יש לנו עוד עבודה רבה כאבות

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
יש לנו עוד עבודה רבה כאבות../images/Emo122.gif

קיבלנו היום בעבודה מכתב לגבי העדרות מהעבודה בזמן חירום זה. בינתיים כל העדרות היא על חשבון העובד בלה בלה בלה... אבל דברי הסיכום (נכתב על ידי סמנכ"ל משאבי אנוש או משהו כזה) היו שיר הלל לשוביניזם: צריך וחשוב להגיע לעבודה (מפעלים חיוניים וכו') למרות ש... (שימו לב
):
יש נשים שהם אמהות שמשאירות ילדים בבית
עובדים משאירים בבית נשים וילדים מפוחדים. מן הסתם יש שמץ של אמת במה שנכתב, ועובדים אצלנו משמרות כולל לילה ואנחנו מפעל יצרני ולא נעים להיות לבד בבית באזעקות במיוחד בלילות אבל דרך ההצגה היתה כל כך קטגורית שזה ממש היה מרתיח
. אז בתמורה אני לוקח מחר יום חופש כדיל היות עם הילדה
.

ronnm

New member
יש לי גם עוד סיפור להוסיף

אתמול הייתי ביום מחלה עם הילד בבית הילד היה שפוך ממחלה ממושכת, יצאנו לטייל בחוץ בעגלה. ברחוב ראתה אותנו אמא אחרת, ובחיוך אמרה לי שהוא נראה עייף ורוצה לישון, אמרתי תודה אבל שהוא חולה ובגלל זה נראה שפוך היא המשיכה ואמרה, הוא נראה עייף אולי תוריד אחורה את המשענת של העגלה שיוכל לישון, שוב עניתי בחיוך שהוא חולה וגם כך אנחנו תיכף בבית. אחרי שהתרחקתי, הבנתי שההערות שלה לא היו סתם, היא פשוט ראתה גבר עם תינוק שנראה עייף, והניחה שאין לו מושג מה עושים, אז היא תרמה מהידע הנרחב שלה. בדיעבד זה ממש הרתיח אותי - למה עוד יש בעולם אנשים שחושבים שהם יודעים יותר טוב ממני, מה טוב לילד שלי, רק בגלל שאני גבר...

schlomitsmile

Member
מנהל
תנוח דעתך ../images/Emo13.gif זה לא בהכרח כי אתה גבר... גם לי זה כבר קרה. ככה זה בארצנו הנחמדת, לאנשים נורא איכפת זה מזה, והם נורא רוצים לעזור... ואני לא אומרת זאת בציניות. אני מאמינה שזה מכוונה טובה, למרות שזה באמת מעצבן... כבר אמרו ליצני הדור: למה לא כדאי לעשות אהבה בככר דיזינגוף? כי כל הזמן יפריעו לכם, ויגידו לכם איך לעשות יותר טוב...

hirshfe

New member
גם לי קרו מקרים דומים

כמו אמא בגן שעושעים שדרשה ממני להגיח על ילד שלי, שטיפס על הסולם (שאני עומד חמישה ס"מ ממנו)

גם לאמהות עושים את אותו הדבר

במיוחד נשים מבוגרות יותר. לא אשכח את הפעם הראושנה שיצאתי עם בני הבכור מהבית. הוא היה בן שבועיים, והלבשתי אותו בחליפה נוחה וחמודה עם כובע. הוא היה במנשא, ונאור, בעלי ואני , החלטנו ללכת קצת. אשה אחת עברה לידינו ובשיא החוצפה, הורידה לו את הכובע- ושמה לי אותו ביד, כשהיא מסננת: מה תעשי בחורף? אני הייתי ממש המומה, נשארתי בפה פעור, ואז עברו שתי נשים מבוגרות והתלוננו בקול רם: "מי מוציא כזה תינוק קטן מהבית בלי כובע?????"

akavishon

New member
זה חלק מהישראליות - לטוב ולרע. אנשים מאוד

טובים בלהעיר לאחרים, טרם הם מסתכלים על עצמם. אני פשוט חושב עם ילדים ותינוקות זה יותר מורגש ויותר מקומם.

