יש לנו עוד יום הולדת שמח לצלמת רוז

יש לנו עוד יום הולדת שמח לצלמת רוז

רוז היא הצלמת הסטילז הנוספת עם הילי ומיכל אני מכיר אותה מהמסיבה ולא יותר מזה היא ממש אחלה וחמודה והיא היום חוגגת יום הולדת אני לא יודע כמה אבל נאחל לה גם המון המון מזל טוב הצלחה בחיים בכל מעשה שתפנה ותרצה לעסוק בו ואפילו לחשוק בכל דבר שתרצה רוז אבא אוהב אותך חחח סתם אממ מה עוד אפשר לאחל לך יא גברת מתולתלת ויש למישהי מהפורום שלנו גם יום הולדת שקוראים לה גם דון דון האחת והיחדה או שאני טועה אז נאחל לשני הבנות המקסימות האלה מזל טוב ואת כל הטוב שבעולם

reutc1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gifרוזיייי../images/Emo83.gif

רוווווווווווווווזזזזזזזזזזזזליייייתתתתתתתתתתתתתהההה המון מזל טוב כפרות שלייייי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שתמיד תהיי שמחה ומאושרת שתמשיכי לעשות דברים שאת אוהבת.. תזכרי שאני תמיד פה בשבילך מתי שתרצי!!! היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל.. רוז!! חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת ל..רוז!! אני מקדישה לך את זה, מזל טוב לך רוז|סהדגש| המיוחדת צרור ברכות ליום ההולדת שהחיים יהיו מלאים באושר עם שמחה חיוכים ואם אפשר גם עושר שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות ושתהיי תמיד מוקפת חברות תמשיכי להיות חברה שלה הכל אכפת בקיצור פשוט תמשיכי להיות את: יפה נחמדה נדיבה ומתחשבת מתוקה חכמה פשוט ילדה מהממת אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רעות

16ולדה

New member
מאמייייי מזל טובב!

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לרוזייייייייייייייייייייי!!מאמיי שיהיה לךךך הרבה הרבה מזלל טוב!בהצלחה בכל מה שתעשי!!שכל החלומות שלך יתגשמו!!אוהבת אותך תמיידדד!ולדה :)

HiLi88

New member
../images/Emo65.gifרוזיייייי../images/Emo23.gif

מזל טוב כפרות
את כבר יודעת שאני מתה עליך נכון
טוב את הברכה שלי אליך אני מביאה לך אישית אבל בכל מקרה,שיהיה לך יום הולדת שמח והמון המון מזל טוב
הרבה בריאות ואושר
מזל טובבבבבבבבבב

LeeOfeR

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח! המון אושר הצלחה שמחה בריאות! שכל חלומותייך יתגשמו... שתמיד תהיי מאושרת:) מזל טוב

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif

את לא מכירה כבר את אופיר? הוא לא יודע לפסק נכון
אופיר, מתה עלייך

../images/Emo65.gif לרוזזזזזזזזזזז ../images/Emo141.gif

יום הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עושר אושר יושר וכושר עד מאה ועשרים ..
(כתבתי לך ברכה בהייד תקראי..)
אז שוב שיהיה לך המום מזל טוב..
תמשיכי להיות מדהימה שכמוך..
בהצלחה בכל מעשי ידייך!!
אוהבת המון
מיכל
ואת ה-
שלנו (שמתי תמונה של פרח כי רוז זה ורד
)

roz123

New member
ת=ו=ד=ה

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה אופיר קודם כל איך ידעת שיש לי יומולדת?:p איזה חמודד:$:$:$ תודה מאמי על האשכול!! ותודה כולם באמת:D

ToXic BoY17

New member
../images/Emo65.gifהמון המון המון מזל טוב../images/Emo77.gif

והמון שנים יפות וטובות
עד 120

למעלה