה שצריך!!! יש לך את זה!

blck angel1

New member
^_^ יו איזה כיף ^_^

אני רק פה פחות מחודש XD וכבר אוהבים אותי *_* אנשים מדהימים אתם!

מזל טוב כוסיט! *________*

אני מתה עלייך ואני מקווה שלא יותר מדי נפגעת. הייתי רוצה שתחזרי ;;. אבל ניחא! מזל טוב!

blck angel1

New member
ליסע!

עניים שלי ! כפרע! ~.~ נפגעתי ממשהו אחד ואמרתי אותו למישה

../images/Emo41.gif הערה חשובה לכוולם ../images/Emo41.gif

מחקתי חלק מהתגובות שהיו בשרשור פה, שכן הם עירבו קללות והשמצות על פורום אחר. אני לא ארשה שיהיו השמצות וקללות בפורום זה, אין מקום לשני אלה בפורום ומי שלא יכבד זאת לא יוכל לכתוב פה בפורום. אז נא לשים לב לאיך שאתם כותבים ומה שכותבים- תודה

blck angel1

New member
הזה?

אני? ממש לא זכור לי שקיללתי. לא משנה זה לא נתון לדיון. צודקת וסליחה.

לא התכוונתי אלייך ספציפית...

היו אחרים שכתבו דברים לא לעניין על פורום אחר, ושגם קיללו ואין לכך מקום אצלי בפורום.

למעלה