ישראליות בתחת שלי

שמישהו יעיז לדחוף את הידיים שלו לילד שלי. אין אצלי חוכמות. יש לי אפס סבלנות כלפי הנדחפות הישראלית הזאת.

כמה פעמים כבר עניתי בצורה כזו

שהמתערב/ת הממצוע/ת שהעיז/ה להעיר בפולשניות - נשאר נטוע על מקומו, חסר מילים לחלוטין.

Master Stav

New member
דיבורים יכולים להרגיז אותי

אבל אם משיהו ישלך יד ללא אישור לילדים שלי ...... אני פוחד לחשוב על התוצאה

רותי ים

New member
לא צריך להתרגז

עובדה היא שאת מספר המטפלים בתינוקות וגננים ניתן לספור על כף היד. אז נכון שיש גברים שגם יכולים אבל להתרגז כי אשה חשבה עליך XYZ?

hirshfe

New member
למה לא להתרגז?

נניח והיה לך תקר בגלגל. וגבר היה עוצר לידך ועוזר לך להחליף את גלגל מבלי שהתבקש אייך היית מגיבה? מה ההבדל?

schlomitsmile

Member
מנהל
ההבדל הוא, שגבר לא יחליף גלגל בלי הזמנה לגבר אחר. העצות וההערות האלה לגבי הילדים, נופלות גם בחלקן של נשים. משמע שזה לא בגלל שמדובר בגבר. הבדל נוסף אם כי מישני הוא, שגם אם עדיין רוב הגברים מנוסים יותר מרוב הנשים בהחלפת גלגל, בכ"ז הפער הזה מצטמצם מהר יותר מהפער בין המינים בטיפול השוטף בילדים.

Master Stav

New member
פה את טועה ...

אני אופנוען ...וככזה כול אופנוע או רכב שעומד בצד הדרך יזכה ממני לעצירה ושאלה עם הכול בסדר ואם צריך עזרה ....

Master Stav

New member
גרררר ...../images/Emo13.gif

הלילה ....היתי עם הגמד במעבשות שינה בדנה תל אביב איך זה קשור ...ובכן כאשר נכנסנו ניגשתי לקבלה , עם העגה עם הילד עטוף .... ופקידת הקבלה מנהלת איתי שיחה : אתה אבא שלו ? כן הבנתי ....הלבשת לו מיעל מהרכב עד לפה ? כן הבנתי ....מתי האמא מגיעה ? לא מדיעה אני פה איתו ללילה באמת ????????????????????? ומה עם הוא יבכה אתה תסתדר ? בשלב הזה איבדתי סבלנות ושאלתי לאן אני הולך ואם היא מוכנה פשוט להניח לי ... היא אמרה שלא התכוונה לראע היא פשוט דואגת לילד .... שאלתי אותה מה רע באבות שמגדלים אתה ילדים שלהם והתשובה : אבות הולכים לעבוד לא מתעוררים בלילות ומשאירים לנו הנשים בדרך כלל הכול לעשות עם הילדים אתה באמת מצפה שאחשוב שאתה לא נכלל בכלל אלא יוצא מהכלל ? אני מעדיפה לשאול ... פה באמת התעצבנתי שואלתי אותה באיזה זכות !!! היא בכלל מתערבת הילד נראה טוב לבוש טוב מחייך משחק בעגלה ובאופן כללי מרגיש ניפלא עם האבא שלו ....אז מי היא ... אני היא עונה לי ...אני עובדת בבית חולים ואני אישה ....גבר לא יבין זאת .... פה פשוט הפסקתי ...אני גבר ...במילא לא אבין

schlomitsmile

Member
מנהל
אני לא מצליחה להחליט האם הגברת סתם סתומה (סליחה על הבוטות) או מלאה במרירות ותיסכול בגלל בן-זוגה, ובאין כתובת אחרת, שפכה את זה עליך...

hirshfe

New member
רק היום בעבודה

נאמר שמבטלים את יום המשפחה (לא שאיכפת לי הורים אוהבים כל השנה) אחת אמרה - יופי שייחזרו את יום האם במילא האמא היא זו שדואגת ומטפלת. האבא רק שם ברקע אני התרגזתי ואמרתי שגם אני דואג, גם אני מטפל ואז הגיע התרוץ של ההריון. שאני מתאב

למעלה